|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
5.3.2008 9:04:18   
blanč
čarna, nimam beseduser posted image user posted image user posted image . Cati pa ne nouser posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
5.3.2008 9:08:37   
kajsica
cati, drži se. Vem kaj preživljaš, boli ampak čas zaceli vse rane. Res se drži punca!!!!

Sporoči nam kako je kaj s teboj, piši tudi ko boš najbolj žalostna.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.3.2008 9:10:39   
ROZICA29
Kajsica, hvala. Vse posege sem imela na Gk pri dr. Ribičevi. Ona mi je tudi dala napotnico za IVF, in ko sem jo vprašala kdaj zaseda konzilij je rekla, da vsakih štirinajst dni ob torkih. Verjetno sem preveč nestrpna,zato ker bi rada čimprej začela. Mogoče zato, ker je to moj prvi IVF, in imam pozitivna pričakovanja.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.3.2008 9:14:15   
anja31
Drage punce,

vsem, ki je ta mesec uspelo iskrene čestitke, želim res mirno in zdravo nosečnost .

vsem, ki nam pa ni uspelo, pa pogumno naprej..sej bo....tudi nam bo.....po tem, ko sem tudi sama preživljala težke trenutke, sem počasi prišla k sebi in začela delati bolj aktivno na svojem zdravju...tako da vsako jutro najprej popijem dcl vode z 1/2 limone.

Nujno rabim odgovor na sledeče: VČERAJ SEM BRSKALA PO NETU IN PREBRALA, DA SO VČASIH UPORABLJALI LIMONO KOT NARAVNO KONTRACEPCIJO???

A je možno, da nam LIMONA bolj škodi kot koristi za celice in semenčice?? To mi sicer ni smiselno, ampak raje preverim...

Anja

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.3.2008 9:16:52   
kajsica
Rožica, to je pravilno, bodi samo pozitivna in to je dovolj. Lahko tudi pokličeš na Gk, samo mislim, da ne boš kaj preveč izvedela, žal. Poskusiti pa ni greh.

Malce traja, da dobiš odobritev konzilija na dom in ko imaš to v roki, se šele lahko prijaviš v postopek pri sestri Blanki, pa napotnico moraš imet od Ribičeve, kjer ti bo tudi pisalo ali greš v kratek ali dolg postopek in s kakšnimi stimulansi.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
5.3.2008 9:20:55   
bambi75
Sem brala strani za nazaj pa so bile same lepe novice. Zato Gugu čestitke user posted image
Ko pa sem blizala koncu pa same slabe, pa kaj je to a je kaj vreme vplivalo na to user posted image .
Zato Gita , Cati, Crni tulipan in Banga  user posted image Še posebej tebi Cati pa želim da se vse dobro izteče.

Vsem novim pa dobrodošle.

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
5.3.2008 9:21:49   
Sulfinija
Cati,tudi zate en velik in topel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.3.2008 9:23:19   
ANIME
cati - user posted image user posted image user posted image user posted image  bogica!  upam, da se bo danes zadeva čim bolje uredila!!!
črnitulipan in banga - user posted image user posted image

gugu - iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
5.3.2008 9:34:48   
žirafca
Evo mene iz UZ-ja!

Sem bla tolk hitra, da sem uspela prit še domov pred službo.

Imam 7 celic, velikih od 11 do 15, tko da imam nov UZ v petek. Upam, da takrat bo vse ok, in da bo stopka!

zaenkrat toliko, pa šibam v službo!user posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.3.2008 9:40:33   
Sulfinija
Žirafca,super za tolk foliklov.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
5.3.2008 10:07:39   
Linda25
Pozdravljene punce,

danes sem imela zopet UZ. Včeraj se žal nisem uspela javit. Danes ob 22. uri pade stopka.

Stanje:
Endometrij 13mm
Levo: 21,18,22
Desno: 21,21,21, 20, 19

Včeraj sem imela na listu izpisane velikosti za 10 celic, sedaj imam samo za 8, Verjetno niso vseh zmerili.

Na listu sem videla tudi vrednost Estradiola in sicer 17,4. Sestra pravi, da je to dobro. Zorna sem pozabila vprašati. Kaj ve menite?

