NinKa -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:25:06)
|
Mojca jaz te cisto razumem, jaz bi tut ponorela. Tak ko sem takrat ko sva midva se bila v bloku. No ja epizoda mojega zivljenja za eno leto. Bila sva v pritlicju - soseda je vsak dan ne vem al kuhala vsrane zokne al kaj, ne vem smrdelo je ko :hudicek:, zvecer je ta soseda poslusala BBC, tak da sva midva sam sliko dala, cula sva pa vse iz sosednjega stanovanja. Soseda nad nami - bog se je usmili - vsak dan ob 23h je sesala stanovanje. Sosedi desno od nas - 2 mlada samska moska, ki sta zivela skupaj z mamo in ocetom. Bli so "iz Juge". Vsak vikend cigu migu muzika vsak dan. Ok, kak je blo cez teden ne vem ker sem bla ponavadi od pon - cetrtka v Mbju na faksu. Pol so se pa se streljali, en psiho je bil v drugem nadstropju - non stop je punca klicala policijo da jo tepe, da se drogira,.....JOJ kak sem srecna da sva vstran od tega. Pa mimgrede 30 m vstran od bloka je bil vrtec. 100 m vstran pa OS. Bogi tisti, ki tam zivijo. Sma par mesecev po tistem ko sva se odselila, zvedela da se je tut Peter Zonta v istem mesecu odselil iz sosednjega bloka. Pameten fantic. Ne, za moje pojme nikoli vec blok. Svoja hiska, bomo se premislili. Aja, Mojca koliko pa si predstavljata vidva z dragim da bosta porabila za hisko? Pozdravcek. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|