|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
7.2.2008 15:22:07   
spelka12
lara to ti pikica samo daje vedeti, da je prisotna. user posted image
trepetalke user posted image user posted image  za uspešne rezultate

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
7.2.2008 15:32:18   
oktavija
Dan deklata!
Same lepe reči berem...user posted image user posted image

Drugač pa sem vas prišla samo malo pokukat kaj se dogaja!

Kikaa tudi jaz sem sladkosneda, ampak zdaj sem na dijeti in ti povem, da sem že četriti dan brez cukra in kar gre, v bistvu je vse v glavi... če se prepričaš, da ga ne potrebuješ pol ga dejansko tudi ne potrebuješ...user posted image user posted image user posted image user posted image
Poskusi mojo metodo, prva dva dni je bilo za znoret (pa še kofi so dišali na vsakem koraku), ampak sem prebrodila krizo in zdaj je vse ok in nimam potrebe po sladkorju...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem lepe pozdravčke!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 802
7.2.2008 15:33:11   
lejla007
Lara moja...
Za srečo rožico in eno veliko pikapoko!
    user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
7.2.2008 15:34:41   
oktavija
Spelka12 kje si se skrivala? user posted image user posted image user posted image user posted image  Evo jaz še nimam kaj veliko za povedat vsak dan pa sam malo kukam kaj pišete...user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem na RR Hujšanje....user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 804
7.2.2008 16:22:14   
tejki
Dan punce!
Moram vam povedat, da sem danes zelo vesela, ker sem dobila pošto da imava z user posted image  še 3 zamrznenčkeuser posted image . Zdaj pa me nekaj zanima. Spodaj na listu se moreva z možem podpisati, podpisati se mora pa tudi ginekolog. Zdaj sem pa v dilemi ker ne vem kateri, ali je to dr. Reš ali moja osebna G? Za vsak odgovor vam bom zelo hvaležna.
Lara upam, da bo s tabo vse uredu in da drug teden vse trepetalke zagledamo user posted image user posted image , takoj za nami pa še vse super punce tukaj na forumu.user posted image
Moje počutje pa je uredu, sedaj se že dva dni potepam po sončku, ker prej sem res bolj ležala. Edini znak (če se mu lahko tako reče), ki kaj nakazuje so občutljive joškiceuser posted image .

Punce lepo bodite in uživajte v lepem vremenu.
Tejki

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 805
7.2.2008 16:32:58   
lara light
Hvala, zlate ste! user posted image
Lejla, kako velika rožica in pokica samo zame? Hvalauser posted image

Tejki, si dobila pošto? Trije? Lepo.user posted image
Jaz še nič, nobene pošte, to verjetno pomeni, da niso preživeliuser posted image  Če katera ve po kolikem času (sem pri Rešu), bi ji bila hvaležna za odgovor.

Vsem en cmok!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 806
7.2.2008 17:14:47   
Goldy
Dajamaja - poseben recept za hujšanje? Kaj pa vem. Že med postopkom sem izgubila mislim, da ene 4 kg, če ne več. Zdej je pa tako, da jeva več zelenjave, meso sicer tudi, manj sladkarij - predvsem jaz, ukinila sva belo moko (čimbolj, ne čisto), krompir, sladkor, pijeva krvomočnico in plahtico in seveda telovadim - jaz, moj mož glih ne, sprehod ja, neka telovadba doma pa ne (pravi, da to ni zanj). In kilogrami so kar šli. Nimam pa zdaj skoraj nič za obleč, ampak res skoraj nič - hlače mislim.... Bom dobila pa novo garderobo. user posted image  Tak, da sem kar malo ponosna nase s temi kilogrami, no seveda je krasno tudi to, da je moj mož tudi shujšal.

Pozdravček!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 807
7.2.2008 18:32:56   
tejki
Lara jaz sem dobila pošto po 6-ih dneh od ET. Od štirih so jih 3 zamrznili. Sem bila ful vesela, ker sem že mislila da ne bo nič.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 808
7.2.2008 18:38:20   
lara light
Hvala, Tejki.

Coelho

(odgovor članu tejki)
Neposredna povezava do sporočila: 809
7.2.2008 18:43:47   
lejla007
Ojla!

Bravo Tejki za tri pingvine! Jaz sem tudi danes dobila pošto, imava pa enega pingvinčka. Ampak tko al tko upam, da ga ne bova rabila user posted image

Lara, kako si?

