|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
19.2.2008 12:57:57   
gold fish
Dakec - ...jaz sem pa celcajt mislila, da si iz okolice LJuser posted image , zdaj pa preberem, da si kar blizu......   Od tam poznam same fejst ljudi.....user posted image

Čarna - user posted image user posted image   ...

Sulfinija - malo še , pa boš rešena , potem pa na juriš......

Ostalim lep pozdrav, šibam ven, ker je ful lepo vreme.....

pozdrav, ribica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.2.2008 13:01:23   
banga
No sem že nazaj s sestanka in vas v miru berem, vidim da na veliko kofetkate danesuser posted image  Tako je tudi prav, je treba izkoristit ta sončekuser posted image
Arneja- držim pesti, da bo danes počutje cel dan OK
Sufinija - veš da navijamo zate, še malo pa boš razmišljala o user posted image
Dakec- ti si pa res prava navijačicauser posted image  Me veseli, da imaš toliko energije, ki je povrh vsega še nalezljiva, vsaj na tem forumu, če ne še kje drugje user posted image
Pikovit - nič bit živčna in ne mislit na tečko rdečko, saj veš da je ne bo še najmanj naslednjih 9 mesecev. (sem danes zjutraj pogledala v kavouser posted image )
Mismis- kaj pravi tvoj pasji lepotec na šolo, so mu všeč sošolciuser posted image Pa tvoje poslovne finance, al kaj se že zdaj učiš, napredujejo? 
Mihi- je vse ok pri tebi? Že greješ?
Vse ostale, ki vas nisem omenila, pa seveda tudi navijam za vas, imejte prijetno popoldne, jaz bom šla danes tudi malo prej domov, da grem na sprehod še po tem sončku z mojo pasjo mrcino.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.2.2008 13:30:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Dakec - ...jaz sem pa celcajt mislila, da si iz okolice LJuser posted image , zdaj pa preberem, da si kar blizu......   Od tam poznam same fejst ljudi.....user posted image

ooooo hvala user posted image

user posted image  ja pol se pa tud midve lahk dobiva na user posted image , če praviš, da sma si blizu. Ti si iz MB? Mam prav?

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.2.2008 13:35:27   
Anonimen
Gita, bravo, transfer je že tu. user posted image  Ti greš po zmrznjenčke user posted image  ?

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.2.2008 13:42:39   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Lara, vem da nas bereš, zato ti želim dobro in lepo jutro.user posted image

Hvala dakec!!user posted image   samo berem, za kaj drugega ni časa, še brez kosila sem...user posted image
Kako dekline? Ene ste super pridneuser posted image  navijam za vsako posbej, tko da veste!user posted image user posted image user posted image
Kje so nosečke? Lejla? Dobrovoljčica in ostale??
Kiss,kiss!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.2.2008 13:47:10   
Anonimen
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek,  18. 02.
Reni70  - UZ
Torek, 19. 02.
Špelka12 - UZ
Mihi78 - Punkcija
Banga - UZ
Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Banga - UZ
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Sulfinija - operacija
Špelka12 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
Kajsica - UZ
Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo

25.02.
naše nosečke
dobrovoljčica - UZ

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor,7.1. začetek špikanja
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2.
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image DejanSenka
    user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil dakec -- 19.2.2008 13:50:10 >

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1881
    19.2.2008 13:49:46   
    Anonimen
    Lara, brez kosila si ostala. A takšna frka v službi?

Evo sem mal seznam dopolnila. A sem katero pozabila? user posted image

(odgovor članu lara light)
      Neposredna povezava do sporočila: 1882
    19.2.2008 13:53:01   
    spelka12
    O dakec hvala res. Ritual - samo za mene user posted image user posted image user posted image , še enkrat hvala. Pomoje že pomaga, sem šla prej na wc in je samo še roza user posted image user posted image . Reško hir aj kam. Pa še na seznam si me dala. Kaj a kandidiraš za predsednico? Ok moj glas imaš. Al bi pa mogoče ta veeeelko gorenjko? Tisto 7 kg? Tud to bi se dalo zrihtat.
    Čarna zelo sem vesela za tebe, da se ti spet odvija. Javi se kaj pa mal nas pobožej tak kot ti znaš - z lepimi besedami.

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 1883
    19.2.2008 13:57:43   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Al bi pa mogoče ta veeeelko gorenjko? Tisto 7 kg? Tud to bi se dalo zrihtat.

