|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
7.3.2008 17:36:33   
kajsica
Paddy, sama se moraš skulirat in pregnati te misli. Ti pa povem, da ko sem jaz čakala na test sem doživljala enako kot ti, skoz sem imela občutek da sedaj je pa priteklo in je konec, ampak rezultat je bil drugačen.

Punce so mi lepo razložile, da skoraj ne ločiš krčev M in nosečniških krčev. Sicer pa se neki mora dogajati tam spodaj a ne, če se pripravlja na bebico.

m.rudovič, si me prehitela. Čestitam in držim pesti v ponedeljek.

Aja pa imam še eno vprašanje. Ali katera ve kaj se kaj na GK dogaja? BAJE JIM TRANSFERJE DELAJO ŽE 2 DAN!!!! Ali se vam to zdi normalno? Meni ni nič več jasno!!!

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.3.2008 17:42:06   
arneja
Punce, hvala za vse odgovore user posted image . Je edino problem, ker moj zdaj nikamor ne more, tako da moram kup predlaganih rešitev črtati user posted image . Na sprehode hodim sama pa je precej dolgočasno user posted image . Za prvi maj nama bom pa nekaj uredila, vsaj par dni morja, če ne česa drugega.

Sem zdajle že precej bolje, zjutraj je bila pa spet prava kriza. Sem kar en Persen pojedla, ampak sem se pa potem s službo zamotila in skulirala.

Kajsica, je tudi mami rekla, da naj grem k bionergetiku, pa mogoče res naslednji teden, če mi bo službeno zneslo. Ti moram povedati, da si zares močna punca, precej močnejša kot jaz user posted image .

Me pa že nekaj zvija kot da bom M dobila. Je pa šele 22. dan. Mislite, da je možno, da bo tako kmalu prišla? In bo full močnejša, ker je bilo toliko neodvzetih foliklov user posted image ?

Linda, ti pa si kokoška user posted image . Kaj nisi imela čisto malo celic v prejšnjem postopku?

Konina, imaš pa na zares lep dan ET user posted image . Jaz sem svoji mamici že kar danes rožico odnesla, jutri pa še čokolado dobi user posted image . Res ne vem, kaj bi me brez naših zlatih mam user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.3.2008 17:43:48   
pika74
Res je. Ko sem bila jaz na ET v Lj, so bile tam tudi punce, ki so jim delali transfer na 3. dan po punkciji. In beje tudi na 2. dan. Govorilo se je, da imajo neke težave z gojšči...user posted image . Pa govorilo se je tudi, da gre za neke testne skupine...user posted image

Kaj več pa ne vem povedat... to so samo govorice. Vprašanje, kaj je res.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.3.2008 18:16:05   
Goldy
Kajsica in dakec - hvala za spodbudo! Jap, pomembna je kvaliteta, zato se pa z vsemi močmi trudimo, da bodo celice naaaaj v vseh pogledih!

Vsem, ki sprašujete glede ET - kateri dan? Na strani 157 mislim, sem napisala, kaj nama je z mojim danes povedala sestra. Da je zdaj veliko stvari novih, tudi to, da so ET-ji sedaj 2, 3 ali 5 dan. Vse je odvisno od jajčec in spermijev in kako se oplodijo in da ti po punkciji povedo kdaj prideš. Da pa naj bi bila taka zadeva - specifično za vsak par zase gledano boljša.

Ne vem, kaj reči, jaz si mislim tako kot sem že napisala, treba je zaupat in verjet, da vse delajo, da bomo me čimprej prišle do svojih dojenčkov in dojenčic. No, vsaj jaz sem takšna, če že v naprej nekaj dvomim, potem težko, da uspe.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.3.2008 18:31:33   
pika74
Mogoče je pa najbolje tako, da ti zarodke dajo čimprej noter - torej tja, kamor po naravni poti najbolj pašejo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
7.3.2008 18:35:00   
reni70
Punce pozdravljene...

Res,da sem zelo malo aktivna pri pisavi, vas imam kljub temu rada in spremljam vaše debate in navijam za vsako posebaj.
Danes je moj 9.dan po ET,dan,ki moram dobit tudi redno M.
No pa me je zjutraj presenetil roza izcedek,ko sem šla na wc in se obrisala.
Tudi zizike so pri meni prvi pokazatelj,zato mislim,da je vsega konec.
Mislim,da se bo jutri zjutraj ulilo.Že cel dan sm žalostna,tudi mojemu nisem mogla takoj povedat.To je moj 4.postopek,sedaj sem se pa res odločila,da menjam kliniko in to MB.
Povejte mi kolk časa se čaka od 1.razgovora do začetek postopka.
Mislite,da bom začela s postopkom  še letosuser posted image
Vse vas lepo pozdravljam in hvala za vsako koristno inf.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.3.2008 18:38:43   
pika74
reni70 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ne vem, kaj naj napišem... dokler je ni v polni obliki, je še možnost. A test si že delala?

