Azzurra
|
Pingvinčica - srečno! Ne utegnem dosti brat, kar pišete, samo v smehu ugotavljam, da je debata marčevk zašla v nego in hranjenje domačih živalic To je dobro! Potem, ko boste rodile, napišite kako so vaše domače živalice sprejele dojenčka! Jaz bi morala dat posnetek našega mačka na YouTube, sej mogoče bom to nardila - boste videle, kako znajo mačke skakat v višino, hodit v rikverc in gledat z izbuljenimi očmi, kot da jih je bik nasadil na rogove Da ne govorimo kako užaljeno nas je 14 dni gledal iz varne razdalje, niti blizu ni prišel, pa smo ga vabili, klicali, prosili... No, ma to je blo samo za prvega otroka, zdaj drugič ni niti z brki pomigal. Mi smo dobro, Daša samo spi, še vedno ne vem ali počiva za nazaj ali nabira energijo za naprej, mi je pa tako dosti lažje, da spi večji del dneva, ker imam tako več časa za tamalega, pa tudi on se tako lažje privaja nanjo, kot če bi jo stalno nekdo moral pestvat, nosit, tolažit... Srečno vsem, ki še čakate na veseli dogodek. Resnično vam želim, da bi vse povile zdrave otročičke. Vsak dan pošpegam na forum Rodili smo, da vidim, katera marčevka se je "razdelila na dva" . Držte se, Azzurra misli na vas
< Sporočilo je popravil Azzurra -- 11.3.2008 16:24:52 >
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|