|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
20.2.2008 10:33:56   
Anonimen
Anadejka, dva jajčka sta super. user posted image  Veliko možnosti imaš na user posted image . Ne bit žalostna, ker ni to hudo. Pač zmrznjenčkov ne bo, in jih tud ne boš rabla. Bo ratal. user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.2.2008 10:44:34   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: anadejka

Jest sm pa full žalostna, bi se najraje full user posted image user posted image user posted image
Danes bila na UZ-ju in imam samo 2 jajčka user posted image user posted image user posted image  sem tok razočarana da ne morem povedat user posted image user posted image user posted image
A imam sploh kej šans, al je najbolje da kar pozabim na user posted image ?! Se mi zdi da zame sploh ni več upanja user posted image user posted image
Se opravičujem za tako moreč post, ampak sem res žalostna zdej.

Anadejka sao pozitivno,rabiš samo enega in tistega pravega.Če te lahko potolažim.Jst sem jih imela 18 in od teh sta bila 2 kao moruli pa še to komaj.Na koncu je bil -pa saj so mi tako tudi nakazali,da nič za upam.Tako da te številke nič ne pomenijo.Samo pozitivno pa bo.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.2.2008 10:47:26   
pikovit
Dakec o ti bošček vem kako je to.Jst sem pa hud alergik sploh na cvetni prah.In takrat tudi jaz samo smrčim.Tako da v najhujših primerih se imaknem v dnevo tak da našga ne motim,ker ustaja že ful zgodaj.

user posted image  tole je pa zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.2.2008 10:54:21   
Anonimen
Hvala pikovit za objemček. Se pa cvetni prah hitro bliža, tko da boš ti boga.

Evo jst že sedaj tebi pošiljam user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.2.2008 10:55:52   
anadejka
Hvala Dakec in Pikovit za tolažbo.
Pikovit ti si jih imela 18 !!! pa si imela samo dve moruli, potem pa jest pri dveh celicah res nimam šans.Pišuka kakšna smola ej... ne morem verjet, še junija sem bila samoplačniško v Pragi,pa sem imela bolj švoh stimulacijo pa sem več pridelala.Kaj me je pa zdej pičl.....pa že od prejšnjega UZ-ja sem šla čist poklapana domov, ker mi je zdravnica povedala, da imam miom.Zgleda mi res ni usojeno.

Dakec moj dragi tut smrči in včasih je res moteče, ker on zasmrči še preden se dobr uleže, jest pa rabim nekaj časa da zaspim.Jest rešujem ta problem, da ga obrnem na stran.No u bistvu ga sam mal porinem, on samo malo zagodrnja user posted image  in se obrne in pol je mir.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.2.2008 11:02:05   
mismis
Anadejka

zdej pa dosti teh črnih, slabih misli...
Ena celica je DOVOLJ.
Včasih na ta forum še zaide naša nosečka Maja, ki je imela v postopku samo eno celico in to so ji vstavili, danes pa mislim, da je že 5 mesecev srečka nosečka. Tako da, NE izgubljaj upanja preden sploh začneš, tukaj je vse možno, punce so zanosile tudi tik pred postopkom, zato NIKOLI NE OPUBAJ. Dokler ne vidiš - na testu, je vse možno

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.2.2008 11:03:03   
ANIME
Pikovit ... danes pa ne bi o znakih ... me je začelo nekaj špikat po jajčnikih, pa vedno bolj imam občutek, da se bo vlila (prav tisti filing imam v spodnjem delu trebuha, kot sem ga imela vsak mesec, predno se je ulila)! Ampak upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image . Konec koncev je to moj prvi postopek ... bi bilo preveč kičasto, če bi šlo vse lepo user posted image user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.2.2008 11:09:48   
Anonimen

Dakec moj dragi tut smrči in včasih je res moteče, ker on zasmrči še preden se dobr uleže, jest pa rabim nekaj časa da zaspim.Jest rešujem ta problem, da ga obrnem na stran.No u bistvu ga sam mal porinem, on samo malo zagodrnja user posted image  in se obrne in pol je mir.