Neposredna povezava do sporočila: 810
7.2.2008 18:44:52   
Abra
Goldy super, da greš že v nov postopek. Pa čestitke za minus 8. user posted image

Amelia, ti imaš že nuhalno. user posted image Veš, da bo vse uredu!

Pikovit, že stopka user posted image Pa vidim, da imaš že novo zvezdico! Je bla kakšna spešl misel, kot je zadnjič Dejzi zahtevala od Lare user posted image
Jaz grem pa na Rožnik raje takrat, ko je bolj toplo. Zdaj mi je ljubše po soncu hodit.

Draga Lara, kugle nimam več user posted image ko sem bla v postopku, sem jo dala _rebeci_, ker mi je blo zase prehudo gledat user posted image Malo filinga mi je tudi brez nje ostalo in to mi daje kar dober občutek. user posted image na male izcedke se pa ne oziraj. Misli pozitivno, pa bo še vse ok.

mismis lepo grej pingvinčka. Če je ta dost navihan, je eden več kot dovolj user posted image

Anime, srečno jutri!

kikaa, jaz sem tudi danes pojedla eno tortico. Pa tko sem že pridna z ostalo hrano in rekreacijo, pol mi pa user posted image prinese torto. Kako naj se ji uprem user posted image

tejki user posted image user posted image za pingvinčke. Midva sva ta list podpisala v Postojni, ker sem imela ET 5. dan. Tega ne nosiš k svoji G. Vidva podpišeta, pa Reš.

Danes je bil pa tkoo lep dan. Jaz se spet pridno rekreirala user posted image 50 min hitre hoje. Dajamaja, mi je tko pasalo, da nisem hotla izmenično 2 min počasi, pa dve hitro user posted image tko je, ko mora človek likat kavč en mesec, se mu skor strga, ko gre enkrat ven user posted image user posted image Če ne bi pol tiste torte pojedla, bi blo prav super. Mi je še zdaj malo slabo user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 811
7.2.2008 18:49:59   
lara light
Lejla, user posted image nič posebnega, tu na kavču sem že celo popoldne...izcedka nisem več opazila. Pa ti? Vse v redu? Verjamem, da si superuser posted image
Abra,user posted image hvala, čestitam za športne dosežkeuser posted image , zelo pridna!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 812
7.2.2008 18:59:04   
mismis
Lara
mislim nate in držim pesti, da ti bo uspelo.
Še 4 dni pa bo ++.

Neposredna povezava do sporočila: 813
7.2.2008 19:02:49   
mismis
Anime, srečno ju3 na ET-ju.

Pikovit, zate pa pestke držim za jutrišnjo punkcijo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 814
7.2.2008 19:07:06   
Pija76
Anime in Pikovit dobro opravita jutri!

Lara držim pesti zate!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 815
7.2.2008 19:19:17   
dajamaja

Punce, jutri je praznik - petek, ne sobota. Trije prosti dnevi pred nami. Jutri imata epizodo Anime in Mijavček, Pikovit pa v soboto.   

Petek, 08.02
ANIME - ET
Mijavček - UZ

Sobota, 09. 02
Pikovit punkcija

Gloria, že med postopkom si shujšala!? To je pa že science fiction zame. Jaz pri vsakem postopku par kil naložim. Moram se naslednjič res kontrolirat al tolk več pojem, al so sam hormoni krivi user posted image .

Abra, medve se pa res kopirava. Sicer jaz ne vem kako hitro nisem šla, sem pa tudi pol po sladkem padla. 

Kikaa, zame je res sreča, da nisem sladkosnedna, ker bi sicer morala stalno.

Lara,  me veseli, da se je umirilo in naj tako tudi ostane!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 816
7.2.2008 19:23:46   
mismis
joj, joj samo en dan ne grem v službo pa sem že čisto zmešana

Mijavček tudi zate pestke za jutrišnji UZ

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 817
7.2.2008 19:25:53   
netka34

Lara, soseda moja, drži se MOČNO!!! Diobono, dej d ne bojo rekli, d primorke zbijamo povprečje user posted image user posted image ...

