|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
11.3.2008 11:24:42   
san
user posted image

ja ne vem, če velja za vse. jaz sicer sem bila do sedaj obakrat kot polna luna v obrazuser posted image . ampak kar ne upam mislit na to, ker si res želim tokrat rodit pred in ne po pdp, da se mi zdi, da že zaradi tako velike želje ne bo nič iz tegauser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
11.3.2008 11:31:15   
perp
pingvinčica vso srečo danes. Po eni strani je to ful fino, da veš DANES PA BO. Sej en čist naraven porod si že dala skozi, zdaj sledi še malo drugačen. user posted image user posted image user posted image

BelaLuna, medica in neo tudi za vas držim pesti in veliko user posted image

sem danes dopoldne bila malo na firmi na obisku, ker sem mogla iti iskat vrtnico, ki jo je naš lastnik prinesel vsem ženskam user posted image  na firmi. Potem sem šla pa še na kofe s sodelavkami. Prov fino je. Sej če ne bi bilo to v istem kraju kot živim, ne bi šla.

jaz pa morm rečt, da se ful dobro počutim. Fizično sem sposobna še vse početi (no več al manj), čist nič me ne boli. Če primerjam zadnje dva meseca svoje user posted image  s 6. in 7. mesecem, morm rečt, da mi je zdej neprimerljivo bolje in lažje kot pa decembra in januarja. Nabrž bo to kriva služba ter MŠ, ko je bilo treba non stop sedet.

Vso srečo današnjim user posted image , ki odhajate v rim .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
11.3.2008 11:32:44   
perp
Aja sem vas hotla še vprašat - a ste si dale dol ves nakit. Jaz nikakor ne morem več dol spravit prstana na sredincu. Upam, da ne bo problem .... user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
11.3.2008 11:34:16   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Sva z user posted image  ravnokar izvajala masažo presredka in je rekel, da imam ful belega toka, da ga toliko še nisem imela. user posted image  Mislim, da je to normalno na koncu user posted image , ali se motim?

Hoj, hoj....
Katy13, tudi midva z mojim sva to že opazila pri masaži, sam bi rekla, da je to čist normalno, sej imamo vse povečan beli tok....se vse mehča in podmazuje, da bodo naši user posted image  lažje prišli na svet user posted image

Alina, tvoja zgodba je pa res...sem brez besed, da naletiš na toliko gluhih ušes. Tudi jaz držim pesti zate in za tvojega user posted image  pa da se končno nekdo zavzame zate in sproži porod če je ta že potreben. user posted image user posted image user posted image

joj moja noč....vse je bilo OK, razen ponovno 4-krat na WCju....ah, sej sem se že navadila. sem bila pa naročena pri depilatorki ob 10h, zbudila sem se pa 9.15 user posted image ....pol pa sam akcija...no zdej sem lepa, gladka v noge in bikini user posted image ....sam še glavo - lase moram zrihtat, pa smo pripravljeni za v Rim user posted image . Budilka se pa sploh ne spomnim, da bi mi zvonila....

Pingvinčica, BellaLuna, Medica, mogoče Alina.....vsem veeeliko sreče če boste šle v Rim user posted image user posted image user posted image ....vam že kaj kaže na to?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
11.3.2008 11:41:16   
Dinki
Joj, Pingvinčica ta je pa dobra......želim ti veeeeeliko sreče, da bi šlo vse kot po maslu pa, da bi lahko prišla tvoja Tia čim prej na obisk k vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

San, ti si nam pa tud neki sumljiva s tem tvojim zbadanjem in podobnimi znaki....da nam ne pobegneš user posted image ...ne , ti prav privoščim, da te tokrat preseneti user posted image

Grem kosilo kuhat....

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
11.3.2008 12:27:58   
san
San, ti si nam pa tud neki sumljiva s tem tvojim zbadanjem in podobnimi znaki....da nam ne pobegneš ...ne , ti prav privoščim, da te tokrat preseneti

joj, ko bi me resuser posted image

sm šla zdele na sprehod in sploh nisem zmogla, sm se kar domov raje vrnila. sem čisto brez energije.
pa še na AD morm čez eno uro. koolk se mi ne da!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
11.3.2008 12:50:37   
Arabela
Hojla!

Samo da se malce javim.... pri nas vse laufa... mali priden, ima sicer krče ampak ji rešujemo s sirupom.. spimo bolje podnevi kot ponoči, pa bo že...

Grem čekirat koliko imamo novih mamic...
A teme na Dojenčku pa še ni nobena odprla? SE bomo rajši tu počakale?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
11.3.2008 12:59:36   
san
ooo, arabelcauser posted image user posted image user posted image lepo, da si se javilauser posted image . upam, da krči kamlu minejo.

ja mamice pa zdej že malček klepetajo na forumu starši čvekamo, na temi zakladki marčev

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
11.3.2008 12:59:52   
Dinki
Živjo Arabela!
Tema Starši čvekamo je že odprta in sicer se imenuje Zakladi marčevk, jo je odprla Lucalu....

