|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako vse spravite v avto?
1.2.2008 9:51:14   
PIAF
Mene pa zanima, kako vse stvari spravite v avto, ko greste na dopust? Če imaš malega otroka, ki potrebuje voziček in prenosno posteljo, potem pa še nekaj oblačil, plenice, kozmetiko za otroka in še nenazadnje hrano, če greste v apartma?!user posted image

Pri nas je vedno bil ful problem, ko smo šli v hotel, letos pa v apartma...pa še eno bebico imamo zravenuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako vse spravite v avto?
1.2.2008 9:57:52   
total
Lani je bilo kr vredu,glede na to da smo kupili nov avto in to karavan..,prejšna leta pa težko,so šli še moji starši zraven ker drgač ne bi šlo...user posted image ,boma pa letos nabavla še kovček za na streho in bo še lažje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2008 9:59:38   
Pajaca
Brez problemov je šlo vedno. Postlco čist zadi, voziček razstavljen do konca. Vmes pa pač kufre. Hrane smo pa običajno malo s sabo vlekli, oz le najnujnejše, saj se da tam vse kupiti. Edin plato pira je bil vedno z nami. Aja pa za oblečt vzamemo le toliko kot rabimo. Mamo pa cordobo.

Smo pa lani šli na dopust z pežojčkom 207, ker sta tamalčka tako hotela, samo brez postlce in vozka, pa je isto šlo.

Se včasih sprašujam zakaj neki majo ljudje velikanske avte, ki gre tud v male komot velik stvari. No pol sem pa zvedla kakšne probleme sta mela dva kolega z odhodom na dopust z enim otrokom, da sta na koncu šla z dvema avtoma na morje (senic + volvo karavan). Oba nabita.... ja no ja sta še banco mogla nest s sabo, pa stolček za hranjenje pa kaj vem kaj vse še, ko da ne morš kupit en mali napihljiv čovnček pa tam skopat otroka, pa ga v lupinci nahrant???

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2008 10:57:44   
vesna.com
Men se tud zdi da je večinoma odvisno od tega kolk kompliciraš.Drugač pa ne pomaga večji avto,ne truga.Saj pri nas ne,ker več ko mamo prostora,več vlečemo s sabouser posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2008 11:02:28   
viv_
Mi to rešujemo s precej velikim avtom + montano user posted image

Hodimo pa kampirat, tako da s seboj vlačimo še vso kamp opremo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2008 11:13:42   
spelaz
Težko. Mi smo lani vzeli 2 prenosni postelji, voziček, kufre, pa seveda igrače, posteljnino, brisače. Nabasani do vrha, pod zadnjimi zici, med obema otroškima sedežema, še dobro da imamo enega največjih karavanov in če bi imeli še strešni kufer, bi bila zagotovo še ta poln do fula.

Pač radi velik samo vlečemouser posted image ... včasih smo prav smešni....

A ko gremo na avion, mamo 2 velika kufra dovolj.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2008 11:14:25   
Dashenka

Nam ne uspe.

Pa imamo relativno velikega karavana, pa brez truge ni šans.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2008 11:28:07   
Una
Mi imamo na srečo kombi, drugače nam sploh ne bi uspelo. Tko lahk dam pa notr vse - od loncev za rože do vseh mogočih koles...

LP, Una

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2008 11:43:24   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Una

Mi imamo na srečo kombi, drugače nam sploh ne bi uspelo. Tko lahk dam pa notr vse - od loncev za rože do vseh mogočih koles...

Lonce za rože noste sabo na dopustuser posted image  Ok, sam prašam, k se mi zdi nenavadnouser posted image .

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2008 11:47:49   
piščanc
če je v avto pakiral mož, je bil vedno problem. ko sem pa jaz, je šlo pa vse notri user posted image . kaj pa vem, nekako gre. oblačil minimum, vsaj za naju, otroci seveda več, ostalo pa kar gre.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2008 13:46:12   
Una
Glede na to, da smo na morju tut po 2 mesca... Mišljen je bil namizni okrasni lonec.
Sm hotla sam povedat, da če bi šli samo z avtom, najbrž ne bi vlačil lih loncev za rože in ostalih bedarij, ampak res samo najnujnejše.

LP, Una

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 14:39:14   
Saskia02
včasih so pa s fičkotom šli na dopust, ane?

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 14:51:00   
rija
čisto brez problema......smo nabavili pač malo večji avto....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 15:01:03   
Anonimen
mi imamo karavana dajvuja pa gre čist kamot. oz skos lažje. pa sem tut po dva vozička vlekla s sabo . ..plikota P3 in prenosno posteljo. pol pa en kufr cunj za naju, pa en kufer cunj za mulki s plenicami vred, pa ena športna torba pojsteljnjine in brisač. hodmo na vikend namreč. za jest ponavad ne vlačmo ne vem kaj s sabo, saj vse tam lahko kupimo. aja ponavadi imamo še eno vrečo igrač :) to pa ja spraviš v en karavan.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2008 18:57:49   
Pikec
Jst sem živ dokaz, da več kot maš več zafilaš.

(za dva odrasla):

V študentskih letih in lastništvu stoenke. Trije kufri 2x cunje, 1xknjige, hladilna torba s hrano.
Kasneje z ZX: dva kufra več - en kufr cunj  plus še dodaten kufr knjig in gajba hrane več
Megan: še en kufr več sama šara+kozice+lonci+dodatna hrana (kukr da je dol ni)
Xara karavan: vse zgoraj našteto+kovtri+povštri+ma malo morje čist BV stvari, ki jih za boga milega nimaš za kaj rabit+strešni kufr+vsa potapljaška oprema (kukr da smo se šli kdaj potapljat...)

