|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
27.2.2008 10:56:18   
Abra
Kajsica, super! Pri Rešu so res prijazne. Ena je mogoče včasih malo manj, v glavnem pa zelo.

Arneja, kje siiii??? Bi morala bit že ene dve uri doma user posted image čakamo na novice user posted image
Pa ostale, Zarja (ne vem, kdaj ste v MB fertik) pa nove nosečke Banga in Reni????

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
27.2.2008 10:57:10   
Abra
Bambi, od kje pa si, da imate tak lep sonček??

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
27.2.2008 11:02:31   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Bambi, od kje pa si, da imate tak lep sonček??

Prelepa Štajerska user posted image  blizu Dakca blizu Celja sosednja občina.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
27.2.2008 11:15:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Naslednjič si pišemo v Španščini. A velja? user posted image

Joj, ne user posted image meni je španščina španska vas . Potem bosta imeli pa s Pikovit dialoge pa ne bom vedela o čem jaz pa radovedna user posted image

Se bom potrudilauser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
27.2.2008 11:17:54   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
Prelepa Štajerska user posted image  blizu Dakca blizu Celja sosednja občina.

Super! Pošlji ga še nam malo. user posted image se mi zdi, da se je ravnokar začelo neki svetlikat. Jaaa, je že tu!!! Še malo sramežljiv user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
27.2.2008 11:19:06   
gold fish
...evo ne špegam več...

Pikovit - ko sem prečitala tvojo sporočilo, sem bila ful user posted image , pa tako sem navijala...... Res ti privoščim to srečo.....   Si pa vidim ful pozitivka in tako je prav.... Ko boš pa začela v MB hodit pa se dobimo na kaki user posted image ..... al pa na piruuser posted image

Arneja - čakamo poročilo....pestke že bolijo.....stiskamo pa ji še vseeno.....

Mihi in Gita - lepo grejta pikici...pa nič se obremenjevat, da bo kaj narobe......čisto normalno živita naprej.....ne kompliciratuser posted image

Gloria - mene tudi na čase še špika tam spodaj.....  Kako si drugače?

Sigurno sem ful punc pozabila omenit.... skratka vsem,ki ste danes v akciji držim pesti...... druge pa lepo pozdravljam....

Je zdaj tako lepo vreme zunaj, da samo prečekiram kaj je novega, pisat se mi pa odkrito povedano ne da......user posted image

Sedaj tudi šibam ven....sem bila ful pridna, pa sem danes kosilo že skuhala.....

Lepo mi bodite.....zvečer pridem spet špegat....

Pozdrav, ribica

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
27.2.2008 11:19:19   
dejansenka
Čao punce me že dolgo ni bilo zraven ,vidim da ste zelo pridne v pisanju.Včeraj popoldne sem imela NS vse je super beba raste je zelo lepo videti da ima vse na svojem mestu srček zelo bije veliko pa je že 47mm ,gin. je rekla da je za te tedne zelo vredu.Lepo bodite vse skupaj ,se kaj pišemo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
27.2.2008 11:26:51   
mismis
joj, joj srčno upam, da se hecata, kajti jaz ne znam Š od španščine.

Pa že tako zdaj ko sem v službi trpim za kroničnim pomanjkanjem časa, kje ga pa naj najdem še za prevajanje...

Še vedno pa čakam poročilo...
Banga - ET
Reni70 - ET
Arneja - punkcija

Zarja1 - punkcija
Konina - kri + UZ

čimprej se javite, ker mi navijamo
user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
27.2.2008 11:31:19   
pikovit
Mismis ti si neverjetnauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
27.2.2008 11:33:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis ti si neverjetnauser posted image

zakaj že????

v tem trenutku sem bolj zmedena, kot neverjetna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
27.2.2008 11:54:33   
pikovit
Tolk maš dela v službi pa še seznamčke urejaš.Pridna.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
27.2.2008 11:56:38   
Tia-na
Za ljubiteljice smajlijev ...

tale je za vse, ki nosijo ali čakajo na pingvinčke ...