Pozdravček....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
11.3.2008 13:00:56   
san
user posted image , sm te za čist mal prehitela dinki

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
11.3.2008 13:02:25   
san
jst sm si pa trebuh fotkala, že prejšnji teden, pa še danes, pa mi nekaj telefon štrajka in jih ne morm gor dat. bom poskusla pol še enkrat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
11.3.2008 13:40:28   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Sva z user posted image  ravnokar izvajala masažo presredka in je rekel, da imam ful belega toka, da ga toliko še nisem imela. user posted image  Mislim, da je to normalno na koncu user posted image , ali se motim?

Hoj, hoj....
Katy13, tudi midva z mojim sva to že opazila pri masaži, sam bi rekla, da je to čist normalno, sej imamo vse povečan beli tok....se vse mehča in podmazuje, da bodo naši user posted image  lažje prišli na svet user posted image

Pa le nisem edina, sem se včeraj že rahlo ustrašila. Dinki, naj se uresničijo tvoje besede.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
11.3.2008 13:45:18   
Katy13
Arabela - lepo, da se oglasiš še pri nas, ki pridno čakamo na naš dan D.

San - ne vem, če nam ne boš predčasno pobegnila v Rim. Ti privoščim...

Zofy - nisi čudna, tudi meni se še nikamor ne mudi. Sicer imam željo, da bi rodila pred PDP-jem, ker se po moje potem zelo vleče ko čakaš.

Noe - lepo da si se oglasila, da vidimo, da si še vedno 2 v 1. Sporoči, ko ne boš več. user posted image

Ravno prej mi je sporočila ena kolegica, da je rodila punčko 29.2.. Šele sedaj sem začela razmišljat, da je rodila ravno na ta dan. Sem azdnjič nekje slišala, da se jih je rodila v SLO 50 user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
11.3.2008 14:24:07   
Pingvinčica
Ne vem katera me je spraševala kaj je razlog, da bodo sprožili porod. Ni razloga, ampak ker sem odprta 2cm in je moja G danes dežurna je rekla, da če hočem mi lahko sprožijo. Jaz sem se kar odločila za to varianto, ker mi ogromno pomeni, da bom mela G zraven sebe. Je pa res da že cel dan 5 minut jokam, 5 minut se pa smejem. Hormončki in živčki delajo svoje. Zdajle sem Tio spravla spat, sva se obe fajn zjokali. Mala čuti, da grem. Potem sva se pa pogovorili in mi je rekla adijo mami. Mal zmeden zdajle tole pišem. Pregledam še stvari, ki jih mam sabo in neki čez 15.00 grema proti porodnišnici. Javim, veselo novico čim prej ko bom lahko.

Držite se drage moje. Vse pa, ki boste ta čas ko me ne bo odšle po svoje user posted image želim čim lažji porod in kar je najbolj važno zdrave zakladke.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
11.3.2008 14:24:59   
Zofy
Drage punce! Ker vidim, da je malce premora, bi kar malo zamenjala temo oz. pričela novo. Ste tako dobro predelale skrb za user posted image , pa bi vas jaz še malo o user posted image povprašala.
Moj muc se je namreč ful zredil (zgleda, da je solidaren z manouser posted image ). Je kastriran in star kake 4 leta in pol in je vedno imel na razpolago toliko briketov kot je hotel, pa ni bil debel. Zdaj pa se mi zdi, da je to že too much. Debelost ni lih zdrava, pa naj zgleda še kako lepo. Vprašanje za vas: ali je dovolj, da mu dam 2 porciji hrane/dan? Eno zjutraj in eno zvečer in mu vzamem kar pusti? Tako se dela s psom, pa ne vem, če tudi z mačkomuser posted image Sem namreč že probala, pa pol ful fehta in se dela bogega....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
11.3.2008 14:25:03   
Pingvinčica
Hvala vsem za lepe želje in da mislite name. user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
11.3.2008 14:26:40   
Zofy
Pingvinčica, drži se, navijamo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image   Še malo, pa boš imela svoj zakladek v naročjuuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
11.3.2008 14:31:33   
Dinki
Pingvinčica....kar pogumno, prej ko boš dala to skoz, prej boš spet doma s svojo Tio in novim zakladkom....me smo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
11.3.2008 14:43:52   
Dinki
joj Zofy, mi smo imeli mucko 17 let pa je imela skoz briketke in vodo na razpolago. K sreči nikoli ni bila debela, je bila prava manekenkica user posted image . Pomojem jo lahko daš malce na dieto. Dvakrat na dan hrana bo čist dovolj če rada je. Je pa res, da so mucke take priliznjenke, da te znajo kar hitro obrnit. Poskusi jo nahraniti enkrat dopoldne in enkrat zvečer pa boš videla kako bo šlo. Zagotovo pa ne bo lahko, oz. boš mogla bit kar vztrajna in nepopustljiva. Srečno!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
11.3.2008 14:56:48   
Katy13
Pingvinčica - srečno user posted image user posted image user posted image

Zofy - pri hranjenju mačk ti pa ne znam pomagat. Sicer imajo od mojega user posted image  doma mačko in ima v kopalnici skoz na voljo brikete (je samo eno vrsto briketov) in vodo, v kuhinji mu pa dajejo še vse ostale dobrote (salama - ne velja vsaka, meso, piškote, mleko, jajco,...). Tale maček je ful izbirčen in mu skoz nekaj dajejo,ker zelo fehta.

