|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cb negativen
22.1.2005 9:19:07   
kiky
samo vam sporočam da je cb bil negativen,..sepravi dejmo počakat drugi mesec,..pa čeprav imam kljub temu še vedno boleče prsi in to tako kot med :hudicek:,...ah,...no bo pa treba ta mesec spet aktivno :sloncek::sloncek::sloncek:,.... pozdravček vsem KIKY
Neposredna povezava do sporočila: 1
   cb negativen
22.1.2005 9:41:22   
urši77
:( Boš vidla da drug mesec pa res bo! Drzim pesti!

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   cb negativen
22.1.2005 10:07:14   
Sandra*
Mene ja pa ravno danes obiskala :hudicek:! končno z enim tenom in dva dni zamude. Zdj bomo pa loh spet :sloncek::sloncek::sloncek: upam, da nama bo februar prinesel kaj več sreče!

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   cb negativen
22.1.2005 10:10:39   
Skye
Kiky in Sandra.....nič bit žalostne...zdaj je kar je, naslednji mesec pa s polno paro naprej :sloncek::sloncek::sloncek:....pa še dan zaljubljenih se bliža.....pa ni res da nam ne bo uspelo:bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica: za vaju

Skye

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   cb negativen
22.1.2005 14:59:22   
Mirna
Punce, ne bit prevec zalostne, sigurno bomo tudi vama lahko :bravo::bravo::bravo: Predvsem neobremenjeno se stisnit k svojemu najdrazjemu in bit pridni :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   cb negativen
22.1.2005 15:32:27   
Andy13
Kiky, ne biti žalostna, se zgodi...bomo pa februarja srečke :nosecka:! :duda:

Sandra, mene je tudi danes obiskala teta :hudicek:, i to po enem tednu zamude. Kaj čmo, tako je. Bomo pa zdajle spet počakali, da mine in začeli pridno :sloncek::sloncek::sloncek:.

Veliko sreče vsem! :rozica::rozica::rozica:

Lep preostanek vikenda vam želim, Andy

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   cb negativen
22.1.2005 18:54:23   
pika74
Kiky ne obupat. Boš vidla, da bo ratal:miska::miska:

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   cb negativen
22.1.2005 18:59:32   
simonas
Žal mi je za :(( novičke. Jaz še čakam do drugega tedna, da vidim kaj bo... Držite :miska::miska::miska: za mene, da ne bomo vse februarja gužve delale:)-:)-:)-.

Simona:muca:

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   cb negativen
22.1.2005 22:51:35   
cmokec
Kiky, glavo pokonci, globoko vdihni in v nove boje. Saj nam bo uspelo, boš vidla, da bo.

Do takrat naj te pa :angel: pazijo,

cmokec

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   cb negativen
23.1.2005 15:25:55   
Mojca20
Zelo dobro se še spominjam razočarjanja iz meseca v mesec. Ampak enkrat je vseeno uspelo.

Glej to z svetjeljše plati. Veš koliko crkljanja te ta mesec še čaka s tvojim dragim. Mi za to skoraj nimamo več časa!:)-

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?