Vas moti jok sosedovih otrok (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:23:27)

aja:ups:, oki smoki:rozica:

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:24:41)

:)-:)-:)-:)- Kje si pa ta oki smoki pobrala?

LP,
Mojca:rozica:

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:28:36)

hehe:) to je brat govoril, ko je bil mali:)-:)-:)-

Jančika_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:39:43)

Zgornji sosed misli, da je glasbenik in "špila" razne instrumente (mati narava ni bila radodarna s posluhom), spodnja teta pa malo slabo sliši in nabija radio. Me včasih moti, ampak si mislim, saj vama bo mali ponoči dal vetra:).

In res - raste prvi zobek in mali se je danes drl kot jesihar eno uro, nič ni pomagalo. Ker imam na splošno kar fajn sosede, mislim, da mi nikoli nihče ne bi kaj rekel, vsaj do zdaj je bilo tako. Je pa naš edini otrok v bloku in kar zvezda med sosedi (majhen blok, pa še od malega me poznajo).

Mojca, tvoji sosedi so pa za bruhat!

Nogavička -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 12:45:14)

Ah, ljudje nimajo nobene srčnosti več. Jaz sem vsak dan bolj vesela, da smo se preselili, prvič: iz Ljubljane in drugič: iz bloka.

L.p.

Tea

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.1.2005 13:13:52)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lin -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 13:53:59)

Res so eni "bebci"-sorči na izrazu!
Pa še malega otroka imajo,tako da bi mogli vedet kako je to.
Ti se nesekiraj zaradi njih,ko pa jih srečaš jim kar lepo na vljuden način povej kaj si misliš o tem!
(magari)v hecu,-dobri sosedski odnosi!

Ro-La -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 13:56:34)

:grrr::grrr: kak bi še le po naši steni ružil, ke Lanej prejoče v spanju pol noči.
Še dobro da nimamo sosedov v bližini:)

JASNA D -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 13:58:44)

Čuj Mojca, kupi naše stanovanje - je malo bližje Rušam! Midva ga bova morala zdaj prodat....:((:((

Kar pa se sosedov tiče - tudi jaz sem bila deležna trkanja na vrata in "pametnih" nasvetov, ki so v prevedenem pomenili: dajte nam mir in utišajte svojega froca!

Ja, žal so nekateri pozabili, kako je bilo z njihovo deco ali pa enostavno svojih ne vidijo, ker jih nočejo videt oz. slišat.

LP, Jasna

Boni3 -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 14:11:19)

Sosedje,sosedje....Eni so pravi balzam za dušo...Mi živimo v malem bloku in noben sosed nam ne teži,razen tisti,katerega pes laja neprekinjeno tudi do 1 zjutraj in čigar hčeri navijata glasbo do vseh možnih glasnosti....Pa so tako pogumni,da nam samo listke v nabiralnik mečejo.Smo jih povabili na kavo,da se pomenimo,pa ni blo nobenga.Moti jih kako hodimo,zapiramo omare,moti jih otrok,ki se plazi po kolenih (btw ga že učimo lebdenja,da bodo imeli sosedi mir).Vsi trije študiramo telepatsko komunikacijo in odpiranje omar z močjo misli,za podiplomski študij smo si pa izbrali prehajanje fizičnega telesa skozi zid....vse za mir s sosedi9nebesaHi,hi,hi

Človek ne more verjet če ne bi videl

mehurčica -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 16:09:14)

Mi imamo pa fajn sosede.:) Držijo se nas eni(iz drzgega vhoda), ki imajo tudi otroka. Mislim, da je star malo manj kot 2 leti. Večkrat joka ponoči, še ko je bil David dojenček, je več jokal kot on. Zgleda, da pač sanja dosti. In nas nikoli ni motilo. Sploh pomislila nisem, da bi to naj bila kakšna motnja, zaradi katere bi se sekirala in ne bi mogla spat. Saj ga pomirijo in je hitro ok. Se pa njegova sobica stika z Davidovo.:) Davida pa itak nič ne moti ponoči.

Tudi če David kdaj joka ponoči in ko je malo več jokal ponoči, nam ni nihče nič rekel. Saj je to nekaj čisto normalnega.

Bi pa se mogoče mogla it opravičit spodnjim sosedom, ker malecki včasih kar fejt ruži.:ups:Sicer nam pa še nihče ni nič rekel.

MojcaH, ti jim kar povej! Sploh ne morem verjet, da je lahko nekdo tak smotan.:zmeden::grrr:

nikitta -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 18:14:31)

jaz bi na tvojem mestu poklicala 113 in povedala, da mi manijaki tolčejo po zidu!:hudicek:

Teni_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 18:24:30)

JasnaD, z veseljem, če le ni predrago. Veš, smo revčki, sploh pa sedaj, ko so me iz socialne šokirali. Bom na to odprla novo temo.

LP,
Mojca:rozica:

frutka_ -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 19:44:08)

Naš mali tudi joka in enkrat mi je soseda rekla, da včasih sliši njegov jok in jaz sem ji zabrusila, da jaz tudi nisem gluha...:)-:)-:)-Hahahaaaaaaa.....Pa kaj naredim?!Ko je imel krče in smo še živeli pri mojih smo imeli več kot m debele stene pa se ni slišalo NIČ. Saj tu je tudi debeli zid ampak očitno prodre glas skozi tla, ker je to sp. soseda izjavila.

Ne sekiraj se in niti nič ne govori, ker je brez veze...nima smisla pa še energijo ti jemlje!

Anonimen -> Vas moti jok sosedovih otrok (21.1.2005 21:23:52)

Joj, naša sosedica, ki je stara okoli dve leti, se joka kot sam vrag! Mamico in atija izsiljuje, pa cepeta in kriči, da sem nekoč, ko še nisem vedela, za kaj gre, že spraševala Sašota, če je vse vredu s tem otrokom in kaj starši delajo z njim.

Seveda mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi jim šla trkat ali pa še hujše ružit po steni. Vem, da je mamica v stiski, ker me večkrat vpraša, če sem slišala malo, ko je jokala, pa se ji takrat raje zlažem in rečem, da čisto nič. Tako je njej lažje pri srcu, sama pa imam tudi čisto vest, če naše dete ponoči joka.

Mojca, o tvojih sosedih pa nimam besed. Samo srečna sem, da so moji tako dobri, kot so.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]