Aja zanimivo, da ko smo šli z letalom je bil en velik kovček dovolj za oba+neseseruser posted image user posted image user posted image  (v kovček so sle clo plavute in maskauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2008 22:44:09   
LIDJOČKA
Fajn je, če čim manj kompliciraš. Mi smo lani šli z dvema 9 mesečnicama in 3 letnico, samo vlekli, dva vozička, dve prenosni posteljici, pa kup cunj in ostale krame, pa je kar šlo v enega povprečnega karavana (brez dodatkov na strehi in podobnega).

(odgovor članu Pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.2.2008 22:55:04   
Jančika_
Lani smo šli za 10 dni v apartma; Škoda Fabia (takratka!), dva odrasla, dva otroka, en voziček, ena prenosna posteljica in vse, kar se pač rabi (in kar se neuser posted image ). Na strehi nismo peljali nič. Kako? Pojma nimam, ampak moj heroj to obvlada v nulo, si vzame dve uri in spakira kot se šikauser posted image

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.2.2008 2:40:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF
Mene pa zanima, kako vse stvari spravite v avto, ko greste na dopust?

Kdo pa je rekel, da jih? user posted image

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
2.2.2008 10:56:32   
Anonimen
Prtljažnik na streho pa bo zadrega mimo.Nekaj v prtljažnik avtomobila nekaj na sreho,pa dobro premislit,kere zadevčine so res nujno potrebne,kater pa ne,da ne bi celo hišo za sabo nosili.Ne vem zakaj banjico,če se lahko namesto nje uporabi napihljiv čoln.Stolček za hranjenje je tudi nepotreben,ker se da uporabit tudi voziček za tak kratek čas.Hrana  se lahko tudi tam kupi kamor greste,ker ni nič dražja,kot doma,ne boste nič preveč zgubili in niti prišparali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
2.2.2008 11:02:38   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF

Mene pa zanima, kako vse stvari spravite v avto, ko greste na dopust? Če imaš malega otroka, ki potrebuje voziček in prenosno posteljo, potem pa še nekaj oblačil, plenice, kozmetiko za otroka in še nenazadnje hrano, če greste v apartma?!user posted image  

To rešujemo z enoprostorcem.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2008 13:05:29   
Peteršilj
Pri nas to mož počne, ker če bi jaz ne bi dobila polovoco notri. Jaz spakiram v potovalke, v avto pa on. Nesemo pa s sabo oblačila, brisače in te stvari, nekaj hrane, saj dobiš doli vse. Razen ICE si moraš poleg nesti, ker ga na Hrvaškem še nisem vidla. 

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.2.2008 17:45:18   
iva01
evo mi mamo golfa 4 in puntota, pa nikol ni panike, res da vozička ne nosimo s seboj, ker gremo na morja na naš vikend in je en voziček kr skos dol, tko da s seboj vzamemo sam obleke in neki hrane pa obvezno plato piva in 2 kanistra vina :), smo šli pa tud mi trije z puntotom že na morje za 10 dni, v prtlažnik komot spraviš tri potovalke in še hladilnotorbo smo mel s seboj, kake drobnarije pa daš odzadi za sedež, čevlje pod sedeš itd.Sej za na morje itak ne rabiš kaj velik oblačil, pa tud poletna oblačila so čist drugače volumensko gledana kot recimo kakšni zimski poloverji in bunde.

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.2.2008 18:06:38   
Anonimen
Kako? Težko.

Pa če jaz zlagam, potem gre. Bognedaj da bi dec!!!!!!!!

Letos bo treba pa sploh pazit in manj vzet s seboj, ker bomo šli kampirat.

Mene najbolj nesejo cunje. Pa ne za šminkažo, ampak me skozi skrbi, da naju z otrokom, sploh oztroka, ne bo zeblo. In potem si npr. mislim, če bo dež, potem 1 trenirka ni nič. Bo takoj mokra. Sušilo se ne bo, torej moram vzeti npr. 4 spodnje dele trnirk. Pa take fore. To me najbolj nese. Pa potem majice z dolgimi (ena ni nobena, seveda), pa puloverji, pa flis, pa kakšen anorak, pa gumijasti škornji itd.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
2.2.2008 18:30:53   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

..me skozi skrbi, da naju z otrokom, sploh oztroka, ne bo zeblo. In potem si npr. mislim, če bo dež, potem 1 trenirka ni nič. Bo takoj mokra. Sušilo se ne bo, torej moram vzeti npr. 4 spodnje dele trnirk. Pa take fore. To me najbolj nese. Pa potem majice z dolgimi (ena ni nobena, seveda), pa puloverji, pa flis, pa kakšen anorak, pa gumijasti škornji itd.

Aha, jaz imam iste probleme s cunjami. Odkar sta ta velika otroka toliko velika, da sama spakirata, je robe pol manj, kot dokler sem jo jaz.
A ne greste vi vsako leto kampirat, splišni?

Aja, mi zdaj nimamo več problema, ker imamo kombi. V nobenega enoprostorca ne gre čist enostavno toliko robe, kot jo mi vlečemo s sabo. Oz. gre, samo smo vsi stlačeni ko sardine. Enako je s karavanom, ki ima v bistvu po moje več placa not, kot pa enoprostorec, smo oboje imeli. V kombiju se pa vozim kot gospa. Placa res dovolj celo za nas 5.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.2.2008 18:49:50   
Naja30
Imamo karavana in včasih se še sama čudim, kam je vse izginilo user posted image  Moj tudi čara in nekako vse noter zbaše.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?