|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
27.2.2008 8:40:55   
Anonimen
Arneja, vdihniuser posted image , izdihniuser posted image , vdihniuser posted image , izdihniuser posted image , vdihni user posted image ........

Pokaži jim kako si bla pridna.user posted image

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.2.2008 8:43:20   
Anonimen
Shuka, kako? 3.3. bo pa kmalu tu. Joškice? Trebušček?

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.2.2008 9:13:25   
pikovit
Banga in Reni danes boste postale mameuser posted image .Navijamo

Arneja zdele si pa že na mizi in sta si z Reškotom ziher zmanjala par lepih besed.Držim pesti,da ne bo bolelo.
Zarja upam,da bo punkcija danes pomagala in da ne boš rabila več kopalk,ampak da boš rabila še večje,ko se boš tuširala,ker bo to en lep +user posted image

Dakec kak kaj?Si včeraj še dolgo bedela?
Ščuka pa ti?Še malo,pa bo 1 uzuser posted image
Bambi tudi jaz tebi vse dobro in en velik +
A se je kaj Mijavček oglasila?Kako si kaj?Upam,da si doma in da je vse ok!
Mihi.Ozone,Ribica,Tassi a ve pa samo mal špegate?Kako sete pa kaj drugače?
Gitka kako kaj dvojčki?Dvojni občutki?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.2.2008 9:17:03   
mihi78
mihi čestitke za pikico, medve bomo pa skupi trepetale a ne.
gita, hvala enako. Držim pesti za obe, da bo kooooončno +!user posted image
Čeprav jaz ne bi mogla reči, da čutim, da se karkoli dogaja pa saj je menda res še prehitro. Sem planirala do testa doma ostat, zdaj pa razmišljam, da bi naslednji teden v službo. Ne vemuser posted image . Bi mi vsaj hitreje minilo, ker to čakanje je ubijajoče!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.2.2008 9:21:13   
mihi78
Ti-ana, rade volje bi ti izdala recept pa še sama ne vem, kako je ratalo. V glavnem v obdobju postopka oz. špikanja sem se probala čimmanj obremenjevat pa razmišljat o številu foliklov. Prej sem bla flegma, zdaj pa ko čakam na test pa je čisto drugo!
Po drugi strani pa je uspelo tudi puncam z majhnim številom celic. Jaz pač imam edino srečo, da če se tokrat ne prime bomo šli po zamrznjenčke in ne bo treba tako dolgo čakat.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.2.2008 9:24:17   
mihi78
zarja1, razen občutka napetosti, po punkciji, nisem čutila. Sem povedala, ko sem šla na ET pa baje ni nič takega. Oni že vejo. LPuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.2.2008 9:45:29   
GITA14
pikovit
za enkrat me sam mal tiši tam doli
pa ti? vidim da imaš že vse splanirano za naprej super, ma ti si ena taka pozitivka tle gor, mene si že velikokrat potisnla naprej hvala ti, in seveda držim pestke za nas

mihi
men tut ne grejo nikamor ti dnevi, tut sem doma in ne vem vec kaj bi delala. tut jst teb želim da ti uspeuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.2.2008 9:51:47   
mihi78
pikovit, komaj sem se prebila čez vse posteuser posted image .Žal mi je, da ti ni ratalo ampak super, da si šla kar naprej v akcijo. Če se ne motim, greš maja v Maribor? Jaz sem tudi tam, pri dr. Vlaisavljeviću, super ekipa s sestrami vreduser posted image user posted image .
Anime, Gloria, Abra, Kajsica pa vse ostale, ki se spomnite name - HVALAuser posted image user posted image user posted image
Me je strah ko strela, kaj se bo iz tega izcimilo.
Mi je ravnokar prijateljica poslala SMS, da me pride malo pogledat. Hvala bogu, ker bom popuser posted image od dolgčasa. Ravno ta ima user posted image user posted image , stara dve leti, spočeta naravno, rojena v 40. tednu, skratka vse popolno. Je pa mati samohranilka. Saj ne da je to kaj slabega ampak v življenju ji je bila dana dvojna sreča naenkrat, je pa ostala sama. Po drugi strani pa je s tem, da je zapustila tipa, naredila veliko uslugo sebi pa otrokom tudi. Očitno v življenju res ne moreš imeti vsega. PRESNETO saj jaz nočem vsega, samo majhno piko poko!!! A je to res prevečuser posted image
Želim vam lep dan.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.2.2008 9:51:58   
Ozone
pikovit, špegam ja, ker ni časa kaj veliko za napisat v službi. Drugače pa še vedno nimam M. Danes je že 36 dan, kar je moj najdaljši cikel od novembra 2006, ko sem bila v postopku in ko imam itak malo daljše cikluse. Tako, da sem danes vzela še zadnjo injekcijo Diphereline (9 do sedaj), s tem da jih zadnjih 5 jemljem na vsak drugi dan. Nimam tudi nobenih bolečin, ki bi nakazovale prihod rdečke, trebuh je kot ploh, glava me ne boli, torej nič od znakov. To ne vem kam bo vodilo. V petek sem spet pri Rešu. Bo zopet kratka noč user posted image .

