cb negativen (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

kiky -> cb negativen (22.1.2005 9:19:07)

samo vam sporočam da je cb bil negativen,..sepravi dejmo počakat drugi mesec,..pa čeprav imam kljub temu še vedno boleče prsi in to tako kot med :hudicek:,...ah,...no bo pa treba ta mesec spet aktivno :sloncek::sloncek::sloncek:,.... pozdravček vsem KIKY

urši77 -> cb negativen (22.1.2005 9:41:22)

:( Boš vidla da drug mesec pa res bo! Drzim pesti!

Sandra* -> cb negativen (22.1.2005 10:07:14)

Mene ja pa ravno danes obiskala :hudicek:! končno z enim tenom in dva dni zamude. Zdj bomo pa loh spet :sloncek::sloncek::sloncek: upam, da nama bo februar prinesel kaj več sreče!

Skye -> cb negativen (22.1.2005 10:10:39)

Kiky in Sandra.....nič bit žalostne...zdaj je kar je, naslednji mesec pa s polno paro naprej :sloncek::sloncek::sloncek:....pa še dan zaljubljenih se bliža.....pa ni res da nam ne bo uspelo:bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica: za vaju

Skye

Mirna -> cb negativen (22.1.2005 14:59:22)

Punce, ne bit prevec zalostne, sigurno bomo tudi vama lahko :bravo::bravo::bravo: Predvsem neobremenjeno se stisnit k svojemu najdrazjemu in bit pridni :sloncek::sloncek::sloncek:

Andy13 -> cb negativen (22.1.2005 15:32:27)

Kiky, ne biti žalostna, se zgodi...bomo pa februarja srečke :nosecka:! :duda:

Sandra, mene je tudi danes obiskala teta :hudicek:, i to po enem tednu zamude. Kaj čmo, tako je. Bomo pa zdajle spet počakali, da mine in začeli pridno :sloncek::sloncek::sloncek:.

Veliko sreče vsem! :rozica::rozica::rozica:

Lep preostanek vikenda vam želim, Andy

pika74 -> cb negativen (22.1.2005 18:54:23)

Kiky ne obupat. Boš vidla, da bo ratal:miska::miska:

simonas -> cb negativen (22.1.2005 18:59:32)

Žal mi je za :(( novičke. Jaz še čakam do drugega tedna, da vidim kaj bo... Držite :miska::miska::miska: za mene, da ne bomo vse februarja gužve delale:)-:)-:)-.

Simona:muca:

cmokec -> cb negativen (22.1.2005 22:51:35)

Kiky, glavo pokonci, globoko vdihni in v nove boje. Saj nam bo uspelo, boš vidla, da bo.

Do takrat naj te pa :angel: pazijo,

cmokec

Mojca20 -> cb negativen (23.1.2005 15:25:55)

Zelo dobro se še spominjam razočarjanja iz meseca v mesec. Ampak enkrat je vseeno uspelo.

Glej to z svetjeljše plati. Veš koliko crkljanja te ta mesec še čaka s tvojim dragim. Mi za to skoraj nimamo več časa!:)-

Stran: [1]