Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:04:18
|
|
|
|
blanč
|
čarna, nimam besed . Cati pa ne no .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:08:37
|
|
|
|
kajsica
|
cati, drži se. Vem kaj preživljaš, boli ampak čas zaceli vse rane. Res se drži punca!!!! Sporoči nam kako je kaj s teboj, piši tudi ko boš najbolj žalostna.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:10:39
|
|
|
|
ROZICA29
|
Kajsica, hvala. Vse posege sem imela na Gk pri dr. Ribičevi. Ona mi je tudi dala napotnico za IVF, in ko sem jo vprašala kdaj zaseda konzilij je rekla, da vsakih štirinajst dni ob torkih. Verjetno sem preveč nestrpna,zato ker bi rada čimprej začela. Mogoče zato, ker je to moj prvi IVF, in imam pozitivna pričakovanja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:14:15
|
|
|
|
anja31
|
Drage punce, vsem, ki je ta mesec uspelo iskrene čestitke, želim res mirno in zdravo nosečnost . vsem, ki nam pa ni uspelo, pa pogumno naprej..sej bo....tudi nam bo.....po tem, ko sem tudi sama preživljala težke trenutke, sem počasi prišla k sebi in začela delati bolj aktivno na svojem zdravju...tako da vsako jutro najprej popijem dcl vode z 1/2 limone. Nujno rabim odgovor na sledeče: VČERAJ SEM BRSKALA PO NETU IN PREBRALA, DA SO VČASIH UPORABLJALI LIMONO KOT NARAVNO KONTRACEPCIJO??? A je možno, da nam LIMONA bolj škodi kot koristi za celice in semenčice?? To mi sicer ni smiselno, ampak raje preverim... Anja
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:16:52
|
|
|
|
kajsica
|
Rožica, to je pravilno, bodi samo pozitivna in to je dovolj. Lahko tudi pokličeš na Gk, samo mislim, da ne boš kaj preveč izvedela, žal. Poskusiti pa ni greh. Malce traja, da dobiš odobritev konzilija na dom in ko imaš to v roki, se šele lahko prijaviš v postopek pri sestri Blanki, pa napotnico moraš imet od Ribičeve, kjer ti bo tudi pisalo ali greš v kratek ali dolg postopek in s kakšnimi stimulansi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:20:55
|
|
|
|
bambi75
|
Sem brala strani za nazaj pa so bile same lepe novice. Zato Gugu čestitke Ko pa sem blizala koncu pa same slabe, pa kaj je to a je kaj vreme vplivalo na to . Zato Gita , Cati, Crni tulipan in Banga Še posebej tebi Cati pa želim da se vse dobro izteče. Vsem novim pa dobrodošle.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:21:49
|
|
|
|
Sulfinija
|
Cati,tudi zate en velik in topel . LP
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:23:19
|
|
|
|
ANIME
|
cati - bogica! upam, da se bo danes zadeva čim bolje uredila!!! črnitulipan in banga - gugu - iskrene čestitke!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:34:48
|
|
|
|
žirafca
|
Evo mene iz UZ-ja! Sem bla tolk hitra, da sem uspela prit še domov pred službo. Imam 7 celic, velikih od 11 do 15, tko da imam nov UZ v petek. Upam, da takrat bo vse ok, in da bo stopka! zaenkrat toliko, pa šibam v službo!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 9:40:33
|
|
|
|
Sulfinija
|
Žirafca,super za tolk foliklov. LP
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:07:39
|
|
|
|
Linda25
|
Pozdravljene punce, danes sem imela zopet UZ. Včeraj se žal nisem uspela javit. Danes ob 22. uri pade stopka. Stanje: Endometrij 13mm Levo: 21,18,22 Desno: 21,21,21, 20, 19 Včeraj sem imela na listu izpisane velikosti za 10 celic, sedaj imam samo za 8, Verjetno niso vseh zmerili. Na listu sem videla tudi vrednost Estradiola in sicer 17,4. Sestra pravi, da je to dobro. Zorna sem pozabila vprašati. Kaj ve menite? Sestra mi ej rekla, da naj zvečer pridem, da mi dajo stopko, da se ne bom porezala in da ne bom zdrobila flaške. V prejšnjem postopku sem si namreč sama dala stopko in ni bilo problemov, sam me je kar prepričevala, da je bolje, da pridem. Ne vem, zakaj. Bom pač šla. Spomnim se, da se je ena porezala, ko je lomila flaške. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:20:42
