|
RE: cene oblačil, za vas sprejemljive 31.1.2008 18:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Freak na oblačila sicer nisem, ampak priznam pa, da jih imam rada. Žal je ponavadi tako, da si tistih, ki so mi najbolj všeč, ne morem privoščiti oz. si jih lahko zelo redko. Tako, da lahko rečem, da je moja cenovna praksa takole nekako: - kavbojke = do 20€ (na razprodaji je Kamikaza dobil Hugo Boss za 14€ ) - majice s kratkimi rokavi = do 10€ - majice z dolgimi rokavi in tanki puliji = do 15€ - pulover = do 20€ - plašč, bunda ali jakna = do 50€ (kupim tako redko, da sploh nimam pojma o cenah) - najlonke = do 5€ - spodnje perilo = komplet do 25€ (ker kupujem izključno komplete v New Yorkerju, ki mi najbolj ustreza tako cenovno, kakor po modelih in vzrocih) - srajca = jih ne kupujem, ampak ne bi dala čez 15€, bi rekla - navadne hlače = ne kupujem, ker jih ne nosim - čevlji = do 50€ (nora sem edino na špičaste škornje, ampak se trudim, da ujamem razprodaje) - supergi = kupim najcenejše v Sparu, za 10€ - jope = ne kupujem (če pa štejem sem še tiste takorekoč zgornje dele trenirk s kapuco, potem pa do 15€) - kratke hlače = do 15€ (odvisno od modela in materiala) - kostimi = jih ne nosim, torej jih ne kupujem - dodatki (šali, kape, rokavice, pasovi...) = do 10€ kos Na firme ne gledam pretirano, je pa res, da si 1x na 100 let kupim kaj extra dragega. Vsaj to srečo imam, da so mi drage stvari večinoma darilo, kakor npr. majica od Escade in krzneni plašč iz polarne lisice (najbrž vreden ene par mojih najemnin). Ampak na same firme pa ne dam veliko, čeprav mi kavbojke od Levi'sa najbolj pašejo na rit. Za otroke pa firm skoraj ne kupujem. Imam dva sinova, stara 2 leti in 10 let - če ne prerasteta, pa uničita. Tako, da prakticiram bolj poceni variante, ki ravno tako izgledajo sprejemljivo. Edino za njune čevlje dam raje kakšen € več kakor manj.
|
|
|