|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
11.3.2008 6:58:23   
san
katy, te morm še jaz pohvalituser posted image , ker pridno delaš za faks, kar ti ne bo uspelo boš pa po poroduuser posted image user posted image . otrok te res okupira, samo izredno pozitivno vpliva ponavadi na mamice, ki še študirajo. le te ponavadi delajo izpite po tekočem traku (iz izkušenj).

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
11.3.2008 7:00:20   
san
jagoga se pa res že nekaj dni ni javila, mogoče pa že carta svojo štručkouser posted image user posted image

medica, danes je tudi tvoj dan, upam, da tudi tebe špikne luna in boš šla rodituser posted image .user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
11.3.2008 8:11:38   
mergetka
Dobro jutro, marčevke!

Vso srečo tistim, ki imate danes preglede al pa, če se vam začne kaj dogajati v smeri Rima!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
11.3.2008 8:13:31   
perp
dobro jutro moje drage souser posted image

za mano je pa presenetljivo dobra noč user posted image user posted image user posted image  Zaspala sem malo čez 21 uro, zbudila pa sem se pred pol ure. Spala ko top. WC je padu samo na začetku user posted image user posted image user posted image

Ja moja princeska je tudi maksimalno aktivna v trebuščku zadnje dni. Danes je še nisem čutila, vendar še pride na vrsto. Zdele lih pančka user posted image

Kdo je danes na vrsti da pokuka na ta svet? Dete od Pingvinčice, od BelleLune  in od Medice. Dajmo korenjaki mali, razveselite vaše mamice in očite. user posted image  Pa Alina upam, da bo tudi tako pri vas. Ja nimam komentarja glede zdravnikov. Če bi mene kdo vprašal, bi bilo na vsakem pregledu potrebno narediti UZ. Pa tudi če čisto na hitrco.

Zdej imamo pa marčevke res eno orng zatišje

< Sporočilo je popravil perp -- 11.3.2008 8:15:09 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
11.3.2008 9:02:05   
Balerina
Se še jaz mal javim. Tud jaz sem imala včeraj pregled vse OK CTG je sicer kazal rahlo dogajanje pa nič konkretnega. Zvečer me je pa mal zvijalo tako na vsake pol ure sem mislila da bo ponoč akcija pa ni če nič.

Glede zdravnikov pa ja sem lih včeraj pri G brala kakšni pregledi nam pripradajo po zavarovanju. Za bruhat v celi nosečnosti le dva UZ, pa še to zadnji v 23. tednu in CTG šele po 40. tednuuser posted image . Torej kar je več je vse dobra volja G.  Ne vem kaj tako šparajo na teh zadevah.  Ma brez veze se sekirat za to.

Važno da so naši malčki OK in da se čim prej rodijo in nas razveselijo.
Katy te moram tudi jaz pohvalit da tako pridno delaš za faks. Jaz se odpravljam že od kar sem na porodnišiki pa še nisem nič diplomske naredila. Res je da jo imam le za popravljat ampak mi je to še toliko težje, bolj zanimivo mi je delat nekaj novega.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
11.3.2008 9:03:20   
Katy13
Dobro jutro še iz moje strani!

Moje spanje je bilo danes solidno. user posted image  Spala sem od 1:00 do 8:20, z enim obiskom WC-ja in enkrat sem morala vstati, ker me je prijel krč v nogo in mi najbolj pomaga, če hitro vstanem in stopim na nogo.

IZVIRNO SPOROČILO: san

katy, te morm še jaz pohvalituser posted image , ker pridno delaš za faks, kar ti ne bo uspelo boš pa po poroduuser posted image user posted image . otrok te res okupira, samo izredno pozitivno vpliva ponavadi na mamice, ki še študirajo. le te ponavadi delajo izpite po tekočem traku (iz izkušenj).

San - hvala. Upam, da bom res imela tudi po porodu voljo, da bom naredila kaj za faks. Po drugi strani pa se mi niti ne mudi, že ko sem se odločila za podiplomca, sem rekla, da mi ni potrebno narediti v dveh letih.

Pingvinčica, Alina - upam, da bosta še danes rodili in da bo vajin porod čim lažji. user posted image  Mi že nestrpno pričakujemo katera bo naslednja mamica.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
11.3.2008 9:07:10   
Katy13
Balerina - hvala tudi tebi. Mogoče se bodo pa uresničile besede od San in bova po porodu ful aktivni glede faksa. user posted image

Danes so na vrsti:
11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)

Nič, sedaj grem pa na telefon, moram poklicati okrog 50 ravanteljev vrtcev oziroma šol, da jih malo pognjajim, da mi izpolnejo anketo, da lahko potem jaz nadaljujem z delom.

Se beremo kasneje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
11.3.2008 9:52:17   
Pingvinčica
Katy jaz te morem tudi pohvalit. Vsaka ti čast, da imaš energijo še za učit. Jaz sem včasih tak hin, da komi kaj postorim po stanovanju, ne pa da bi se še učila. Amapk je pa res, da je bitjece v tebi najboljša motivacija.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
11.3.2008 9:52:53   
Pingvinčica
Jaz sem z pregleda, odprta 2 cm, MV zmehčan. Grem popoldne rodit. Je moja G dežurna in sva se zmenili, da bo sprožila. Upam na najboljše. Me je pa strah, ker prvič je bilo vse naravno zdaj bo pa umetno sproženo. Ob sebi bom imela najboljšo G to pa tudi ogromno pomeni.