Js moram čakat do konc marca še!! No, naslednjo user posted image pokličem! Še en mesc....to bo tko hitro!!!!
Danes se je gospa user posted image končno prikazala v vsej svoji uničujoči veličini. Ko cunja sem!! Na splošno je ta teden hujši od tistega dneva, ko sem ugotovila, da je šou postopek adijo!!! Katastrofa!!! Sploh ne vem, kako sem lahko tako ++ za bodoče čase!!user posted image

Anime, a ti boš ju3 ratala srečna grelka svojih pikic?? Srečno! user posted image user posted image user posted image

Pikovit,  upam in želim, da ne bi čutla prov nič, kukr eno samo srečo in veselje!!!user posted image

Tejki in Lejla, čestitam za eskimčke in pingvinčke!! user posted image user posted image

Js bom pa čez vikend malček pustila, da se nabere en kup vaših postov, (čeprav upam, da ne boste mele dost časa, ampak se boste odpravile kaj na morski zrak, tako kot jaz!!) Se pravi, da v soboto odlazim do Opatije, nardit kako dobro fotko, v nedeljo pa relax do Monfalcona z mojimi mrcinami!!user posted image user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 818
7.2.2008 19:39:58   
pikovit
Punce najlepša hvala za vse lepe želje in vzpodbudne besede.Danes pa grem na rojstni dan in mogoče celo žurat.user posted image Da malo pozabim nase in svoj
(ne) problem.

Pa da se ne boste zgražale nad menoj mi je Karmen odobrila alkoholuser posted image user posted image

Se beremo jutri.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 819
7.2.2008 19:43:25   
Mijavček
Ojla,

sej ne vem kaj naj napišem, ker se mi nič ne dogaja danes,...., z mačkom lenariva in poslušava Neisho,.., predajam se brezdelju in sanjarjenju,....

Samo toliko, da ne boste pozabile, da milsim na vas, na vse, sploh na trepetalke in močno, močno držim pesti, tudi zate mismis, barjanka moja user posted image  . Pa zate lara,..., joj kako se m se ustrašila ko sem brala prejle,..., ti kar počivaj in vse bo OK.

Pa še novo nosečko Sonček (z najbojšim letnikom zravenuser posted image  ) bi rada pozdravila,..., kakšno lepo upanje si za nas.

Čau miške, danes sem čist razmehčana, sam neki bi sanjarila in jokala,..., ah ti hormončki.

Jutri pa nesem jajčke pokazat, pa se potem beremo!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 820
7.2.2008 19:47:26   
Anonimen
Čao moje punce!

Sem se hotela malo umakniti iz foruma, pa vam moram priznat, da mi ne uspeva. Vas preveč pogrešam. Kar misli so mi uhajale, ali je lara že naredila test, pa lejla, kaj počne Abra je njeno stanje že kaj boljše, pa naša Gold fish kako njena pikica napreduje, Gloria, Sulfinija, Sayuri, .....( a vse naštejem? )skratka in vidim, da že kar nekaj novih nosečih kandidatk imamo. Bravo in srečno čisto vsaki posebej.

Pikovit, ti kr rukn kak deci. Tud men se je zaluštal bambus,pa sem si ga kr nalila v kozarček in ga srebam. Piva kej ne maram preveč.

Kva še dogaja? Kje ste prijatlce???

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 821
7.2.2008 19:48:10   
Abra
Pikovit, ti sa pa tuki definitivno največja žurerka user posted image Če že piješ, pol dej pivo, kajne user posted image user posted image

Dajamaja, kaj boš pa juri počela user posted image da vidim, če bova spet na istem. Midva greva na izlet, mogoče bo vmes še kaj šopinga. Bolj mal kulturen dan bo za naju.

Pija, mene pa tudi malo smučanje mika. Je pa najbrž treba it na kako višje ležeče smučišče, kaj? Je kar toplo ... Itak pa moram zdej še malo kondicije nabirat. Ziher bo jutri muskelfiber user posted image

Lep kulturni dan jutri!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 822
7.2.2008 19:50:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

Jutri pa nesem jajčke pokazat, pa se potem beremo!

user posted image  dobra . No pa poročaj kaj so rekli za prinešena jajčka.

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
7.2.2008 19:53:27   
Anonimen
Lara a veš, da sem tud jst vidla na TV reklamo za mobitel Sponch Bob, pa sem se začela ful smejat, ker sem se spomnila na tvoje besede kako si pred tvojim in tvojo taščo mene spominjala. user posted image  Se spomniš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
7.2.2008 19:59:15   
lara light
Oj, dakec,user posted image  veš, da se spomnimuser posted image user posted image ...kako si ti?

Naj vas obvestim, da se roza situacija pri meni nadaljuje...netka, verjemi, da se trudim po najboljših...pa nekam slabo kaže...upanje ostaja.

Pija, Dajamaja, pikovit -uživaj!, mijavček in vse ostale, ostanite v cvetju in prijetno preživite jutrišnji dan!user posted image

Coelho

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?