< Sporočilo je popravil Katy13 -- 11.3.2008 14:57:13 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
11.3.2008 15:39:10   
lina10
Ja Zofy bo dosti dve porciji na dan ko pa ne bo več jedel pa umakni ti bo že sam povedal kdaj bo še jedel.Imam doma muco ,ki je sterilizirana pa se je po tem posegu zelo zredila ker se nekaterim mačkam potem sčasoma metabolizem spremeni in se lahko zelo zredijo,tako se je verjetno tudi najinim mačkam,shujšal pa verjetno ne bo smo probali pa ni uspelo ,ker če manj je se tudi manj giblje in je isti učinek tistih dietnih briketov pa sploh ne mara samo manjše porcije dajaj pa bo.Upam da sem ti s tem kaj pomagalauser posted image .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
11.3.2008 16:01:03   
ek76
Pordravljene,
danes je tako dolgočasen dan, da ne vem kam bi se dala, potem pa berm rr in vidim kako je katy pridna in dela za študij sem pa še bolj depresivna. Tudi jaz imam samo za urediti podatke za diplomsko nalogo pa nič od mene. Sem mislila, da bom sedaj ko sem doma to naredila pa nič. Kaj čem upam, da bo potem kaj boljše, ker pri meni je tako da manj, ko imam časa bolj sem zorganizirana in več naredim, drugače pa samo odlašam na kasneje. Boljše da neham nalagat.

Pingvinčicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
11.3.2008 16:02:55   
Zofy
Hvala za odgovore! Mu bom res dajala strogo 2 porciji, samo je tudi že začel štrajkat in hodi pogosteje domov spat. Ampak se ne dam, ga vztrajno ven nosimuser posted image (no, razen če dežuje - takrat mu je oproščeno).

Kako ste pa kaj ve s sprehodi? Še kar hodite po 1 uro, 2 uri? Mene ful špika, ko hodim. Danes hodim kot raca in do 1 urnih sprehodov mi ni več. A ve ste še pri močeh?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
11.3.2008 16:05:11   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Pordravljene,
danes je tako dolgočasen dan, da ne vem kam bi se dala, potem pa berm rr in vidim kako je katy pridna in dela za študij sem pa še bolj depresivna. Tudi jaz imam samo za urediti podatke za diplomsko nalogo pa nič od mene. Sem mislila, da bom sedaj ko sem doma to naredila pa nič. Kaj čem upam, da bo potem kaj boljše, ker pri meni je tako da manj, ko imam časa bolj sem zorganizirana in več naredim, drugače pa samo odlašam na kasneje. Boljše da neham nalagat.

Pingvinčicauser posted image user posted image user posted image

ek76, pri meni je isto. Tudi meni je danes takoooo dolgočasen dan, če bo šlo tako naprej, si bom tudi jaz želela kmalu v Rim. Kaj čmo, katy je pridna, jaz pa tudi ne morem za knjige poprijeti. Bi se lahko učila še pa še, pa nekako ni volje in ni koncentracije, tako da ne bodi depresivna, je čisto normalno, da se nama ne dauser posted image

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
11.3.2008 16:23:36   
Azzurra
Pingvinčica - srečno! user posted image

Ne utegnem dosti brat, kar pišete, samo v smehu ugotavljam, da je debata marčevk zašla v nego in hranjenje domačih živalic user posted image user posted image user posted image  To je dobro!

Potem, ko boste rodile, napišite kako so vaše domače živalice sprejele dojenčka! Jaz bi morala dat posnetek našega mačka na YouTube, sej mogoče bom to nardila - boste videle, kako znajo mačke skakat v višino, hodit v rikverc in gledat z izbuljenimi očmi, kot da jih je bik nasadil na rogove user posted image user posted image user posted image  Da ne govorimo kako užaljeno nas je 14 dni gledal iz varne razdalje, niti blizu ni prišel, pa smo ga vabili, klicali, prosili...user posted image
No, ma to je blo samo za prvega otroka, zdaj drugič ni niti z brki pomigal.

Mi smo dobro, Daša samo spi, še vedno ne vem ali počiva za nazaj ali nabira energijo za naprej, mi je pa tako dosti lažje, da spi večji del dneva, ker imam tako več časa za tamalega, pa tudi on se tako lažje privaja nanjo, kot če bi jo stalno nekdo moral pestvat, nosit, tolažit...

Srečno vsem, ki še čakate na veseli dogodek. Resnično vam želim, da bi vse povile zdrave otročičke. Vsak dan pošpegam na forum Rodili smo, da vidim, katera marčevka se je "razdelila na dva" .
Držte se, Azzurra misli na vas

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 11.3.2008 16:24:52 >

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?