user posted image user posted image user posted image

Seveda se bo jajček oplodil. Misli usmeri na lep pridelek.user posted image

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.2.2008 11:14:17   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Pikovit ... danes pa ne bi o znakih ... me je začelo nekaj špikat po jajčnikih, pa vedno bolj imam občutek, da se bo vlila (prav tisti filing imam v spodnjem delu trebuha, kot sem ga imela vsak mesec, predno se je ulila)! Ampak upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image . Konec koncev je to moj prvi postopek ... bi bilo preveč kičasto, če bi šlo vse lepo user posted image user posted image user posted image
To je to Anime, tud pr teb že vidm user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.2.2008 11:18:38   
ANIME
Shuka ... a je tebe kaj špikalo in se ti je zdelo, da imaš full težo v trebuhu (da ti vse skupaj na vzdol pritiska, še posebej ko hodiš)?

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.2.2008 11:18:45   
pikovit
Punce na kateri strani smo se zadnjič pogovarjale o terapijah in diferilinu al kaj je že?Kako ste ga jemale?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.2.2008 11:19:16   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Anadejka

zdej pa dosti teh črnih, slabih misli...
Ena celica je DOVOLJ.
Včasih na ta forum še zaide naša nosečka Maja, ki je imela v postopku samo eno celico in to so ji vstavili, danes pa mislim, da je že 5 mesecev srečka nosečka. Tako da, NE izgubljaj upanja preden sploh začneš, tukaj je vse možno, punce so zanosile tudi tik pred postopkom, zato NIKOLI NE OPUBAJ. Dokler ne vidiš - na testu, je vse možno

Se podpišem pod mismis.

Sicer pa Anadejka, v tej temi ni prostora pesimizemuser posted image

Upaj do konca in uspelo ti bo!user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.2.2008 11:21:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Shuka ... a je tebe kaj špikalo in se ti je zdelo, da imaš full težo v trebuhu (da ti vse skupaj na vzdol pritiska, še posebej ko hodiš)?
MA ja, pa skoz sem mela občutek, da se bo vsak čas vlilo, tud špikal me ni tolk, mal sem dobila boleča prsa ampak znaki pri vsaki posebej so drugačni. Jutri kar lepo zjutraj CB naredi in boš videla, da bo vse OK.user posted image user posted image

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.2.2008 11:35:10   
pikovit
Ozone a si našla kaj?Jst sem prišla do 50 strani pa ničuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.2.2008 11:37:35   
pikovit

Hvala Dakec in Pikovit za tolažbo.
Pikovit ti si jih imela 18 !!! pa si imela samo dve moruli, potem pa jest pri dveh celicah res nimam šans.Pišuka kakšna smola ej... ne morem verjet, še junija sem bila samoplačniško v Pragi,pa sem imela bolj švoh stimulacijo pa sem več pridelala.Kaj me je pa zdej pičl.....pa že od prejšnjega UZ-ja sem šla čist poklapana domov, ker mi je zdravnica povedala, da imam miom.Zgleda mi res ni usojeno.

Anadejka hotla sem ti povedat,da kvantiteta nima nič pri tem.Kar pozitivno naprej in tako kot je Mismis napisala

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
20.2.2008 11:39:41   
Anonimen
Arneja, naj še tebe potolažim. Bioenergetik tako pozitivno nate vpliva, da te nič ne boli, niti jajčke, niti glavica tudi slabosti ne čustiš. Tvoja jajčka pa kar rastejo in rastejo. user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 1966
20.2.2008 11:55:23   
Linda25
anadejka,
tako sem se nasmejala tvojemu sporočilu o smrčanju. Prav iz srca sem se nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Glede dveh celic, pa kot so punce napisale. Spoznala sem punco na punkciji, ki je imela eno samo celico in ta se ke oplodila in prijela ter rodila punčko. Za drugič ne vem, vem pa da je imela tudi eno celico. Kako se je izšlo res ne vem. Prvi postopek je pa vzpodbuden, kajne.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
20.2.2008 11:56:37   
anadejka
MisMis in Shuka sej vem da imata prou.Viš to sem rabla user posted image
Sej zdej sem se že ohladila. Bolje dva kot nič ane user posted image
Pikovit tut to je res ja, mogoče sta pa moja dva tista ta lepa in ta prava.Upam user posted image
Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
20.2.2008 12:01:19   
anadejka
Linda hvala tudi tebi za vzpodbudo, me res veseli, ko slišim kakšno tako zgodbo.
No sej moram povedat da imam jest še 4 celice zamrznjene od postopka pred dvemi leti, ko pri možeku niso nič našli.Čeprav pravijo da same celice zelo malo % preživi odmrzovanje, ampak vseeno eno upanje pa le je.Nekaj bo že, ane user posted image