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
27.2.2008 12:09:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Tolk maš dela v službi pa še seznamčke urejaš.Pridna.

no zdej mi je pa še nerodno... user posted image

Sicer  grem pa danes popoldne tudi jaz malo ven, smo z družbo zmenjeni za  user posted image , samo upam, da ne bom na koncu user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
27.2.2008 12:18:15   
arneja
Punce, meni se dogaja grozljivka. Moj je imel včeraj zvečer prometno nesrečo blizu Zagreba, je en kreten priletel vanj user posted image user posted image user posted image . Ima zlomljeno roko in nogo, poškodovano čeljust in pretres možganov. Sem šla zjutraj sama k Rešu, povedala, kaj se je zgodilo, in punkcije sploh ni bilo. Ker samo celic ne morejo zamrzniti. Je bil pa zelo sočuten, ampak jaz bi si kar najraje nekaj naredila. Zdaj sem pa res čisto obupala. Očitno nama tale februar res ni bil usojen. Ali pa si midva enostavno nisva usojena, da nama noben postopek ne uspe do konca pri peljati. In so šli vsi folikli v maloro, vse injekcije in zgodnja vstajanja tudi user posted image . Šibam zdaj k njemu, pa upam, da je kaj bolje. Držite pesti. Samo jokam in jokam in jokam.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
27.2.2008 12:30:18   
Pija76
Arneja pazi nase, da se še tebi kaj ne zgodi, pa vesela bodi da ni kaj hujšega s tvojim dragim! Bo pa naslednjič boljše!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.2.2008 12:31:19   
Sulfinija
Arneja,pa res na tem našem svetu ni nobene pravice.Upam,da bo tvoj drgai čimprej okreval brez posledic.Tebi pa želim,da izjočeš svojo,vajino bolečino in kmalu zbereš pogum za novi boj tokrat bo resnično uspelo,mora...

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.2.2008 12:37:39   
Abra
ojoj Arnejči moja user posted image user posted image user posted image
Upam, da poškodbe nise prehude in bo dragi kmalu pri močeh. Nimaš kaj, pač par mescev gor al dol. Časa imata še vedno dovolj, čeprav je čakanje nevzdržno. Naj te pesimizem ne spet prevzame. Piši nam, magari na ZS. Je že tko, da moraš zdaj bit ti močna. Pa ne razmišlaj, da si z dragim nista usojena, na žalost je bil na napačnem mestu v nepravem času. Da je bil tam ta, ki se je vanj zaletel ni mogel imet vpliva, ti pa tudi ne.
Ne smeš pozabit, da bodo folikli tudi naslednjič, ker tokrat so bili in vama tu prav dobro kaže. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.2.2008 12:37:45   
Linda25
arneja,

ne morem verjeti. Tako sem upala na najbolje. Ti le poskrbi za tvojega dragega. Upam, da se bo vse dobro izteklo.

Lp

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
27.2.2008 12:38:04   
GITA14
arnejauser posted image  sem brez besed

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
27.2.2008 12:54:49   
bambi75
Arneja ne morem verjet.  user posted image   Pa sta res imela smolo. Ampak samo da bo z dragim čimprej vse v redu. Ti se probaj lepo pomiriti , da se res še tebi kaj ne pripeti in pa ne obupaj, naslednijič bo gotovo vse v redu. Pa ne pomišljaj da si nista usojena,ker taka stvar kot se je njemu zgodila se lahko bilokomu že naslednji trenutek.

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
27.2.2008 13:06:13   
mismis
Arneja, ti smolko ti,... user posted image

Še dobro, da je  tvoj  user posted image   živ in zdrav. Za postopke bo pa še vedno čas, samo da sta 2 za to...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
27.2.2008 13:30:19   
banga
samo, da se javim, od 3 celic sta se oplodili 2user posted image user posted image  Krvni test naj bi delala 13.3. Se javim še kasneje, zdaj me mojuser posted image na kalamare peljeuser posted image  
Arneja - drži se user posted image user posted image user posted image  glavno, da je tvoj dragi živ

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.2.2008 13:42:40   
Bety upa
Arneja...uffffff....žal mi je....resnično žal.....user posted image

Drži se, ker vem, da si močna. Živemu človeku se lahko vse zgodi. Pa vendar moraš riniti naprej. Vesela sem, da se tvojemu dragemu ni zgodilo še kaj hujšega. Hvala Bogu!!!

Bosta pa v naslednjem postopku pobrala vse za nazaj, kar vam je Usoda dolžna!!! Dolžna pa vama je uspeh, user posted image user posted image , mir,......

Srečno!

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.2.2008 13:46:19   
sayuri
Joj arneja moja user posted image . V takšnem momentu je pomembno, da je tvoj dragi odnesel tako, kot je. LAhko bi bilo huje. Nič ni škoda injekcij, vsatajanja, foliklov-samo da je z dragim tako, kot je in da ni hujšega. Drži se in bodi močna. user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.2.2008 13:47:05   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Za ljubiteljice smajlijev ...

tale je za vse, ki nosijo ali čakajo na pingvinčke ...

user posted image

Tiana, kok je kjut tale pingo. Kjes i ga dobila? Joj je srčkan user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?