![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:05:17
|
|
|
|
pikovit
|
mam un orgametrij al kva je že
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:09:58
|
|
|
|
andreja 07
|
Pikovit A ORGAMETRIL IMAŠ?????????? Res jaoooooooo jaz ga tokk nucam una modrobela škatlica pa mali beli tabletki? a m ga lahk odstopiš? prodaš????????????? PLEASSSSSSSSSSSSS Jutri pridem v Lj že zjutraj ker morm enga pikeca prpeljat k dr. a maš čas ? a si sploh iz Lj?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:15:09
|
|
|
|
banga
|
Banga ti se kar .Vse bo ok Pikovit nisem bila tako živahna, sem pa na kavču drnjohala 2 debeli uri
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:16:00
|
|
|
|
pikovit
|
Ja Andrejka imam.Sem šla zdej pogledat.Pa tud rok uporabe je še.Kdaj imaš jutr zdravnika.Sem iz okolice Lj.Iz kje si pa ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:17:26
|
|
|
|
pikovit
|
No vidič Banga si se spočila.Danes ste pa vse nekaj drnjohale
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:23:39
|
|
|
|
banga
|
eh je bil že takšen dan, da nam je pasal drnjohat , mogoče je pa kakšna čudna luna danes, da bi se lahko nanjo izgovorile? Kaj pa ti Pikovitek, ti si pa danes spet vsa poskočna, aja seveda, ti si spala zjutraj do kdaj že ?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:26:13
|
|
|
|
pikovit
|
Banga do 8:30
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:32:32
|
|
|
|
banga
|
kajsica, dakec, abra - hvala za dobre misli vsem ostalim pa tudi želim mirno noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:33:00
|
|
|
|
andreja 07
|
oj pikovit ja rabim v Lj pridem zjutraj na Vrazovga pol ko se,m gotova pa se lahk slišmo grem zdej ajat moja tel 040 468 720 andreja pa sam pozvon da te shranim
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:37:56
|
|
|
|
banga
|
Pikovit, saj to ti naslednjih 9 mesecev pripada, žur gor ali dol. Mislim,da je to kar zakonsko predpisano, zakon je pa napisala mati narava Samo še tisti uradni plusek počakamo, potem pa, to je to
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:42:31
|
|
|
|
andreja 07
|
Sej mogoče se sliši egoistično ampak moram ob 5 vstat d abom na vrazovem o 7:30 tko da grem res počivat seveda pa navijam za vse vas jutri takoj ko bom lahko vas pa prečekiram in upam da bo kaka
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 21:44:52
|
|
|
|
banga
|
da ne pozabim preden grem spat, Sayuri - sem si ogledala tvoj album, punca takšen lep trebušček imaš, čisto veselje ga je videt, da o tistih dveh pikicah na slikah od UZ sploh ni za govorit!!!Prekrasni sta, bravo Upam, da je s tvojimi slabostmi res konec, želim ti, da se preostanek nosečnosti ukvarjaš samo še s tem koliko ti je čez noč zrastel trebuh in kako se tvoji pikici v tem trebuščku premetavata
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 22:13:40
|
|
|
|
gloria
|
Gita 14 ...lepo da si optimistka...folikli bodo pa zrasli nič bat...dober vem kak ti je zjutraj se vstajat...saj je to zadnjič Shuka še enkrat čestitke za uradno potrditev nosečnosti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 22:16:30
|
|
|
|
mismis
|
Ku ku a je še katera sploh tu? Evo jest sem zdej iz male šole, kdo bi si mislil, da so lahko otroci sploh toliko časa še pokonci. Zdej pa študiram, al se začet naprej učit, al tukaj gor mal špegat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 18.2.2008 22:28:58
|
|
|
|
mismis
|
NO ker nobene, razen Gite, pa še ta je tiho, ni več tukaj gor, grem pa še jaz užaljeno stran, dame moje pridne bodite, otroke čuvajte in lepo spančkajte... se beremo jutri... nočka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 8:08:55
|
|
|
|
arneja
|
A zjutraj boste pa vse spale do ne vem kdaj ali kaj je zdaj to ? V glavnem, toliko ste načvekale, da vas nimam časa brati. Zdaj mi vsak dan lepo uspe nazaj zaspati po injekciji. Me je pa včeraj tako zelo glava bolela, da sem mislila, da bom kar umrla. Prav migrenski glavobol, pa še tablete si nisem upala nobene vzeti. Ampak danes se pa čisto fino počutim in upam, da tako ostane . Šibam, ve pa uživajte .
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 8:33:24
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vidim, da nas Arneja vsako jutro prva pozdravi, kje pa ste ostale. A še spite?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 8:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mihi, držim pesti za danes. Arneja, sam da te glavica več ne boli pa je takoj lepo jutro. Mismis, ti pa tko pozno v mali šoli. Dobra si. Pikovit, danes pa je že sedni dan, a ne? Mal še, mal še Pija, čao bejba. A z pikovit se dobita? Če bi bla iz LJ bi se vama 100% pridružila. Andreja, a tvoj pikec pa je bolan? Bošček. Upam, da ni kaj hudga. Banga, gloria, kako ste punce? Banga ti še kr spiš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 8:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Abra, a boš mene počakala za postopek? Bova skupaj
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 9:24:39
|
|
|
|
Pija76
|
Dakec če boš kaj v Lj prišibala se nama javi, pa si bova vzele čas zate, a ne Pikovit? Punce kokr vem danes na fullllllllll navijamo za Čarno!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 9:30:35
|
|
|
|
banga
|
Evo, samo, da se javim. Bila na UZ, dva sta 10 mm, eden je pa poskočil na 16mm , jutri imam spet UZ. Se beremo kasneje, zdaj šibam na sestanek. Lep sončen dan vam želim drage dame
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 9:34:28
|
|
|
|
mismis
|
Banga super, samo da rastejo... Še malo pa bo punkcijaaaa... Pija sem vidla na MON-u da ima Čarna danes prenos, tudi jaz upam da bo vse v redu, da bodo pingvini preživeli odmrznitev Dakec ja pasja mala šola je zelo pozno,...sploh pa ker imamo na začetku predavanja. Kot da nimam svojih dosti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 9:37:58
|
|
|
|
sayuri
|
A sem ČArno jaz kje zgrešila al se ni nič javila - da nič ne vem . Vseeno Čarna - vse navijamo zate
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 9:43:39
|
|
|
|
Abra
|
Dan! Dakec, mogoče te bom pa res počakala, al pa boš ti mene ujela nohtov si pa ne bova grizli, bova raje kaj drugega počeli. Zdaj je treba še malo športat, baje je navijaštvo tudi dobra zadeva
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 19.2.2008 9:43:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Čarna,tudi jaz navijam zate.... E,punca danes in jutri v četrtek pa šibam za LJ in,če bo vse ok bom v petek že rešena operacije.Punce prosim malo še navijajte zame,da se vse srečno konča. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.