Z veseljem user posted image  bi jo pojedla. Sam, sam, če hujšam user posted image

user posted image

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 1884
    19.2.2008 14:01:06   
    spelka12
    eno jabolko na dan je pol zdravja, ena gorenjka pa pol življenja user posted image user posted image user posted image  No a se splača hujšat? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1885
    19.2.2008 14:06:05   
    Anonimen
    Spelka, sam da ni več tečke. Ritual je pomagal user posted image

Reško te pa že ziher nestrpno pričakuje.

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 1886
    19.2.2008 14:08:46   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

eno jabolko na dan je pol zdravja, ena gorenjka pa pol življenja user posted image user posted image user posted image  No a se splača hujšat? user posted image user posted image user posted image

user posted image

Dej mi to gorenjko. user posted image

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 1887
    19.2.2008 14:25:09   
    Anonimen
    DaisyE, user posted image  kje pa si se izgubila? Si šla mal na off? Pogrešamo tvoj optimizem, pozitivizem, inspiracijo, smeh, veselje, misli, pivo, klepet, (kaj še user posted image ), saj bi se še kaj našlo, kolački (ti si jih pekla a ne?).... 

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1888
    19.2.2008 14:34:44   
    Anonimen
    Mam en ful dober mail, katerega sem vam že hotla poslat za Valentinovo, pa na žalost ne gre, da bi vam ga še tukaj pokazala (ne morem ga prilimat). Tapravi je za nas.

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1889
    19.2.2008 14:36:41   
    Anonimen
    Pa kje ste vse. A bi rade da postavim rekord, da so sami moji posti na eni strani. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1890
    19.2.2008 15:42:30   
    spelka12
    IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Pa kje ste vse. A bi rade da postavim rekord, da so sami moji posti na eni strani. user posted image

Jp.user posted image
    Gorenjka gre že po hitri pošti. Poslana danes, dobiš jutri, če pa kombiju benza zmanjka pa pride........ups je že preteku rok, pa drugič user posted image user posted image user posted image . Zezam, samo povej kam dostavijo.

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1891
    19.2.2008 15:58:06   
    Anonimen
    spelka, si za heceuser posted image user posted image

A si vidla, vse se sončijo. user posted image

(odgovor članu spelka12)
      Neposredna povezava do sporočila: 1892
    19.2.2008 16:56:36   
    gloria
    Gita jaz ti ne znam odgovorit na vprašanje ker še nikol nisem šla po zamrzjenčke,siguren je pa tu kaka ki ve...držim pesti za nedeljo
    Dakec jaz sem dober...ko da nisemuser posted image ...lep seznam si nardila
    Sulfinija user posted image user posted image user posted image  želim ti da se vse srečno konča...saj se tudi bo, pol pa zadnjič po otroke...držim pesti za te

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1893
    19.2.2008 16:57:45   
    Crnitulipan
    Ojla punce lepo pozdravljene,

najprej čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image Uf, vas je... prav super!!

Punce hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image user posted image user posted image in res lepo, da se me še spomite...
    Sicer se pa komaj prebila čez vse poste kak dan nazaj...res ste pridne.
    Že od decembra sem res v totalni gužvi, ki se bo vlekla še tja do konca aprila, potem bomo pa spet malo lažje zadihali...

Ja, sem pa res vesela, ker sta dva zarodka od treh preživela selekcijo - in se že lepo grejeta pri meni... koliko časa bomo pa videli.

Tokrat sem imela prenos zamrznjenčkov v ciklusu s terapijo: estrofem od 2. dne menstruacije in ko je bila sluznica debela 8 mm, sem začela poleg estrofema s prometrijem. Naj povem, da sem vseeno prečekirala kar nekaj tujih forumov - ravno zaradi tega estrofema, ki je sicer hormon estradiol in ga predpisujejo ženskam v meni kot nadomestno hormonsko zdravljenje. Po tujih forumih (avstralski, kanadski, ameriški) je sploh zelo zelo malo ciklusov z zamrznjenčki, da ne bi ženske uporabljale estradiol. Še posebej pa ga predpisujejo ženskam - starejšim, ki so brez svojih hormonov - v donorskem programu. V nekaterih državah je dovoljeno tudi donatorstvo zarodka in ne samo spolne celice kot je to pri nas. Ja, kar veliko sem se naučila; čeprav mi čas ni dopuščal kaj več...
    Me pa naš Reš kar preseneti, saj so nekateri njegovi protokoli zelo podobni tistim v velikih klinikah  -  tudi kliniki Mayo v Ameriki.

