Vas moti jok sosedovih otrok (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:11:37)

Sem danes ponoči skoraj znorela. Teji nekaj ni pasalo in se je jokala. Celi 2 minuti. Jaz vem, da to ni veliko, ampak sosedom(ki imajo mlajšegaotoka od Teje) se je to zgleda zdelo ogromno. Si lahko predstavljate, da so mi sredi noči tolkli po zidu? Njihov otrok se drugače dere 10X več kot Teja, ona dva pa se ob polnoči ali kregata, ali pa imata tako na glas TV. Pa jim jaz ružim? Ne!!!!!!!!

Ko jih srečam, jim bom že povedala svoje. Bedaka.

LP,
Mojca:rozica:

Donja -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:13:39)

Mojca ti jim kar povej svoje. Sem bila nekaj časa v podnajemu na Pobrežju in smo imeli popoldne muziko malo bolj naglas in so nam prišli zvonit naj stišamo. Pa ne misli, da so imeli kakega malega otroka. Bil je zakonski par nekje pri 40.

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:14:21)

Ja, res ni drugega izraza za take ljudi.

Pri nas imamo na vrhu družinico, kjer imajo dve majhni punčici, eno staro leto in pol, drugo pa kakšen mesec. Včasih se po jaških (v kopalnici) sliši tisti mili jokec. Če to traja dlje časa, me pri srcu stiska in bi šla najraje vprašat, če lahko kaj pomagam. Ampak mi ne kraj pameti ne pride, da bi zares šla.

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:16:34)

Ja, ampak jaz sem jo vzela na roke, pa dudo sem ji dala, pa sok. Zgleda, da je nekaj takega sanjala in se je ustrašila. Samo naj se še kdaj kak hrup sliši ponoči iz njihovega stanovanja. Joj, sem jezna.

LP,

Blink1 -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:18:23)

Groza...Ne rečem, da bi bilo kaj drugega. Ne pa otroški jok!!! Sej pa je ne tepete...

Mi je sosed pravil, da ko so oni živeli na Pobrežju v enenm bloku in so imeli malega, ki je res dosti jokal (sploh nista spala do enega leta:( ) jima je spodnji sosed non-stop tulil, da naj že nehajo...Kot da si sama nista tega želela:zmeden:

Brezveze...jaz ne razumem takih ljudi...Seveda vem da je moteče, če nimaš svojih otrok, ampak kaj pa naj starši naredijo, če otrok pač joka???

Drugače pa jaz nimam takih problemov...sosedovo slišim samo, ko moj baby sitter potegne njihovo frekfenco:hudicek:

Mojca...kaj povej jim kar jim gre:rozica:

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:23:09)

Ninika, ampak oni imajo otroka, veš. Pa še precej bolj odrenega(da ne rečem drugače). Zato takih ne razumem.

LP,

Blink1 -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:26:40)

aja...se vidi da površno berem:zmeden: Pol se pa sploh nimajo kaj oglašat...

Bi ti rekla, da jim nazaj ruži, ko se bo drl...ampak nisem zato, ker tudi njihov mali ni kriv. So pa starši toliko bolj prtegjeni:ups:

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:31:23)

Ja, vidiš, za to se ravno gre. Bi še razumela, če ne bi ona dva imela otroka, ampak v vsakem primeru ne moreš naredit nič, če se otrok joče in ga ne moreš pomirit.

Zgleda, da je tukaj na Pobrežju veliko takih, ki jih moti otrok.

Sem razmišljala, da ko ga bom srečala(tega soseda) namreč, mu bom rekla, da če on ni zrel za otroka, pa ga moti, naj ne stresa jeze na nas, ampak se naj doma zmeni.

lP,

KIRA -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:32:21)

jok ne, če pa kričijo in se grdo obnašajo, tako da jih cela ulica sliši, to pa! :grrr:

Micy -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:33:54)

Mojca Zdaj pa vidim zakaj ti meni želiš use dobro ko pišem o kreditih in svoji hiški.

Veš vse imajo tako različna mnenja ene pravijo zakaj bi se tako mlada uničla življenje s kreditom pol druga pravi pejt u podnajemniško stanovanje spet druga pa pravi bravo kredit pa hiška pa bo.

No in tvoj problem mi daje še večji zagon za kredit in svojo hiško.

Ti mene razumeš zakaj hočem to.

To hočem zato da mii ne bo kdo po stenah touku k bo moj dojenček joku.
Al pa da me ne bo kdo komandiru tko k me zdej.

Povej tem staršem kar jim gre
Naj se začnejo obnašat letim primerno.

:bravo::bravo::bravo::)-:)-:)-

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:41:42)

Ja, normalno, da rzaumem. Če se mene vpraša, bi šla kar takoj v hišo, ampak na žalost toliko kredita ne moremo dobit.

Ne vem, zakaj bi si z kreditom uničil življenje, s tem, ko pa tujemu človeku plačuješ najemnino, pa ne. Če imaš kredit, vsaj veš, da bo enkrat tvoje, pri najemnini, pa enako vsoto denarja(ki bi jo imel mesečno za kredit) mečeš skozi okno. Čimprej vsaj v svoje stanovanje, če že ne v hiško.

lP,

*NaTaŠa* -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:50:06)

Ne meni ne.Mi je pa ful neprijetno ko tut moja malika kaj sanja in potem zacne tulit na ves glas.Kar skočim pa skor tečem po njo, da ja nebi koga zbudila pri sosedih.Čeprav sem preveč dobra, ker od teh istih sosedov za katere upam da jih ne bo zbudila, tamaledva zjutri ko gresta v šolo al pa domov pozvonita pri nas in steceta.Tko da zdaj ze ene dva dni prov čakam, da bom enga dobila, potegnla v stanovanje pa ene parkrat skloftala.Sj drgac nisem tko groba, ampak kar je preveč je pa preveč.