|
|
|
|
sapi
|
ROZICA29 jaz sem dobila pošto s konzilija včeraj ... sem pa klicala sestro Tatjano že v petek in je bila toliko prijazna, da je pogledala ali je moja vloga odobrena ... kako je z naslednjimi konziliji pa ne bi vedela ... sem tudi jaz pri dr. Ribičevi ... najbolje, da pokličes izgubiti nimaš kaj ... Sem pa dobila datum in sicer se moram zglasiti 21.3. pri s. Blanki kjer dobim vse informacije in začnem s postopkom juuppiii ... s seboj moram prinesti napotnico mojega G vendar je ta v dokumentaciji saj mi jo je Ribičeva napisala takoj , ko sva se dogovorili za postopek oz pred konzilijem... torej me čaka pri s. Blanki, ko pridem do nje upam, da pravilno razmišljam ...
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:25:56
|
|
|
|
gold fish
|
Rozica29 - tel. 01 522 60 74 - ivf ga. Tatjana Ozvaldič, pa še 01 522 61 48 - svetovanje....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:26:31
|
|
|
|
Mijavček
|
Ojoj cati, pa ne no! Ne vem kaj naj rečem.. drž se! Čarna in banga, mi je res žal. Nič, glavo gor pa gremo dalje ane? Pismu danes pa res same čudne novice, pa kaj je zdaj to Novinke dobrodošle Tiste, ki ste spraševale kaj delat po ET; jaz sem bila na bolniški sicer, ampak precej aktivna, moj recept je: zjutraj vstaneš greš takoj na RR pogledat kaj je novga , potem se mal posvetiš gospodinjskim opravilom in , potem greš mal v šoping pa na tržnico po svežo zelenjavco in ribe , potem kaj dobrega skuhaš , potem itak pride mož iz službe in ti ni dolgčas, vmes lahko tud mal al pa . Prebereš kakšno knjigo npr...., greš s kakšno kolegico na ,...v petek pa na bowling in ....voila... plusek je tu! Aja, en za zarjo, upam, da ker je ni na spregled, to ne pomen, da so jo obdržal not zarad hiperce in da vseen greje . Zarja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:29:10
|
|
|
|
gold fish
|
mbd0411 - jaz sem bila v MB pri dr. Pelkičevi-privat- stane 60 EUR, dvd pa smo imeli zraven in sproti snema in lepo razlaga. Mora pa biti dvd -r.... Ti mislim, da si tudi iz Mb? Trajalo pa je cca 20-25 min pregled, pa še kake 5 min pisanje izvida.... skupaj cca 30 min. Jaz sem se naročila v petek, včeraj pa že bila na vrsti..... najraje gleda 12-13 t, ker se največ vidi.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:32:49
|
|
|
|
gold fish
|
Anja31 - limona #tam spodaj# je kot kontracepcija...so si včasih stiskali sok.....po odnosu za zaščito...... Po moje nima veze, če jo normalno uživaš - ima dosti c vitamina.....
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:57:12
|
|
|
|
bambi75
|
Žirafca naj folikelčki do petka lepo zrastejo in za lepo število. Linda mislim, da imaš vse pogoje da v kratkem postaneš Glede na estradiol imaš kar nekaj celic in tudi endometrij je zelo dober
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:58:18
|
|
|
|
ROZICA29
|
Sapi, a imaš napisan na pošti kakšen datum kdaj je bil konzilij? Meni je tudi Ribičeva napisala napotnico in terapijo takrat ko sva se dogovorili za ivf, vendar imam jaz to dvoje pri sebi, mi je rekla sestra, ki je pri dr. Ribičevi, naj to prinesem s sabo,takrat ko bom naročena. Mi je pa tudi ta ista sestra dala že neko zaporedno številko 41/08, in ne vem kaj ta številka pomeni, ker tukaj berem, da jo dobiš šele takrat, ko dobiš pošto s konzilija, in ko pokličeš sestro Blanko. Gold fish, hvala za številko sapi, koliko časa si čakala na pošto?