Sestra mi ej rekla, da naj zvečer pridem, da mi dajo stopko, da se ne bom porezala in da ne bom zdrobila flaške. V prejšnjem postopku sem si namreč sama dala stopko in ni bilo problemov, sam me je kar prepričevala, da je bolje, da pridem. Ne vem, zakaj. Bom pač šla.
Spomnim se, da se je ena porezala, ko je lomila flaške.

Lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.3.2008 10:20:42   
sapi
ROZICA29 jaz sem dobila pošto s konzilija včeraj ... sem pa klicala sestro Tatjano že v petek in je bila toliko prijazna, da je pogledala ali je moja vloga odobrena ... kako je z naslednjimi konziliji pa ne bi vedela ... sem tudi jaz pri dr. Ribičevi ... najbolje, da pokličes izgubiti nimaš kaj ...

Sem pa dobila datum in sicer se moram zglasiti 21.3. pri s. Blanki kjer dobim vse informacije in začnem s postopkom juuppiii user posted image ... s seboj moram prinesti napotnico mojega G vendar je ta v dokumentaciji saj mi jo je Ribičeva napisala takoj , ko sva se dogovorili za postopek oz pred konzilijem... torej me čaka pri s. Blanki, ko pridem do nje upam, da pravilno razmišljam ...

Neposredna povezava do sporočila: 3562
5.3.2008 10:25:56   
gold fish
Rozica29 - tel. 01 522 60 74 - ivf ga. Tatjana Ozvaldič, pa še 01 522 61 48 - svetovanje....

(odgovor članu ROZICA29)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.3.2008 10:26:31   
Mijavček
Ojoj cati, pa ne no!user posted image   Ne vem kaj naj rečem.. drž se!

Čarna in banga, mi je res žal. Nič, glavo gor pa gremo dalje ane?

Pismu danes pa res same čudne novice, pa kaj je zdaj touser posted image

Novinke dobrodošleuser posted image

Tiste, ki ste spraševale kaj delat po ET; jaz sem bila na bolniški sicer, ampak precej aktivna, moj recept je: zjutraj vstaneš greš takoj na RR pogledat kaj je novgauser posted image ,   potem se mal posvetiš gospodinjskim opravilomuser posted image    in user posted image , potem greš mal v šoping user posted image pa na tržnico po svežo zelenjavco in ribe , potem kaj dobrega skuhašuser posted image , potem itak pride mož iz službe in ti ni dolgčas, vmes lahko tud maluser posted image  al pa  user posted image  .  Prebereš kakšno knjigo user posted image npr...., greš s kakšno kolegico nauser posted image ,...v petek pa na bowling user posted image   in ....voila... plusek user posted image user posted image  je tu!

Aja, en user posted image  za zarjo, upam, da ker je ni na spregled, to ne pomen, da so jo obdržal not zarad hiperce in da vseen greje user posted image user posted image . Zarja?

Neposredna povezava do sporočila: 3564
5.3.2008 10:29:10   
gold fish
mbd0411 - jaz sem bila v MB pri dr. Pelkičevi-privat- stane 60 EUR, dvd pa smo imeli zraven in sproti snema in lepo razlaga. Mora pa biti dvd -r....   Ti mislim, da si tudi iz Mb?  Trajalo pa je cca 20-25 min pregled, pa še kake 5 min pisanje izvida.... skupaj cca 30 min.  Jaz sem se naročila v petek, včeraj pa že bila na vrsti..... najraje gleda 12-13 t, ker se največ vidi.....

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.3.2008 10:32:49   
gold fish
Anja31 - limona #tam spodaj# je kot kontracepcija...so si včasih stiskali sok.....po odnosu za zaščito......   Po moje nima veze, če jo normalno uživaš - ima dosti c vitamina.....  

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.3.2008 10:57:12   
bambi75
Žirafca naj folikelčki do petka lepo zrastejo inuser posted image  za lepo število.

Linda mislim, da imaš vse pogoje da v kratkem postaneš user posted image Glede na estradiol imaš kar nekaj celic in tudi endometrij je zelo dober user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.3.2008 10:58:18   
ROZICA29
Sapi, a imaš napisan na pošti kakšen datum kdaj je bil konzilij? Meni je tudi Ribičeva napisala napotnico in terapijo takrat ko sva se dogovorili za ivf, vendar imam jaz to dvoje pri sebi, mi je rekla sestra, ki je pri dr. Ribičevi, naj to prinesem s sabo,takrat ko bom naročena. Mi je pa tudi ta ista sestra dala že neko zaporedno številko 41/08, in ne vem kaj ta številka pomeni, ker tukaj berem, da jo dobiš šele takrat, ko dobiš pošto s konzilija, in ko pokličeš sestro Blanko.