Za Maribor nimam pojma... ker sem na GK v Lj. Ampak zihr se bo kakšna punca oglasla...

Držim pesti, da še ni vse izgubljeno...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
7.3.2008 18:46:38   
reni70
Pika 74,hvala ti za vspodbudne besede.Testa še nisem delala,se mi zdi prekmalu.Trebuh me kar boli,tko kot vedno ko dobim M.
V 3.postopku je blo isto.9.dan izcedek,10.se je ulilo.
Tvojo zgodbo pa sem spremljala od prvega začetka in ti res iz srca želim,da ti sedaj uspe.
Pozdrav

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.3.2008 18:51:18   
pika74
Hvala ti...

sam jest sm še enkrat šla skoz tvoje poste... in se mi zdi, da ni še vsega konc... glej. dokler nimaš taprave M, so šanse. Pri meni je ponavadi ob stimuliranem postopku prišla M enkrat tudi že na 6. dan. Drugič pa je bla potem mal kasnej. Ampak tukaj ni pravil.

Jaz še vedno držim pesti zate in to za TA - zdajšnji postopek.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.3.2008 18:52:07   
Goldy
Joj, reni70, mogoče pa ni še vsega konec?!

Kam pa se boš prestavila? Na GK ali k Rešu? Če greš na GK, mislim, da bi vama lahko uspelo in bi še letos prišla na vrsto.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.3.2008 18:59:32   
reni70
Goldy...vse štiri postopke sem imela pri Rešu.
Še en mi je ostal na koncesijo,razen,če jih bodo odobrili 6.
Leta pa kar bežijouser posted image user posted image .Za MB sem slišala veliko pozitivnega,zato se ne dam.

user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.3.2008 19:21:22   
Goldy
Ah, potem sem te pa narobe razumela, sem mislila, da si že zdaj v MB. Ja, ko se ti takole zgodi, res človek najprej mpomisli, da bi še kje drugje poskusil. Kar pogumno!

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.3.2008 19:22:29   
Goldy
Kuku, žirafca, kako je bila na UZ? Imaš v nedeljo punkcijo, ali še imam kakšen UZ?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.3.2008 19:22:49   
pf
Gloria ne bi vedela kako dolgo se točno čaka na rezultate AC, ampak mislim da ne tako dolgo. No so te pa res pošiljali danes bogica, jaz držim pesti zate in za dojenčka in srčno upam, da bo vse vredu.

Konina in Darja za vaju držim pesti jutri. Dobro zrihtajta.

Anime superca, sem ful vesela zate.

Gold fish po NS ne mislim do morfologije opravljat nobenih drugih preiskav, razen rednih gin. pregledov. Rezultati na NS so bili dobri in to bo to zaenkrat. Šla bom na 3D ultrazvok med 20. in 24. tednom, da malo vidim bebija bolj natančno še. A tvoj sinek pa že folkloro pleše? Kakšen frajer, kako mora biti slatki v tisti opravi. Ti je kaj slabo?

Arneja Amelia ti je tako lepo napisala. Ko bo partner čisto vredu bosta lahko kam šla in ti bo hitro minilo do naslednjega postopka, naslednjič pa ni hudič da ti pride kaj vmes. Drži se punca in lep vikend.

Linda 25 čestitam.

M.Rudovič upam, da te čimprej neha boleti in da ne boš več krvavela in vse dobro v ponedeljek, ko greš po bebije.