Aja me veseli, če si se nasmejala user posted image .Glede smrčanja, pa preizkušeno pomaga tut žviganje.Človek ki smrči se pa sploh ne zbudi, samo utihneuser posted image .mogoče je sam mal čudn, ker včasih sred noči žvižgam user posted image  he he, ampak pomaga

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
20.2.2008 12:06:19   
sayuri
Shuka ni pravih smajlijev na tisti strani user posted image . Evo, tele mi vrže ven.
http://www.yelims.com/Smileys/ 

Jst hočem une luštne, ki so na seznamu user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
20.2.2008 12:07:45   
kajsica
Anadejka, poglej žalost in pesimizem stran in gremo dalje. Ena celica je dovolj. Poleg tega ti bom tako rekla, preveč celic pa v večini primerov (obstajajo tudi izjeme) tudi ni dobro. Poglej jaz sem imela 16 celic, bila napihnjena kot slon, ostale pa so na koncu amo 4. Sedaj pa si moj % odpada poglej. Reci samo da so in da so le te zmagovalne. Držim pesti zate. Lahko pa mi pšeš tudi na zs, pa bova katero rekle.

Shuka, brez zamere, ampak po moje je tudi na tem forumu dovoljen pesimizem, samo da potem ostale z raznimi nasveti in besedami poskušamo ta pesimizen dvigniti na raven optimizma. Ravno zaradi takšnih besed sem jaz v svojem prvem postopku imela še bolj črne misli, ki jih pa kasneje niti nisem hotela in upala deliti več s puncami tu, ker so bili same pozitivke.....Mislim da je ta tema namenjna vsem ki navijajo, čakajo, se špikajo, se veselijo, jokajo, obupujejo.......PA BREZ ZAMERE!!!!user posted image

Vsaka ima drugačne občutke in čustva in tudi meni osebno pomaga če lahko najbolj temne misli delim z vami in mi potem dvignete voljo. Mislim pa da ni tukaj nobene, ki je ne bi v celem postopku vsaj nekajkrat ugriznil ta naš sovražnik pesimizem. Tako da punce glave pokonci in gremo dalje.

Arneja, tudi mene ni po gonalu nič šikalo tam spodaj, sploh nisem vedla da se kaj dogaja, razen da sem po 2 UZ bila pošteno napihnjena, ampak to je bilo pa vse. Ma verjemi da enaka štorija se pa res ne more ponoviti 2x. Držim pesti zate!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
20.2.2008 12:21:48   
anadejka
Vauuu Kajsica dobro napisano user posted image
Danes ko sem so iz GK. peljala proti službi sem imela res same črne misli in solze na očeh.Takega rezultata nisem pričakovala.Ampak komaj sem čakala da pridem za računalnik, ker sem vedela da me boste punce tukaj znale spravit nazaj gor. In to je važno user posted image  Hvala Bogu za RR in vse super punce, ki jo/nas gor držijo user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
20.2.2008 12:22:18   
Ozone
Ne pikovit nič. SEm pa tudi jaz prišla do 50 strani ;). Sem pa se odločila, kot sem ti prej rekla, da si jutri dam še eno, potem ga pa ob 10 pokličem, da vidim kaj me bo napiz..

čau, pa kakšen čajček mu skuhajuser posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
20.2.2008 12:32:12   
pikovit
Kaj ko bi dale Ozone tudi na seznam.Čaki kdaj si že začela z špikanjem?

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
20.2.2008 12:34:47   
pikovit

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Banga - UZ
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Sulfinija - operacija
Špelka12 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
Kajsica - UZ
Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
Mihi78 - ET
25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo

25.02.
naše nosečke
dobrovoljčica - UZ

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor,7.1. začetek špikanja
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image user posted image  

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image DejanSenka
    user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?