|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
4.3.2008 11:27:43   
blanč
Čarna jaz sploh ne morem verjet, da nisi delala testa. jaz mislim da si ga in da ti me že lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . res sem vesela zate.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.3.2008 11:37:31   
Mijavček
No evo kajsica, user posted image  za datum, 20. bo en dva tri tukaj!

Čarna, joj kako držim pesti. pa če ti lahko prišepnem; jaz sem se tud slinila in se še zdaj, sploh ko odprem hladilnikuser posted image . Še memgrede en vprašanje za nosečke, a ste ble ve tud prec v 5. tednu tok lačne... jaz bom vse požrla, kar vidmuser posted image

Špelka, nič se ne sekiraj, tud moje celice niso ble bohvekaj, pa evo! Držim pesti! Aja, za prehlad pa kakšen pomarančni sokec, pa čajček, pa bo!

Mimmy, mene je tud špikalo in zvijalo, prav taki krči na vsake toliko, kot za Muser posted image , pa je ni bilo!

Shuka, ne skrbi, božaj bušija, pikica bo pa rasla!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.3.2008 12:07:07   
Crnitulipan
O Blanč, ko bi le tako bilo.... si res želim, ker sem tudi jaz že malo utrujena od vseh teh postopkov in čakanja.....
Da sploh ne govorim o vseh molekulah, ki mi plešejo pred očmi vsakič, ko se zabodem, pojem ali si vstavljam... In reakcije, ki motijo moj naravni metabolizem.. Jezus, moram kar takoj nehat.

Sicer pa sem itak take sorte, da težko kaj zadržim zase...  če bi lahko skočila ven, bi bila zdajle že v Adrialabu...
Tako pa, punce, akademsko življenje ja ena taka centrifuga.... na 1200 in več se vrti....

Jutri, jutri....
Pozdravček vsem,
Čarna

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.3.2008 12:08:26   
Crnitulipan
Mijavček,
mogoče se pa slinim preveč od črnega čaja, ki ga pijem namesto kave...??? Ali pa ne...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.3.2008 12:44:39   
mimmy
Banga a ti pestvaš dva,ker jaz samo enega.Drobnič je reku,da je bolje tko glede na mojo hiperstimulacijo,ker bi lahko imela večje probleme zato sem se odločila za enegauser posted image štiri pa imam varno spravljene...pa ti?

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.3.2008 13:06:49   
Abra
Čarna, pošlji kakega študenta v lekarno po CB user posted image zdaj sta otročka že tolko stara, da ne ti ni treba več testa z jutranjim urinom delat. Beta hCH je zdaj že olala!
Estrofem je meni ena taka porka, dokler testa ne nardiš, nič ne veš. Dokler ga jemlješ, ne dobiš user posted image šele par dni po prenehanju ... pa še stranski učinki. Jaz sem bla tko zaspana po njem, pa še zredila sem se tisti mesec ful. Če nimaš teh znakov si ziher noseča, jaz s temi nisem bla.user posted image

Kajsica, se ti je začelo odvijat, kaj? K Rešu pojdi raje malo prej, pa boš pol lahko ob tej uri na vrsti. Malo gledajo tudi na to, kdaj kdo pride, ne samo na naročeno uro. Dve uri pa ziher ne boš čakala, jaz sem pol ure najdalj.
Jaz sem uredu, se mi zdi ... sem v pričakovanju druge M in me je začela malo panika grabit, da sem že pred novim postopkom. Najprej se zdijo trije meseci cela večnost, potem so pa endvatri tuki. Kar malo upam, da bo user posted image zamujala in da čimkasneje kličem k Rešu za nov datum. Bo že. Še kako kilo moram dol spravit a kaj, ko je tko težko brez čokolade živet. Očitno bo to že PMS user posted image

Mijavček jaz sem samo svinjarijo jedla user posted image

Špelka, se mi zdi, da sem ti pozabla čestitat za Špelki jr. user posted image user posted image Lepo ju grej!