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.3.2008 19:36:53   
mimmy
Ja nič ne bo.Se je prikazala tečka rdečka,tko da več sreče prihodnjič,saj upanje vedno umre zadnjič!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.3.2008 19:36:56   
gold fish
reni70 - meni je test prav pokazal 9 dan po et. naredi test user posted image user posted image

(odgovor članu reni70)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.3.2008 19:38:04   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sobota, 08.03.
Konina - ET
Darja - punkcija

Nedelja, 09.03.
Goldy - UZ
Žirafca - UZ

Ponedeljek ,10.03
Sabsa - punkcija
m.rudovic - ET

Sreda ,12.03
Linda25 - ET

Petek, 14.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 10.03.
 Dobrovoljčica - UZ  user posted image
Gloria - NS user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

Četrtek, 20.03.
Anime - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Gita14 user posted image
user posted image   Črni Tulipan user posted image
user posted image   Banga user posted image
user posted image   Cati user posted image
user posted image    Mimmyuser posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Paddy greje      user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008
Jelka123 greje      user posted image user posted image   - TEST 18.03.2008
Paki greje      user posted image   - TEST 19.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš), 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš)
    user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič), 21.03. pri ses. Blanki
  • Paddy (1.ICSI)
  • Crnitulipan
  • banga

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka user posted image
user posted image Anime user posted image user posted image

user posted image   Mijavček  (10.03.)
user posted image  Gugu
user posted image  Mihi78  (test 10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 7.3.2008 19:47:33 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.3.2008 19:42:29   
žirafca
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Kuku, žirafca, kako je bila na UZ? Imaš v nedeljo punkcijo, ali še imam kakšen UZ?

No, pa lep pozdrav tudi z moje strani.

Moje celice rastejo bolj počasi, tako da imam samo eno veliko 20, druge pa od 14, 15 dalje. Mi je pa našel še eno več.user posted image user posted image user posted image

Rekel je da gre, ampak bolj počasi. V nedeljo imam še en UZ, potem pa bomo videli, kako naprej. Sem bila malo razočarana na začetku, pa sem sestro vprašala, če je kaj narobe, ker počasi rastejo, pa je rekla da je bolje tako, kot če se razbohotijo, pri punkciji pa najdejo same prazne vrečke. Me je lepo potolažlauser posted image !

V nedeljo zvečer pa upam, da pade stopka in akcija!

Pa lep večer!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.3.2008 19:46:01   
mismis
Mimmy

user posted image žal mi je, ker ti tokrat ni uspelo user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.3.2008 20:02:27   
gold fish
pf - jaz sem tudi imela v redu rezultate na ns, samo me vseeno zanima....sem vprašala gin.na ns pa je rekla, da če hočem lahko grem še na četverni hormonski test v 15 tednu..... da bom bolj mirna.... Se še nisem odločila.....
pri prvem pikecu nisem bila niti na ns, nikjer.... samo redni Uz in pregledi.

Slabo mi ni, edino me boli spodaj, ker mi ful  pritiska na mehur...

Sine pa pleše folkloro od lani...imajo kao krožek v šoli....ker pa je njihova učiteljica tudi članica folklorne skupine...jih prijavlja dalje...in lani so bili najprej na območnem, potem na regijskem in nato na državnem prvenstvu... so taki luškani, ker so najmlajši in najmanjši..... Bomo videli kako bo jutri....

današnje akterke - super za dobre rezultate.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.3.2008 20:02:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Mismis evo zajčki user posted image
http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm 

Sayuri

hvala za ta link, zdaj bi te pa še prosila, če mi lahko poveš, kako lohka te zajčke kopiram na RR.
Evo zdaj se že cca 1 uri zafrkavam, pa mi ne gre, niti s CTRL +C in nato CTRL+V

Počasi že obupujem user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.3.2008 20:04:51   
mismis
Goldie

evo navijam že danes za vašega malega pikeca

GO PIKEC, GO PIKEC

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.3.2008 20:06:47   
Linda25
m.rudovic; čestitam za uspešno punkcijo. Mene je tud ful bolelo. Ampak sva preživeli. V ponedljek imaš transfer. Superca.

arneja; hvala. V prejšnjem postopku sem imela 9 celic. Ni se mi zdelo malo. V tem postopku jih imam več, ampak bomo videli koliko zrelih.

gloria; resnično mi je žal za tebe. Ne morem si predstavljati, kako ti, ko si v negotovosti. Držim pesti, da bo ponedeljek hitro tu in da bo vse ok.

Vsem ostalim puncam velilko sreče, držim pesti.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.3.2008 20:20:31   
sabsa
Linda25 in m.rudovic čestitam za uspešno punkcijo. Še samo nekaj dni in dobili bosta otročička.

A vas je bilo danes veliko na punkciji?

Linda25 si že bolje? Upam, da se počutiš že bolje. Kdo vam je pa danes delal punkcijo?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.3.2008 20:25:48   
blanč
mismis, desna tipka na miški na zajčka, kopiraj in potem v post prilepi. Pa saj znaš to, kaj nas hecaš.

< Sporočilo je popravil blanč -- 7.3.2008 20:26:06 >

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?