< Sporočilo je popravil ROZICA29 -- 5.3.2008 11:01:26 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Čarna in banga mi je žal za vaju. Rozica29, lepo da si prišla k nam. Cati, upam da ti ni prehudo. Zarja, le kaj se z njo dogaja?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 10:58:41
|
|
|
|
gugu
|
Ojla punce, hvala za vse vaše čestitke sama še sploh ne dojamem kaj se dogaja! Sigurno pa sem očitno mi je moj pomagal in mi končno po 5-ih letih uresničil največjo željo! Komaj sem preživela teh 15 dni po ET z vsemi mojimi izcedki, ki so mi nagajali a sedaj imam naslednjih 15 dni, ki pa so še težji saj me je full strah, da nebo kaj v redu! Saj še sedaj nimam nikakršnih znakov nosečnosti sedaj bi že morali priti, kaj ne? Čarna in cati zelo mi je žal ROŽICA29- dobrodošla med nami, upam da kmalu zagledaš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mijavček, ti pa si zaposlena. Zdej še maš energije, pol boš pa bolj .
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:01:17
|
|
|
|
kajsica
|
estradiol???? Kaj pa to pomeni, tega pa še nisem zasledila! Mi lahko katera kaj več pove!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:03:30
|
|
|
|
gugu
|
Punce kako pa je z po + na CB? Mal naju je strah, da nebi bilo kaj narobe saj mi je sestra včeri na srce polagala, da naj počivam !!!! Ali ve tudi jeste buscopan vsak dan po 3x?
< Sporočilo je popravil gugu -- 5.3.2008 11:04:13 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:06:28
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Spelka, sedaj pa si le spremeni tvoj podpis. Štorklja ti je že predala paket. Sem bolj za ziher. Podpis ostane dokler štorklje ne vidim osebno in me ne lopne po glavi. cati joj ne morem verjet, da se ti to dogaja. Še jest sem čisto šokirana. Javi, ko bo kaj novega. čarna in banga žal mi je. čarna pa tolk sem bila že sigurna, da ti je uspelo. Pogumno naprej optimistka. anadejka daj no prosim javi se mi na z.s. Grugače bom, bom,bom,bom..........nč ne bom samo javi se mi. žirafca super rezultat. linda tudi tebi za stopko. Še malo pa bo ET. sapi jupiiiiiiiiiiiiii, že marca začneš . Bom navijala ko nora boš videla.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 5.3.2008 11:21:57
|
|
|
|
Mijavček
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Podpis ostane dokler štorklje ne vidim osebno in me ne lopne po glavi. Sam da ne boš pol jamrala tukej kok te glava boli ! Žirafca res lepi folikelčki pa tvoji tud Linda Gugu, jaz bom šla danes v lekarno po Buscopan, to je proti krčem, ker me na vsake tok mal zagrabi , bom raj začela to jemat... če so že rekli da naj! jaz nič kaj soti ne počivam, ker mam zdaj ko je hiperca bolš in se bolš počutim že poln kufer tega kavča in me že trtica boli od ležanja/sedenja. Za digidagi pa... jaz sem tud bolj zajc, pa raj ne upam, dokler mi en od G ne da zeleno luč! Kajsica estradiol je en hormon tud al pa neki podobnega, ki ti ga merijo (s krvnim testom) takrat ko so folikli blizu za stopko, in ta estradiol pokaže kok so zreli. Ne merijo pa ga vsaki in vsakič,..., meni ga v 2. postopku so samo 1x, zdaj pa nič, ker je bil lih 8. februar potem pa vikend, pa lab ne dela, tako, da to je en dodaten indikator za stopko, razen velikosti foliklov.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?