|
RE: cene oblačil, za vas sprejemljive 1.2.2008 12:59:51
|
|
|
|
Kaštrun
|
evo, ker sem bila prej noseča, zdaj se pa po porodu končno na stari teži in sem si lahko kupila kaj novega je trenutno stanje "duha" v moji omari: 6 kratkih majic H&M... 5 € (poceni, dam do 20 €) 2 dolgi majici H&M... 10 - 20 € (poceni, dam do 20 €) 2 tanka puloverčka H&M... 10 € (poceni, dam do 40 €) 3 debelejši puloverji (stari že cca. 4 leta še vedno kot novi, dobila za roj. dan oz. kar naročila sem jih ).. dam do 50 € 1 kavbolke Tom Taylor... 50 € (ugodno, ampak bi dala tudi več, recimo do 80€ če bi mi bile všeč druge) 1 hlače C&A... 40 € (ugodno, bi dala tudi več, isto do 80 €) 2 sp. deli trenirk Beti... 16 € (poceni, dam do 20 € za spodnji del, za celo trenirko do 80 €) 1 jakna do kolen Vöglle... kupljena pred tremi leti, ampak je ne menjam še 10 let če se ne bo strgala... 40 € 1 bunda iz Sport2000... 40 € (za bundo sem bila pripravljena dati 100 €, zato pripišem poceni) čevlji: 1 Tevice... 90 € (stare že 4 leta in jih tudi ne menjam, ker so mi zakon) 1 Kickerse... 90 € (stare 2 leti tudi ne menjam) 1 balerinke Camper... 86 € (ne menjam) 1 Nike superge... 50 € 2 čevlje za vsak dan (Camper in YellowCab)... 70 € * nogavice kupujem pri eni ki jih dela, zanje dam 1,50 €/kom pa še full so pisane * modrček večinoma od Lisce... do 40 € * gate mi je vseeno kakšne so, samo da so bombažne, ne da mi potem rit švica Matr sem se razpisala. Je pa tako. Raje imam malo stvari, pa te dobre, kot pa en kup pofla, ki ga potem ne nosim! Aja, za tamalo kupujem večinoma v H&M-u, C&A-ju in Hofru. Dokler je še mala je to čisto dobra roba.
|