Zdaj pa spet na 2 tednih čakanja; sem pa prav dobre volje, da sem črno obdobje po abraziji preživela in spet čutim staro pozitivno energijo. Pri tem mi je bil seveda moj user posted image v veliko oporo pa tudi vikendi in tedni, ki sva si jih ukradla v natrpanem urniku in jih preživela na morju in v hribih - tudi v januraju sva bila 9 dni na morskem zraku in je bilo prečudovito.
    Sem pa tudi dobre volje, da sta se odtajala dva, saj je pri zarodkih znano, da komunicirajo med seboj preko posebnih 'signalnih' molekul in si pomagajo v razvoju.... bomo videli. Če ne bo nič - pa spet v nov postopek!
    To bi bilo zaenkrat to. Zdaj pa letim k atu Rešu še po recept za estrofem.. se ga je celo  do 12 tedna nosečnosti...

Še enkrat čestitke vsem novim nosečkam in srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nam, ki trepetamo....
    Pozdravček,
    Čarna

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1894
    19.2.2008 17:06:55   
    gloria
    Čarna user posted image user posted image user posted image  čestitke za dve pikici...lepo te je brati ker si taka pozitivka

(odgovor članu Crnitulipan)
    Neposredna povezava do sporočila: 1895
    19.2.2008 19:26:57   
    Pija76
    Čarna vidiš, sem vedela da se bosta odmrznila! Bravo, full sem vesela zate, držim močno močno pestke zate! Upam, da nisi huda da sem navijanje sprožila user posted image .

Lara lep dan ti tudi jaz želim!

Pikovit midve res terorizirava tele kave! No jaz sem za pivo, itak si me izdala user posted image

Dakec no le glej, te drživa za besede, oz. za črke!

Abra kaj je zdej to? Me kar zapuščaš al kaj? user posted image

Mismis in Pikovit a je padla kava? Kako ste vas 6?

Pozdravčke še vsem ostalim, grem se preoblečt pa migat na aerobiko, ufff pa čist sem zbita!

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 1896
    19.2.2008 19:27:14   
    zarja1
    Najprej Dakec seznam je zakon...........tudi če nisi v stalnem stiku ti pogled na seznam kar ogreje srce....
    (Je pa pri meni ena napaka od začetka-moj ivf je v mb)

Vsem user posted image  ISKRENE ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Še malo pa tudi mi gremo na punkcijo (26/2) in..............čakamo

Samo eno vpr. A se je katera špikala z Gonalom? Meni se je zgodilo, da mi je v eni od injekcij enostavno ostalo malo (če smo natančni kar 0,75) zdravila in sedaj ne vem ali je to hudo narobe, ker sem očitno enkrat dozirala premali odmerek?

Zarja

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1897
    19.2.2008 19:40:21   
    lejla007
    Hey punce!

Čarna, bravo še z moje strani in močno stiskam pesti za debel + čez 14 dni!

Pija - aerobika? Pridne ste vse sportašice, ni kej!

Zarja - jaz sm imela Menopur, tko da ti žal ne morm pomagat, se bo pa sigurno našla kakšna, ki ti bo odgovorila. Pa srečno za vnaprej!

Gloria - z.s. imaš...

Še stanje pri meni... Počutim se super, čakam na svoj 1. uz (je še dolga do naslednjega petka) in zraven navijam za vse vas!

Uživajte v lepem vremenu!

papa

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1898
    19.2.2008 19:47:44   
    Abra
    Čarna user posted image user posted image za zamrznjenčka. Ta dva sta večja borca, kot zadnjič in bosta zdržala pri tebi do novembra!
    Oglasi se še kaj, jaz zdaj pridno dr. Beera študiram, pa bi blo včasih fino, da še kdo iz stroke kaj pokomentira user posted image

Pija, zakaj misliš, da te zapuščam? Ker sem Dakec rekla, da jo bom počakala? S tem sem mislila, da bo ona tok prej na vrsti, da bo naju ujela user posted image

Zdaj grem pa spet malo brat, danes sem po kakem tednu spet Beera v roke vzela in kar ne morem nehat.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1899
    19.2.2008 21:03:04   
    pikovit
    Hallo kje pa ste vse?A že spite?Vidim,da niste nič zgovorne.

Čarna bravo za zamrznjenčke.Zdej pa bo!
    Pija ja kava je padla prej pa še en lep sprehod.
    Abrica moja kje si navijačica?
    Lejla a tako fajn ti gre.No, le tako naprej.
    Kako je pa kaj naša Gloria?
    Dakec kako si pa ti kaj preživela dan?
    Mismis si me tolk nakurla z kalamari,da sem šla jest in so bili fenomenalni.
    Uuuuu Špelka gre pa v akcijouser posted image user posted image user posted image
    Lara sem te zelo vesela,ko se nam takole oglasiš!
    Goldfish kako si kaj?

Vsem ostalim pa lep večer še naprej.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?