Če ima katera podobno izkušnjo, bi prosila, če lahko kaj reče (menda je bilo že nekaj napisanega, a s pikovit ne najdeva).

Vsem user posted image pa želim čimbolj prijetno nosečnost.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.2.2008 9:54:52   
mihi78
gita, tudi mene samo malo tišči tam doli, verjetno zato, ker od sobote že nisem šla na number 2 (beri kakalauser posted image ), menda mam v glavi, da če preveč pritisnem, da bo kaj ven padlo, mater sem smotanauser posted image user posted image Sem probala že vse živo, pa nič ne pomaga - sveže sadje, zelenjava, namočene slive, donat,...
pikovit, poglej kako danes sodelujem!!!
LPuser posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.2.2008 9:54:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dakec kak kaj?Si včeraj še dolgo bedela?

Očke sem mal zatisnila ob 1 zjutraj user posted image , ampak celo noč nisem nič spala user posted image .

Ti si lepo pančkala? Al sta še dolgo v noč s tvojo sestro pivičko pile? user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.2.2008 10:00:33   
Sulfinija
Gita14,zasebno sporočilo imaš.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.2.2008 10:01:13   
Anonimen
Mihi78, saj je tvoja pika poka že v tebi. Bodi vesela, testek pa ti bo pokazal en velik user posted image .
Da boš doma popuser posted image  ti pa verjamem, smo bile vse na istem. Jst sem si čas krajšala z dobro knjigo, na TV so itak same mehiške nadaljevanke. Za popuser posted image

Zdrži še mal. Me smo tu, da te spodbujamo. user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
27.2.2008 10:05:41   
pikovit
Mašina Mihi si pridnauser posted image .Lepo kaj ne?
Ozone tela tvoja jutra so res ubijalska.Zato bom pa v Mb rentala stanovanje.Se mi zmeša,da bi mogla vsako jutro vstajati ob 3:40.Ja taka pač sem razvajenkauser posted image Naj hitro pride tečka.
Ja Dakec kaj se pa tebi dogaja,da ne moreš spat?Punca kaj je zaj to?Ja sva včeraj imeli mali žur ampak sva tudi midve kmalu dol popadali.Men so včeraj živčki popustil od vsega tega bojevanja in sem bila kar lepo utrujena.
Za spanje pa probaj z kakšnimi čajčki.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.2.2008 10:08:16   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Na TV so itak same mehiške nadaljevanke. Za popuser posted image

Jst jih imam pa rada.Ker mi je jezik ful všeč.Sem se tudi učila španščine in mi je to mal za motivacijo,ker sem že kar nakaj pozabila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.2.2008 10:18:57   
Linda25
arneja, čakamo na dobre rezultate. Sem prepričana, da bo tokrat uspelo.  Čimprej nam javi.

