Kako zbijate vročino? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Kenny -> Kako zbijate vročino? (22.1.2005 21:45:37)

No, pa smo tudi mi prvič zboleli in to 6 dni pred 1. rojstnim dnevom!:(( Danes je naš malček dobil visoko vročino, se je očitno nalezel od starejše sestre, ki jo ima že dva dni. Malo me skrbi, ker je bilo ravno danes na POP TV, da razsaja en virus, ki je nevaren za majhne otroke. Zdaj sicer mirno spančka, ker sem mu dala svečko paracetamola in ohladila v mlačni vodi. Bomo videli, kako bo ponoči. Kako pa ve zbijate vročino? Imate še kakšno idejo?

Lp, Kenny

Anonimen -> Kako zbijate vročino? (22.1.2005 21:51:30)

Jaz vedno s svečko. Pri dveh letih smo pa začeli s sirupom, ker je zaradi svečk vedno zelo jokal. Nimam pojma, zakaj ga je to tako motilo.

Trebnje -> Kako zbijate vročino? (22.1.2005 22:20:43)

Nikoli nisem uporabljala svečk,vedno samo sirup,pa še to samo takrat,ko je vročina močno narasla.Čimprejšnje okrevanje vama želim.:metulj:

Gina -> Kako zbijate vročino? (22.1.2005 22:28:59)

Naš je danes že drugič zbolel, pa ima komaj 8 mes. Se je nalezel od ta velikih. Sem mu dala paracetamol, pa ni pomagalo, potem naprosin, zdaj je pa boljše. Če ne bi bilo, bi ga slekla, pa mlačne obkladke dala, aja, pa skoraj gotovo svečko, vendar ni dosti razlike - sirup, svečka - kadar paracetamol ne prime, ne prime v nobeni obliki. Za voltaren svečko je pa itak še premajhen. Uh, upam, da ne bo hudega - evo, že joka:((.Šibam...

mami3x -> Kako zbijate vročino? (22.1.2005 23:37:38)

probajta se z mrzlimi obkladki na meca. pazita da ne bodo PREMRZLI!!! ne imejta ga prevec oblecenga in pokritega, ker ga lahko se pregrejeta!!! saj bo.. mami3x:angel:

Primoza -> Kako zbijate vročino? (23.1.2005 7:49:25)

Vročino zbije mrzel obkladek na podplate - npr. skuto iz hladilnika zaviješ v robec in daš na podplate za kakih 5 minut.
Drugače pa se tudi mi občasno zatečemo k paracetamolnim svečkam.

Stran: [1]