Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 20:45:58
|
|
|
|
mismis
|
Blanč, Blanč če mi verjameš sem na meji za znoret, seveda znam desna tipka, pa copy pa paste...to delam v službi ene 1000x na dan, samo tukaj meni to ne dela... Ali mi sploh nič ne pokaže, ali pa celo zbriše zgornji tekst... A moram imeti kakšno ikono vklopljeno pri pošiljanju, da bi mi to normalno delalo?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 20:53:28
|
|
|
|
mismis
|
ej jest mam pa novo zvezdico, JUPI, zdej sem pa 3x zvezda
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:19:36
|
|
|
|
sapi
|
arneja, mimmy ... reni70 ne daj se še dokler ni M je še upanje ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:25:53
|
|
|
|
blanč
|
čak, grem probat Veš kaj. En pir si odpri pa ga spi, pol še pa enkrat od začetka
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:26:49
|
|
|
|
blanč
|
Mis mis kaj pa delaš v službi, da morš tolkrat kopirat?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:32:46
|
|
|
|
blanč
|
Zdej pasamtolk, da neki napišem, daše jaz dobim 3 zvezdico. Mismis sma važne a ne??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:44:08
|
|
|
|
gold fish
|
hej vidve...s 3 zvezdicami...jaz se vama v kratkem pridružim
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:45:10
|
|
|
|
gold fish
|
Blanč - vedno...ko vidim, da si gor se spomnim na tisto sliko z zimsko frizuro , ne vem zakaj ......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:49:45
|
|
|
|
gold fish
|
Naš pikec je pa zdaj 2x tak bruhal...., sem hotela ščistit, pa sem še jaz skoraj.... pa me je možek stran poslal, da naj se ne silim, če mam bolj slabi želodec..... Še zdaj mi je slabo... Pa pikec....ubožček...jutri ima nastop...pa samo upam, da bo vse OK, da nima kakega ROTA virusa... Mislim sicer, da ne.... da so nekaj v šoli jedli...je eden prinesel od doma...pa so se #nažirali#..... ojoj, ojoj..... Pa še pouk imajo zjutraj..... najrajši bi ga pustila doma....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 21:58:03
|
|
|
|
blanč
|
Ribicalepo ga pocartaj, čisti naj pa zdaj kr možek Frizurca je bla pa cart a ne??
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 22:37:04
|
|
|
|
gold fish
|
se še kar nadaljuje ..... Frizurca - blanč pa ...... če ne bi zdaj tolko hodila do gin. bi si kar pustla tako....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 22:41:43
|
|
|
|
gold fish
|
Sobota, 08.03. Konina - ET Darja - punkcija navijam, navijam, navijam............
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 22:56:53
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Sobota, 08.03. Konina - ET Darja - punkcija navijam, navijam, navijam............ se podpišem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 23:03:48
|
|
|
|
gold fish
|
blanč - samo midve še tu strašiva... se vidi, da smo Štajerke vzdržljive..... Naš tamali je končno zaspal.....upam, da ne bo ponoči kakega letanja..... .... ima kar posodo v sobi nastavljeno.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 23:06:54
|
|
|
|
blanč
|
Ja štajerke smo zakon!!!! Zdej grem pa jaz tudi na beauy spanec lahko noč
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 23:19:51
|
|
|
|
gold fish
|
tudi jaz..... še prej pa naj vam vsem za jutri zaželim en lep dan žena.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 7.3.2008 23:29:48
|
|
|
|
gold fish
|
še nekaj sem pozabila.... DaisyE, mismis, pikovit, pa vse ostale...... NA ZDRAVJE !!!! jutri jaz častim.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 7:47:31
|
|
|
|
pika74
|
Eno vsaki za dan žena
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 9:16:24
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravljene punce, danes se že bolje počutim. sabsa; dane s gužve na punkciji ni bilo (mislim,da nas je bilo nekje 7). Dve punkciji je delal dr. Vogler, potem dr. Pinterjeva, eno punkcijo po naročilu je delal dr. Tomaževič- (je zelo iskan). Kdaj imaš ti punkcijo? Držim pesti, da bo vse ok. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 9:20:21
|
|
|
|
mbd0411
|
VSEM,KI STE TU IN TISTIM,KI JIH NI... ŽELIM VESEL 8.MAREC
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 9:26:05
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Sobota, 08.03. Konina - ET Darja - punkcija navijam, navijam, navijam............ se podpišem Se tudi jaz podpišem pod tale post. Drage moje prijateljice,ob 8.marcu vam želim vse lepo,kljub deževnemu vremenu. LP
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 9:43:32
|
|
|
|
mismis
|
Blanč, Goldfish ena sama važnost vaju je, mislim toliko enega kopiranja in pastiranja pa še dolgo ne, jaz pa z dolgim nosom. Moram danes probati še na drugi mašini, kjer imam za brskalnik explorer, mogoče je pa mozilla ovira za to. Goldie, pohiti pohiti s 3 zvezdicami z Blanč te že čakava. Vsem špikarkam, trepetalkam, navijačicam in nosečkam, (upam da nisem nobene pozabila), želim ob dnevu žena vse najlepše , da bi vas vaši cel dan crkljali in razvaljali. Da bi za vse nas enkrat posijal sonce, in da nikoli ne bi pozabile, kako zelo posebne ste. lp,
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 9:50:49
|
|
|
|
pika74
|
...dons je pa eno zatišje tle gor.... kam ste se skrile šiške... jaz sem te dni vedno bolj na trnih... in dobesedno noge skup tiščim, da ne bi prišla
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 10:22:17
|
|
|
|
gold fish
|
..dobro jutro.... no če se sploh lahko reče dobro.... ...smo celo noč dežurali...mali je bruhal še ene 4x ponoči, smo se nonstop preoblačili, porabili skoraj vse pižame, preoblačili posteljnino,..... in to vse do jutra.... Sedaj je ostal doma - drugače bi imel pouk-.... ne vem pa kaj bo popoldan, ko imajo nastop.....če enega ni...propalo sve.... Sploh mu ne upam dat kaj za jest, da ne bo pol na odru panike.... zdaj je tak zaspal, potem bo pa dobil prežganko in malo prepečenca......pa upam, da mu ostane v želodčku.... So pa jedli včeraj v šoli neko gobovo juho in makarone, pol pa domače jabloke na vrh..... Upam, da se pomiri vse skupaj do popoldan....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 8.3.2008 10:25:46
|
|
|
|
pika74
|
ja bošček no...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?