(odgovor članu mimmy)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.3.2008 13:22:13   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 04.03.
Linda25 - UZ

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ
m.rudovic - UZ

Sobota, 08.03.
Konina - ET

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Mihi78 user posted image
user posted image  Gita14 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Gugu greje  user posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008
Mimmy greje   user posted image     - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.) user posted image
user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

user posted image  Mijavček  (10.03.)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.3.2008 14:07:12   
gugu
Punce sedaj sem uradno noseča! Moj Beta HCG je bil danes 1713!  user posted image  user posted image  user posted image
Jutri pa še samo pokličem za UZ kontrolo !
crnitulipan-tudi jaz mislim da ti je uspelo zato že zdaj čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.3.2008 14:17:25   
sayuri
Bravo gugu user posted image user posted image user posted image . Dobrodošla med  user posted image .

kajsica, meni se je zgodilo, da sem pri Rešu enkrat čakala 2 uri. Sem mislila, da se mi bo zmešalo user posted image . Drugače pa tako - od 10 minut - do pol ure.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.3.2008 14:50:21   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 04.03.
Linda25 - UZ

Sreda, 05.03.
Kikaa - UZ
Tia-na - UZ
Sabsa - UZ
žirafca - UZ
Goldy - UZ
m.rudovic - UZ

Sobota, 08.03.
Konina - ET

NAŠE NOSEČKE

Torek, 04.03.
Gloria - UZ

Četrtek, 06.03.
Gloria - NS
Anime - UZ

Ponedeljek, 10.03.
dobrovoljčica - UZ user posted image user posted image

Ponedeljek, 17.03.
 Lejla007 - UZ

user posted image  Mihi78 user posted image
user posted image  Gita14 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008
Reni70 greje   user posted image user posted image   - TEST 12.03.2008
Banga greje  user posted image user posted image   - TEST 13.03.2008
Mimmy greje   user posted image     - TEST 13.03.2008
Tejki greje   user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Anadejka greje    user posted image user posted image   - TEST 15.03.2008
Špelka12 greje     user posted image user posted image   - TEST 16.03.2008
Pika74 greje    user posted image user posted image   - TEST 17.03.2008

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V  FEBRUARJUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Pika74 (33 let, 3. IVF, dr. Drobnič) prenos zamrznjenčkov
  • Sabsa (Menupur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image
  • netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • dajamaja, 3.4. pregled
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
  • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • ledenka (dr. Reš, posvet 25.03.2008)
  • paki dobrodošla
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič) 
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)

koala user posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image ,
Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979, Darja, Pajčolanka, Anabanana, Ajedat, Arneja, Mihi78, Gita14

user posted image user posted image  

user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica user posted image

user posted image Lejla007 user posted image

user posted image Shuka (03.03.) user posted image
user posted image Anime (06.03.)
user posted image   Cati       
user posted image  Mijavček  (10.03.)
user posted image  Gugu 

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.3.2008 15:44:44   
sapi
gugu bravo za visok bhcg ... naprej pa iz dneva v dan višji ..

sapi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.3.2008 15:44:54   
paddy
Ojla tudi jaz sem nova tu gor,na začetku vas vse lepo pozdravljam in držim pesti za vse vas.Včeraj sem imela transfer zdaj pa čakam na test nosečnosti ki ga imam 16.3.,povejte mi prosim kaj ste počele teh 14dni,a ste veliko počivale?                        user posted image lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.3.2008 15:47:02   
sayuri
paddy čestitke za usepešn transfer. JAz sem čisto normalno živela po ETju, kot pred njim. Zamoti se in naj ti teh 14 dni hitro mine user posted image

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.3.2008 15:52:41   
sabsa
Gugu ČESTITKE! Sedaj pa samo uživaj ... naj nosečnost mine brez problemov ... vidiš, včasih ko misliš, da je že vsega konec, te preseneti in nosečnost je tukaj ...

Paddy dobrodošla! A si po transferju doma? Zamoti se s čim. Mene sicer punkcija in transfer še čakata, jutri imam prvi uz, upam, da so folikli pridno rastli.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.3.2008 15:59:19   
mismis
Paddy dobrodošla,

če želiš, da te uvrstimo na seznam čakajočih trepetalk, mi prosim samo pošlji podatke, koliko user posted image  so ti vstavili.