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:52:30)

Saj jaz tudi vedno takoj skočim in čimbolj gledam, da se teja ne bi jokala, ravno za to, da ne bi koga zbudila.

Ti ju kar počakaj in jih zvleči do njunuh staršev in povej, da boljše, da je to zadnjič.

LP,

malika -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:54:45)

Nimam besed za take g...
Drugič ko bo hrup prihajal od njih pa jim ne tolčt po steni nazaj, ampak pojdi kar na vrata in jim povej svoje. Saj znaš:bravo: .

Annny -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 10:55:01)

Še ti jim večkrat potolci po steni, pa bo.
Ali jima pa povej, da že vse na pamet veš, kakšne probleme imata in o čem se prepirata:)-

LP

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:00:24)

Malika, obvladam, ne? :bravo::bravo::bravo: jaz.

Annny, to pa bi bilo dobra. Po mojem bi bila oba kot kuhan rak.

lP,

lan -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:02:13)

Mene ne moti jok sosedovih otrok,ker vem,če otrok joka,verjetno joka z razlogom (bolan,ga kaj boli,..) in starša poskušata zagotovo kaj narediti proti temu.
Ponavadi je tako,če imaš tudi ti otroka,potem naj bi razumel,da otroci tudi jokajo.Na žalost v tvojem primeru Mojca ni tako.
Mi imamo super sosede,ki imajo punčko staro 3 leta.Kdaj mi slišimo njo,kdaj pa oni našega lumpka.Sicer se,ko se vidimo,eden drugemu opravičujemo,ampak ni panike.Tako pač je.

Lenny -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:14:46)

Mojca, te čisto razumem, da si jezna. Upravičeno!
Ti bom pa napisala, kaj se je pred kakšnimi 5. leti zgodilo v našem bloku. Sredi popoldneva mi je pred vrati narisal policaj in želel vedeti, kakšno je stanje pri sosedih, ki so takrat imeli približno enoletnega sinka. Ko je videl, da mi ni nič jasno, je povedal, da jih je spodnja soseda prijavila na policijo, češ da sliši otroka jokati in da ga starša sigurno pretepata. Halooooo!!!! Tako da - eni sosedi so res :hudicek:

NinKa -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:25:06)

Mojca jaz te cisto razumem, jaz bi tut ponorela. Tak ko sem takrat ko sva midva se bila v bloku. No ja epizoda mojega zivljenja za eno leto. Bila sva v pritlicju - soseda je vsak dan ne vem al kuhala vsrane zokne al kaj, ne vem smrdelo je ko :hudicek:, zvecer je ta soseda poslusala BBC, tak da sva midva sam sliko dala, cula sva pa vse iz sosednjega stanovanja.

Soseda nad nami - bog se je usmili - vsak dan ob 23h je sesala stanovanje. Sosedi desno od nas - 2 mlada samska moska, ki sta zivela skupaj z mamo in ocetom. Bli so "iz Juge". Vsak vikend cigu migu muzika vsak dan. Ok, kak je blo cez teden ne vem ker sem bla ponavadi od pon - cetrtka v Mbju na faksu. Pol so se pa se streljali, en psiho je bil v drugem nadstropju - non stop je punca klicala policijo da jo tepe, da se drogira,.....JOJ kak sem srecna da sva vstran od tega. Pa mimgrede 30 m vstran od bloka je bil vrtec. 100 m vstran pa OS. Bogi tisti, ki tam zivijo. Sma par mesecev po tistem ko sva se odselila, zvedela da se je tut Peter Zonta v istem mesecu odselil iz sosednjega bloka. Pameten fantic.

Ne, za moje pojme nikoli vec blok. Svoja hiska, bomo se premislili.

Aja, Mojca koliko pa si predstavljata vidva z dragim da bosta porabila za hisko?

Pozdravcek.
:sloncek::kuza::sloncek:

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:36:16)

Sva si premislila(oz. jaz) in ne bova zidala pri njegovih. Zato bomo verjetno najprej kupili kakšno stanovanje, ko pa bom jaz dobila službo, pa bomo verjetno kje začeli kaj zidat. Ampak čisto na svojem. Če bo le šlo.

LP,

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 11:37:40)

Mojca jaz bi naslednjič ponoči vstala in šla tja, pozvonila in jim sredi noči povedala ene par krepkih!
Ko se bo njihov jokal ali bodo imeli tv naglas!

kimi -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:01:31)

No sedaj ko boš slišala hrup se pa postavi zase in naredi isto kot oni, da vidijo kako je to

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:05:49)

mojcaH, kaj ti naj recem druga kot:Dobrodosla na Pobrezju:ups:

Ves,ko sem zivbela pri starsih smo meli tudi tako smotano sosedo, ki je res delala vsak dan galamo,pa tepla svojega otroka, pa se kregala z fantom,..Potem pa je ona enkrat prisla k nam domau, nadrla mojo babico(ki mimogrede zivi za sebe-da babi ni vedla nic rect), kaj se mi gremo.Kak so lahko pustili da imamo otroci sobo na njeno steno...imamo hiso dvojcka:zmeden:vglavnem od takrat se ne pogledamo ne vec...:zmeden2:

svasta...:pujs:

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:07:35)

mojcaH, ce slucajno isces stanovanje, vem za enega dobrega na Pobrezju, kjer en gospod oddaja mansardo.Prijatelj zivel tam in bil zelo zadovoljen;)

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:22:49)

nina_nana hvala, ampak midva bova kupila stanovanje, iščeva pa bolj v Rušah, ker moj tam dela in bi imel blizu do službe, jaz pa bi imela avto na razpolago.

LP,

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>