|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako zbijate vročino?
22.1.2005 21:45:37   
Kenny
No, pa smo tudi mi prvič zboleli in to 6 dni pred 1. rojstnim dnevom!:(( Danes je naš malček dobil visoko vročino, se je očitno nalezel od starejše sestre, ki jo ima že dva dni. Malo me skrbi, ker je bilo ravno danes na POP TV, da razsaja en virus, ki je nevaren za majhne otroke. Zdaj sicer mirno spančka, ker sem mu dala svečko paracetamola in ohladila v mlačni vodi. Bomo videli, kako bo ponoči. Kako pa ve zbijate vročino? Imate še kakšno idejo?

Lp, Kenny
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako zbijate vročino?
22.1.2005 21:51:30   
Anonimen
Jaz vedno s svečko. Pri dveh letih smo pa začeli s sirupom, ker je zaradi svečk vedno zelo jokal. Nimam pojma, zakaj ga je to tako motilo.

(odgovor članu Kenny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako zbijate vročino?
22.1.2005 22:20:43   
Trebnje
Nikoli nisem uporabljala svečk,vedno samo sirup,pa še to samo takrat,ko je vročina močno narasla.Čimprejšnje okrevanje vama želim.:metulj:

(odgovor članu Kenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako zbijate vročino?
22.1.2005 22:28:59   
Gina
Naš je danes že drugič zbolel, pa ima komaj 8 mes. Se je nalezel od ta velikih. Sem mu dala paracetamol, pa ni pomagalo, potem naprosin, zdaj je pa boljše. Če ne bi bilo, bi ga slekla, pa mlačne obkladke dala, aja, pa skoraj gotovo svečko, vendar ni dosti razlike - sirup, svečka - kadar paracetamol ne prime, ne prime v nobeni obliki. Za voltaren svečko je pa itak še premajhen. Uh, upam, da ne bo hudega - evo, že joka:((.Šibam...

(odgovor članu Kenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako zbijate vročino?
22.1.2005 23:37:38   
mami3x
probajta se z mrzlimi obkladki na meca. pazita da ne bodo PREMRZLI!!! ne imejta ga prevec oblecenga in pokritega, ker ga lahko se pregrejeta!!! saj bo.. mami3x:angel:

(odgovor članu Kenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako zbijate vročino?
23.1.2005 7:49:25   
Primoza
Vročino zbije mrzel obkladek na podplate - npr. skuto iz hladilnika zaviješ v robec in daš na podplate za kakih 5 minut.
Drugače pa se tudi mi občasno zatečemo k paracetamolnim svečkam.

(odgovor članu Kenny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?