Drugače ti pa želim, da ti čim hitreje mine teh 14 dni in seveda, da na koncu čakalnega obdobja zagledaš en lep +.

lp, user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.3.2008 16:00:05 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.3.2008 16:01:58   
spelka12
sapi ooooo a ti pa že papirje čakaš user posted image user posted image ? Bom držala pesti.
paddy dobrodošla in čestitke za transfer. Imaš pa na isti dan test kot jaz. Bova skupaj trepetali. Kako živimo naprej? Nič drugače. Hodimo v službo, samo sexat ne smemouser posted image  user posted image . A je to tvoj prvi IVF al ICSI pa kje si ga imela.

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.3.2008 16:11:39   
paki
ojla punce,

sem še ena od tistih , ki vas redno spremlja..
jaz pa imam transfer jutri v PO....

ČESTITKE NOSEČKAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
4.3.2008 16:15:06   
spelka12
paki dobrodošlauser posted image  in veliko sreče jutri v Po.

(odgovor članu paki)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
4.3.2008 16:47:47   
Anonimen
Paddy in Paki, dobrodošli. user posted image

Najprej Paddy, čestitam za uspešni transfer in držim pesti na uspeh.user posted image Kaj početi doma? Čiči pa čaki. user posted image

Paki, tebi pa želim na jutrišnji srečni transfer in sporoči kako je šlo. user posted image

Gugu, lep visok ß HCG, čestitam nosečka. user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.3.2008 16:50:00   
Anonimen
Spelka, sedaj pa si le spremeni tvoj podpis.user posted image Štorklja ti je že predala paket.  user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.3.2008 17:09:55   
paddy
špelka12ja to je moj prvi ICSI ,zato pa me vse še bolj zanima ker še nimam kakšnih izkušenj s tem,vstavili pa so mi eden zarodek imela pa sem jih šest pa jih je pet na žalost odmrlo zato ja ta toliko bolj živahen.Vsem vam želim da bi na koncu vse zagledale en velik plusek.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.3.2008 18:06:13   
cati
Punce jaz sem čisto na tleh. Tolko solz in strahu kot danes že dolgo ni bilo. Grem na UZ kjer ugotovimo  da v maternici ni nič in izgleda da je prišlo doSS od tu krvavitve in izcedki. Pa ginekologinja še jajčnike pregleda vse ok in potem šok zraven levega jajčika  je nekaj 19x18x16 mm velikega. Uz kaže na izvenmaternično nosečnost eden izmed mojih zamrznjenčkov se je odločil tam vgnezdit. Potem mi pove da sta 2 varijanti ena je odstranitev jajcevoda druga pa z nekimi  zdravii v tistem je nisem niti razumela kaj je rekla saj sem začela user posted image user posted image .
Potem sem morala dat kri in čakat na rezultat hormona v krvi in ta je bil zelo nizek samo 44 enot kar naj bi pomenilo da je neaktiven. In tako so me poslali domov. Jutri zjutraj pa moram še enkrat dat kri pa da vidijo kaj bodo naredili.
seveda če pride do kakih bolečin moram nemudno v bolnico nazaj. Mene pa sedaj vse od strahu boli.

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.3.2008 18:07:55   
netka34

Ojla pupke!!

Pozdravček po dolgem odklopu......

Prišla je tretjauser posted image , js pa založila zaporedno številko!!! A mi zna katera pomagat?
Nekje v prejšnji debati ( jan.- feb.) sem vam jo povedala, pa se ne znajdem z iskalnikom....user posted image user posted image

Sicer ne bom še šla v boj, ker je nekAJ  prišlo vmes, ampak št. bom mogoče še kaj rabila...mogoče nasledni mesec.

hvala in lp, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu paddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.3.2008 18:09:45   
dajamaja
Joj, ste se pa usule nove nosečke user posted image user posted image user posted image

Bravo za vsako posebej in vse skupaj!

Shuka, mislim nate in držim pesti, da detece zraste in te preseneti naslednjič. Vse dobro!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.3.2008 18:11:29   
dajamaja
cati, žal mi je da se ti to dogaja. Drži se!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?