Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 12:43:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 12:45:24
|
|
|
|
mojamura
|
seveda.....sprehodi + orbitrek
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 12:46:11
|
|
|
|
mojamura
|
prejšnja 2 tedna nisem mogla telovaditi, ker me je vsekalo v križu....sem dobila blokado in vsak dan injekcijo.
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 12:46:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Telovadba kot prvo, pol knajpanje, pa piling, pa dobra učvrstitvena krema(men je super od afrodite firm krema). Če si pa lahko privoščiš pa še kkšna fejst masaža (al pa dedca nahecej ).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2008 12:47:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 12:52:21
|
|
|
|
mojamura
|
karin24 in živka....hvala za nasvete, bom probala nekaj....najbrž jo bom kar v kaki fitness mahnila. A ve katera za kakšen fitness v mb na teznem?
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 12:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Za fitnes ne vem k nism iz tistih koncev. Ti pa res priporočam knajpanje. To res ful pomaga koži. Vsak dan. Nujno
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 13:49:21
|
|
|
|
lara larissa
|
Telovadba, telovadba in še enkrat telovadba.....to bi ti moglo pomagat
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 14:05:39
|
|
|
|
mojsoncek
|
Verjetno bo najbolj pomagalo, ce bi probala kozo narediti bolj elasticno. Z vajami in podobnimi zadevami ne bos kaj dosti naredila. Vsaj ne navzven... spodaj bodo lepo natrenirane misice, cez bo pa se vedno prevelika koza (govorim iz lastnih izkusenj). Predlagam kaksno fajn kremo/olje ( http://www.loccitane.si/Default.aspx?a=7863&c=2&l=2&s=68 ) in masazo. Ampak v celoti se pa verjetno ne bos resila odvecne koze (jaz se je nisem resila kljub temu, da sem bila aktivna sportnica, z zelo natreniranim telesom)... to bi slo pa samo z lepotno operacijo...
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 14:19:08
|
|
|
|
cmokec
|
tole je moj prispevek k tej temi: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2139845&mpage=1 Meni sta zdravnik in instruktor aerobike zatrdila, da kreme in telovadba pri odvečni koži ne pomagata, pol pa ne vem. Najlažje je pa to svetovat, to je pa res.
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 18:51:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Telovadba, telovadba in še enkrat telovadba.....to bi ti moglo pomagat Do določene mere zagotovo. Trebušnjaki & trebušnjaki, tudi tek je zelo dober in plavanje . Moraš pa vedeti, da so leta ipak leta, da nisi stara petnajst in da naravo prelisiči le skalpel. Do določene mere lahko nekaj narediš sama, vsega pa ne, sploh ne v kratkem času. Recimo v roku enega leta bi moral biti viden rezultat.
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 29.1.2008 18:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa Telovadba, telovadba in še enkrat telovadba.....to bi ti moglo pomagat Ja, kako, če jo pa v križu seka?
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 30.1.2008 10:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da telovadba pri odvečni koži ne pomaga prav veliko. uni k res ful shujšajo se je ne znebijo nikoli, razen če grejo pod nož??!! če jo je manj potem vrjetno malo res pomaga telovadba, ampak le ta bolj krepi mišice pod kožo kot pa samo kožo napenja.
|
|
|
|
RE: hujšanje in viseča koža 30.1.2008 10:34:36
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa Telovadba, telovadba in še enkrat telovadba.....to bi ti moglo pomagat Ja, kako, če jo pa v križu seka? ja točno to....in ker se mi je to zgodilo že drugič baje moram paziti na to da ne delam nekih nenadnih gibov ipd... skalpel....že, ampak zdr. zavarovanje to ziher ne krije.....poceni pa tudi ziher ni
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.