|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
18.2.2008 21:05:17   
pikovit
 mam un orgametrij al kva je že

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
18.2.2008 21:09:58   
andreja 07
Pikovit

A ORGAMETRIL IMAŠ?????????? Res jaoooooooo jaz ga tokk nucam
una modrobela škatlica pa mali beli tabletki? a m ga lahk odstopiš? prodaš????????????? PLEASSSSSSSSSSSSS Jutri pridem v Lj že zjutraj ker morm enga pikeca prpeljat k dr. a maš čas ? a si sploh iz Lj?

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
18.2.2008 21:15:09   
banga
Banga ti se kar user posted image .Vse bo ok

Pikovit user posted image user posted image user posted image  nisem bila tako živahna, sem pa na kavču drnjohala 2 debeli uriuser posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
18.2.2008 21:16:00   
pikovit
Ja Andrejka imam.Sem šla zdej pogledat.Pa tud rok uporabe je še.Kdaj imaš jutr zdravnika.Sem iz okolice Lj.Iz kje si pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1829
18.2.2008 21:17:26   
pikovit
No vidič Banga si se spočila.Danes ste pa vse nekaj drnjohale

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
18.2.2008 21:23:39   
banga
eh je bil že takšen dan, da nam je pasal drnjohat , mogoče je pa kakšna čudna luna danes, da bi se lahko nanjo izgovorile?  Kaj pa ti Pikovitek, ti si pa danes spet vsa poskočna, aja seveda, ti si spala zjutraj do kdaj že user posted image user posted image ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
18.2.2008 21:26:13   
pikovit
Banga do 8:30user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
18.2.2008 21:32:32   
banga
kajsica, dakec, abra - hvala za dobre misli user posted image user posted image user posted image
vsem ostalim pa tudi želim mirno noč in lepe sanje

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
18.2.2008 21:33:00   
andreja 07
oj pikovit ja rabim v Lj pridem zjutraj na Vrazovga pol ko se,m gotova pa se lahk slišmo
grem zdej ajat moja tel

040 468 720
andreja pa sam pozvon da te shranim

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
18.2.2008 21:37:56   
banga
Pikovit, saj to ti naslednjih 9 mesecev pripada, žur gor ali dol. Mislim,da je to kar zakonsko predpisano, zakon je pa napisala mati naravauser posted image user posted image user posted image  Samo še tisti uradni plusek počakamo, potem pa, to je touser posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
18.2.2008 21:42:31   
andreja 07
Sej mogoče se sliši egoistično ampak moram ob 5 vstat d abom na vrazovem o 7:30 tko da grem res počivat seveda pa navijam za vse vas jutri takoj ko bom lahko vas pa prečekiram in upam da bo kakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1836
18.2.2008 21:44:52   
banga
da ne pozabim preden grem spat, Sayuri - sem si ogledala tvoj album, punca takšen lep trebušček imaš, čisto veselje ga je videt, da o tistih dveh pikicah na slikah od UZ sploh ni za govorit!!!Prekrasni sta, bravouser posted image user posted image Upam, da je s tvojimi slabostmi res konec, želim ti, da se preostanek nosečnosti ukvarjaš samo še s tem koliko ti je čez noč zrastel trebuh in kako se tvoji pikici v tem trebuščku premetavata user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
18.2.2008 22:13:40   
gloria
Gita 14 user posted image user posted image user posted image  ...lepo da si optimistka...folikli bodo pa zrasli nič bat...dober vem kak ti je zjutraj se vstajat...saj je to zadnjičuser posted image
Shuka še enkrat čestitke za uradno potrditev nosečnosti

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
18.2.2008 22:16:30   
mismis
Ku ku a je še katera sploh tu?

Evo jest sem zdej iz male šole, kdo bi si mislil, da so lahko otroci sploh toliko časa še pokonci.
Zdej pa študiram, al se začet naprej učit, al tukaj gor mal špegat

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
18.2.2008 22:28:58   
mismis
NO ker nobene, razen Gite, pa še ta je tiho, ni več tukaj gor, grem pa še jaz užaljeno stran,

dame moje pridne bodite, otroke čuvajte in lepo spančkajte...

se beremo jutri...

nočka

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.2.2008 8:08:55   
arneja
A zjutraj boste pa vse spale do ne vem kdaj ali kaj je zdaj to user posted image ?

V glavnem, toliko ste načvekale, da vas nimam časa brati. Zdaj mi vsak dan lepo uspe nazaj zaspati po injekciji. Me je pa včeraj tako zelo glava bolela, da sem mislila, da bom kar umrla. Prav migrenski glavobol, pa še tablete si nisem upala nobene vzeti. Ampak danes se pa čisto fino počutim in upam, da tako ostane user posted image .

Šibam, ve pa uživajte user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.2.2008 8:33:24   
mismis
Dobro jutro

vidim, da nas Arneja vsako jutro prva pozdravi, kje pa ste ostale. A še spite?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.2.2008 8:40:44   
Anonimen
Mihi, držim pesti za danes.

Arneja, sam da te glavica več ne boli pa je takoj lepo user posted image  jutro.

Mismis, ti pa tko pozno v mali šoli. Dobra si.

Pikovit, danes pa je že sedni dan, a ne? Mal še, mal še  user posted image

Pija, čao bejba. A z pikovit se dobita? Če bi bla iz LJ bi se vama 100% pridružila.

Andreja, a tvoj pikec pa je bolan? Bošček. Upam, da ni kaj hudga.

Banga, gloria, kako ste punce? Banga ti še kr spiš?

(odgovor članu arneja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.2.2008 8:50:16   
Anonimen
Abra, a boš mene počakala za postopek? user posted image  Bova skupaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.2.2008 9:24:39   
Pija76
Dakec če boš kaj v Lj prišibala se nama javi, pa si bova vzele čas zate, a ne Pikovit?

Punce kokr vem danes na fullllllllll navijamo za Čarno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.2.2008 9:30:35   
banga
Evo, samo, da se javim. Bila na UZ, dva sta 10 mm, eden je pa poskočil na 16mmuser posted image , jutri imam spet UZ. Se beremo  kasneje, zdaj šibam na sestanek. Lep sončen dan vam želim drage dameuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.2.2008 9:34:28   
mismis
Banga
super, samo da rastejo... Še malo pa bo punkcijaaaa...

Pija
sem vidla na MON-u da ima Čarna danes prenos, tudi jaz upam da bo vse v redu, da bodo pingvini preživeli odmrznitev

Dakec
ja pasja mala šola je zelo pozno,...sploh pa ker imamo na začetku predavanja. Kot da nimam svojih dosti user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.2.2008 9:37:58   
sayuri
A sem ČArno jaz kje zgrešila al se ni nič javila - da nič ne vem user posted image . Vseeno Čarna - vse navijamo zate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.2.2008 9:43:39   
Abra
Dan! user posted image

Dakec, mogoče te bom pa res počakala, al pa boš ti mene ujela user posted image nohtov si pa ne bova grizli, bova raje kaj drugega počeli. user posted image
Zdaj je treba še malo športat, baje je navijaštvo tudi dobra zadeva user posted image

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.2.2008 9:43:43   
Sulfinija
Čarna,tudi jaz navijam zate....

E,punca danes in jutri v četrtek pa šibam za LJ in,če bo vse ok bom v petek že rešena operacije.Punce prosim malo še navijajte zame,da se vse srečno konča.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?