Mihi78, ti kar počivaj in se s čim zamoti. A te kaj boli, glede na to, da si imela veliko  celic?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.2.2008 10:24:04   
Anonimen
Pikovit, pa saj bom že nekako z spanjem. user posted image

Ja, nč nimam proti mehiškim, jezik je men tud všeč, sam igralci se skoz nekaj jočejo, kričijo, ... To mi je mal mim. Res pa je, da se ne streljajo. user posted image  Drgač ti si kr daj duška. user posted image

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.2.2008 10:26:34   
bambi75
Pikovit meni je tudi španščina ful lep jezik user posted image   ampak jaz se je nisem učila. Pa tudi jaz gledam to tazadnjo ob 18 uri. Mogoče zato, ker je igralec isti kot je bil v prvi limonadi Esmeraldi in mi je bil všeč user posted image . No simpatija je še danes malo ostala .user posted image

Dakec dobro da moja stara mama ne bere tega kar tukaj pišeš bi te takoj user posted image  je cele popoldneve pred TV.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.2.2008 10:29:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Dakec dobro da moja stara mama ne bere tega kar tukaj pišeš bi te takoj user posted image  je cele popoldneve pred TV.

user posted image , obljubim, da ne bom več. user posted image  Zdej bom pa jih še jst začela gledat user posted image .

Naslednjič si pišemo v Španščini. A velja? user posted image

(odgovor članu bambi75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.2.2008 10:32:26   
bambi75
Mene pa danes nekaj zvija kot pred user posted image  no0 saj bi tudi mogla priti  jutri če ne bi jedla Femodena upam da se mi spet ne bo pokazal rjav izcedek in bom morala jesti po dve skupaj.

Arneja sedaj si že gotovo končala. Upam da ni bilo preveč boleče. Pa tudi v MB se tak čas nekje končujejo puncije tako da je verjetno tudi Zarja pri koncu.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
27.2.2008 10:42:19   
Tia-na
Jst sm pa danes malo žalostna ...

Brez nekega posebnega vzroka. Zgleda me je nek žalosten vetrček ujel, upam, da ne za dolgo.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.2.2008 10:43:35   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Mi je ravnokar prijateljica poslala SMS, da me pride malo pogledat. Hvala bogu, ker bom popuser posted image od dolgčasa. 
Očitno v življenju res ne moreš imeti vsega. PRESNETO saj jaz nočem vsega, samo majhno piko poko!!! A je to res prevečuser posted image
Želim vam lep dan.

Mihi78, tudi nas čaka sreča in bomo imele svoje pikice, jaz v to trdno verjame. Ene prej, ene pa kasneje, ene z večjimi težavami, ene v prvo, žal je mati narava včasih groba do nas, ampak mi se ji ne damo... Ja težko je in se sprašuješ zakaj pa jaz ne, ampak ti povem, tudi ti in jaz in vse ostale bomo mamice.

Ene pač lažje pridejo do tega, samo predstavljaj pa si kako bodo naši otroci zaželjeni in da verjetno ne boš nikoli niti pomislila ne, kaj mi je bilo pa tega potrebno. Gledam nekatere, ki jim je bilo po naravni poti pač dano in se je pač zgodilo, ima marsikatera popolnoma drugačen odnos do otrok.

No toliko da vam povem, sem poklicala sestre od Reša in prosila da mi prestavijo datum, ker imam poseg 31.1. in da bi pač rada dobila drugo mnenje pred posegom. Ej brez problem, takoj in sedaj grem k njemu 27.3. ob 17:30. Res so prijazne in razumljive, vsaka jim čast.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.2.2008 10:44:46   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Naslednjič si pišemo v Španščini. A velja? user posted image

Joj, ne user posted image meni je španščina španska vas . Potem bosta imeli pa s Pikovit dialoge pa ne bom vedela o čem jaz pa radovedna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.2.2008 10:45:52   
GITA14
mihi
js sem pa v nedeljo takoj po et ju morala it in sedaj vsak dan, ponavadi se moram pa ful potrudt da grem 2 krat na teden.user posted image
v nedeljo sem probala zadržat pa ni šlo, me je blo ful strah da bo kej vn padlo, mislim da niuser posted image
kako pa spiš? mene je strah, da se bom preveč raztegnla med spanjem in da bom kej narobe naredila

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.2.2008 10:56:09   
bambi75
Pa kaj se danes žalost loteva nekaterih na forumu, ko pa je tak lep user posted image zunaj. Tia-na naj vetrček prežene te misli, Mihi ti se pa lepo načvekaj pa bo bolje user posted image .

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 27.2.2008 10:57:15 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?