Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Shuka, brez zamere, ampak po moje je tudi na tem forumu dovoljen pesimizem, samo da potem ostale z raznimi nasveti in besedami poskušamo ta pesimizen dvigniti na raven optimizma. Ravno zaradi takšnih besed sem jaz v svojem prvem postopku imela še bolj črne misli, ki jih pa kasneje niti nisem hotela in upala deliti več s puncami tu, ker so bili same pozitivke.....Mislim da je ta tema namenjna vsem ki navijajo, čakajo, se špikajo, se veselijo, jokajo, obupujejo.......PA BREZ ZAMERE!!!! Vsaka ima drugačne občutke in čustva in tudi meni osebno pomaga če lahko najbolj temne misli delim z vami in mi potem dvignete voljo. Mislim pa da ni tukaj nobene, ki je ne bi v celem postopku vsaj nekajkrat ugriznil ta naš sovražnik pesimizem. Tako da punce glave pokonci in gremo dalje. Kajsica, moj namen je bil predvsem v tej smeri, da punce s črnimi mislimi odvrnem od negativizma, se pa strinjam, da imamo vse od časa do časa pesimistične misli. Vsekakor so vse dobrodošle, da potarnajo o temnih mislih, vsem je vse dovoljeno. Mislim lahko jih imate, če želite, a vsaka pri sebi naj pomisli, kaj ima od teh črnih misli! Ali je bolje biti pesimističen ali optimističen? Moj prejšnji postopek je bil ves v pesimizmu in sem si že takrat rekla, drugi ne bo tak. Čeprav so se mi na momente porajale skrbi sm venomer ostala optimistična, kajti le to me je držalo pokonci, ker zakaj bi se vnaprej sekirala in obremenjevala, ko pa še ne vem kakšen bo rezultat, zakaj jokati vnaprej, ko pa še ne vemo kaj se bo zgodilo. Saj skrbi, jok in črne misli tudi vplivajo na psiho in na izid, včasih mislimo, da ni tako pa je. Pa da ne bo pomote s tem ne mislim, da če smo pozitivne, da vedno rata in če smo pesimistične, da nikoli ne rata, odvisno je od naših teles, vsekakor pa sta telo in psiha povezana. Vsem pa polagam roko na srce bodite optimistične če se le da, saj s tem sebi in svojemu telesu delate uslugo, ker že tako ali tako je življenje stresno zakaj bi to še potencirale. Ni zamere nobene, tu smo zato, da si pomagamo tako ali drugače.