Sem pa zdajle take čudne volje, ko vem kaj me čaka čez nekaj ur. Ful čudni občutek. Bi pet minut jokala, pet minut pa se smejala, ker upam, da bom jutri tak čas že stiskala k sebi malo štručko. Tia pa tudi kot da bi čutila, da ji bijejo zadnje ure samskega stanu bi se kar lubčkala pa stiskala. Mamici gre pa na jok.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
11.3.2008 10:04:23   
Zofy
Pingvinčica, čestitke za pregled in vso srečo popoldne. Naj bo hitro in nebolečeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
11.3.2008 10:16:18   
*medica*
pozdravljene...

sem nazaj s pregleda...CTG je kazal nekaj popadkov vendar nič konkretnega..G me je pa domov poslal..in rekel da se oglasim v četrtek če ne bo kej preh...user posted image user posted image ..no nekaj me po malem špika zej če me bo kej do čet. orng kar srčno upam vam pa itak javim..

pigvinčica čestitke za pregled in srečno popoldan..upam da bo šlo vse kot po maslu in da boš rodila brez prevelikih bolečinuser posted image user posted image

bella luna kaj pa je stabo ...a se pr teb že kej dogaja al sva na istemuser posted image user posted image

janet kaj pa ti a je bilo špikanje posledica pretiranega pospravljanja al se tud pr teb kej dogaja...

no vso srečno pot tistim ki bote morda danes še odpotovale v rim..

ne pa še to ..ena je omenjala v čet. špičasto luno user posted image ..mrbit me pa ta zagrab..user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
11.3.2008 10:18:51   
san
joj, pingvinčica jaz tud kar jokam s tabo, od srečeuser posted image . jst bi tudi šla. no, naj bo hitro, neboleče in lepouser posted image user posted image user posted image . bomo mislile nate in stiskale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
11.3.2008 10:19:54   
san
medica, sej bo, ziher te bo špičasta luna zagrabla. držim pesti tudi zate in za belloluno, da se vama začne dogajat.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
11.3.2008 10:21:32   
*BellaLuna*
Ojla! Pri meni ne dogaja nič, na žalost. Se ne počutim glih najbolj fajn, samo kakšnih popadkov pa tudi ni.

Pingvinčica kaj je pa razlog, da ti bodo sprožili porod? Ker jaz bi tudi kar šla, samo kaj ko moja G ne dela v P, pa nimam vez.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
11.3.2008 10:22:23   
noe
Da se vam še jaz malo javim. Danes sem bila na ctg in ni še nič sprememb.
Upam, da bo čimprej, ker se mi ne da več hodit na  wc.
Sem pa srečala nekaj punc, vse čez rok in vse komaj čakajo , da rodijo.
Lp

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
11.3.2008 10:27:08   
Sulfinija
Oprostite,ker se vrivam v tole debato.

Pingvinčica želim danes čimbolj lahek porod in brez bolečin.Pa veliko stiskanja z malo user posted image .V mislih bom z tabo,...

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
11.3.2008 10:32:55   
mergetka
Pingvinčica!!!!!!!!!!

Joj, kr ne morm si mislit sebe v tvojem položaju, da bi vedela, da mi bojo čez neki ur sprožili porod. SREČKA, DRŽI SE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠEL ME JE ANGEL TISTO NOČ… TAM

Neposredna povezava do sporočila: 3667
11.3.2008 10:34:47   
san
matr, na začetku so punce prehitevala, zdej se bo pa na dolge proge zgleda začel.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
11.3.2008 10:35:34   
san

IZVIRNO SPOROČILO: san

na začetku so punce prehitevale, zdej se bo pa na dolge proge zgleda začel.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
11.3.2008 10:38:49   
san
ne vem čist točno kaj se dogajauser posted image . ampak napisala sem matr, mene skoz neki vn mečeuser posted image . in potem sem še dopisala : na začetku so punce prehitevala, zdej se bo pa na dolge proge začeluser posted image .

no, ampak gor je pša čist nekaj drugega vn prišlouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
11.3.2008 10:52:26   
janet
Dobro jutro!!

Js sem še v enem kosu, je zgleda res bilo od pospravljanja, saj spala sem pa solidno

Pingvinčica - vso srečo in čimmanj boleč in čimhitrejši porod, potem pa le naj nekdo javi kako in kaj!!!!!!!!! Pa eno user posted image za srečo!!!!!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
11.3.2008 10:54:36   
Katy13
Pingvinčica - držim pesti zate popoldan. user posted image user posted image

Pingvinčica - to imaš čisto prav, da je ravno user posted image  v meni neka dodatna motivacija, ker vem, da več kot bom sedaj naredila, manj bom imela kasneje.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
11.3.2008 10:58:31   
Zofy
Ma kaj sem samo jaz čudna, ker se mi ne mudi? Mogoče zato, ker je 1. user posted image ?
Sej pravzaprav danes res ne vem kam bi se dala, mi postaja dolgčas, ker sem končala poročni album in nimam zdej kaj počet. LAhko bi rože presajala, samo moram še po zemljo, ki pa je malo pretežka za nosečnico...

Sej bo jutri in pojutrišnjem boljše, ker bo lepše vreme in bom vsaj na sprehod lahko šla. Zdaj se mi namreč niti na sprehod ne da po takem vremenuuser posted image .

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
11.3.2008 11:17:39   
san
zofy nisi čudna, ne. men se prvič tud ni nikamor mudil. zdej bi pa že kar rodila, ker za veliko noč bi bila rada z otroci doma. pa tud zato, ker vedno težje prenašam konec nosečnosti. zdej se mi že spet pojavlja zabuhlost obraza in že dva dni me tako tišči v trebuhu, da je za znoret.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
11.3.2008 11:21:39   
Zofy
San, mogoče pa greš kmalu v Rim. A ni tako, da na koncu ful zatečeš pred porodom? Kolegica, ki je rodila pred rokom, je bila na dan, ko ji je odtekla plodovnica, tako zabuhla zjutraj v obraz, da je še sama sebe komaj spoznalauser posted image . Torej go san, go user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?