Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Multitasking in moški 30.1.2008 23:55:13
|
|
|
|
neli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Pri nas atiju multitasking ne gre dobro od rok. Mu gre pa kar dobro multiasking ja tudi pri nas je tako: vedno, ko mu dam kakšno navodilo, sestavljeno iz več kot 3 korakov/delov, si uspe zapomniti max. 2, potem pa sprašuje. kolk me to . tud ko gre v trgovino (in ima s seboj listek) me vsaj še 2x pokliče z dodatnimi povprašanji. ali pa, ko dobi najinega 1/2 letnika v naročje, mi ga velikokrat kmalu vrne - ker si mora obrisat nos (halo!!!, to pa ja ni tako težko, da ne bi mogu zraven držat še otroka; kako pa pol lahko moški vozijo avto in govorijo po mobiju pa po možnosti še kadijo zraven!?), ima telefon, mora it "srat" ali kaj blesavo podobnega in ne more istočasno držat še otroka. a ženske pa lahko vse to nardimo hkrati? skoraj edina stvar , ki jo lahko dela istočasno je, da na balkonu med kajenjem še telefonari (da ga zraven posluša cel blok, samo če majo odprta okna!)
|
|
|
|
RE: Multitasking in moški 30.1.2008 23:57:57
|
|
|
|
neli08
|
oprostite, mal sem zamočila: samo prvi stavek je metin citat, ostalo pa je moj prispevek.
|
|
|
|
RE: Multitasking in moški 2.2.2008 7:10:34
|
|
|
|
Anonimen
|
sploh mi ni treba nič komentirat :P tut moj super dec ima to pomanjkljivost :P vedno se je men čudu kako lahko v avtu vozim, jem sendvič, pijem kokto in še goorim po telefonu. on niti šofirat in po telefonu govort ne more istočasno :)
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......