Gold fish, hvala za številko

sapi, koliko časa si čakala na pošto?

< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 5.3.2008 11:01:26 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.3.2008 10:58:26   
Anonimen
Čarna in banga mi je žal za vaju. user posted image  

Rozica29, lepo da si prišla k nam. user posted image

Cati, upam da ti ni prehudo. user posted image

Zarja, le kaj se z njo dogaja? user posted image

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.3.2008 10:58:41   
gugu
Ojla punce, hvala za vse vaše čestitke sama še sploh ne dojamem kaj se dogaja! Sigurno pa sem  user posted image očitno mi je moj  user posted image pomagal in mi končno po 5-ih letih uresničil največjo željo! Komaj sem preživela teh 15 dni po ET z vsemi mojimi izcedki, ki so mi nagajali a sedaj imam naslednjih 15 dni, ki pa so še težji saj me je full strah, da nebo kaj v redu! Saj še sedaj nimam nikakršnih znakov nosečnosti user posted image sedaj bi že morali priti, kaj ne?

Čarna in cati zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image

ROŽICA29-
dobrodošla med nami, upam da kmalu zagledaš user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
5.3.2008 11:00:12   
Anonimen
Mijavček, ti pa si zaposlena. user posted image

Zdej še maš energije, pol boš pa bolj user posted image . user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
5.3.2008 11:01:17   
kajsica
estradiol???? Kaj pa to pomeni, tega pa še nisem zasledila! Mi lahko katera kaj več pove!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.3.2008 11:03:30   
gugu
Punce kako pa je z user posted image po  + na CB? Mal naju je strah, da nebi bilo kaj narobe saj mi je sestra včeri na srce polagala, da naj počivam !!!!  Ali ve user posted image tudi jeste buscopan vsak dan po 3x?

< Sporočilo je popravil gugu -- 5.3.2008 11:04:13 >

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.3.2008 11:06:28   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Spelka, sedaj pa si le spremeni tvoj podpis.user posted image Štorklja ti je že predala paket.  user posted image

Sem bolj za ziher. Podpis ostane dokler štorklje ne vidim osebno in me ne lopne po glavi.user posted image
cati user posted image user posted image user posted image  joj ne morem verjet, da se ti to dogaja. Še jest sem čisto šokirana. Javi, ko bo kaj novega. user posted image
čarna in banga user posted image  žal mi je. čarna pa tolk sem bila že sigurna, da ti je uspelo. Pogumno naprej optimistka.
anadejka daj no prosim javi se mi na z.s. Grugače bom, bom,bom,bom..........nč ne bom samo javi se mi.
žirafca super rezultat. user posted image
linda tudi tebi user posted image  za stopko. Še malo pa bo ET.
sapi jupiiiiiiiiiiiiii, že marca začneš user posted image user posted image . Bom navijala ko nora boš videla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
5.3.2008 11:21:57   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Podpis ostane dokler štorklje ne vidim osebno in me ne lopne po glavi.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam da ne boš pol jamrala tukej kok te glava boli !user posted image

Žirafca res lepi folikelčki pa tvoji tud Linda user posted image

Gugu, jaz bom šla danes v lekarno po Buscopan, to je proti krčem, ker me na vsake tok mal zagrabi , bom raj začela to jemat... če so že rekli da naj! jaz nič kaj soti ne počivam, ker mam zdaj ko je hiperca bolš in se bolš počutim že poln kufer tega kavča in me že trtica boli od ležanja/sedenja. Za digidagi pa... jaz sem tud bolj zajc, pa raj ne upam, dokler mi en od G ne da zeleno luč!

Kajsica estradiol je en hormon tud al pa neki podobnega, ki ti ga merijo (s krvnim testom) takrat ko so folikli blizu za stopko, in ta estradiol pokaže kok so zreli. Ne merijo pa ga vsaki in vsakič,..., meni ga v 2. postopku so samo 1x, zdaj pa nič, ker je bil lih 8. februar potem pa vikend, pa lab ne dela, tako, da to je en dodaten indikator za stopko, razen velikosti foliklov.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?