mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pingvinčica Tudi jaz sem pokonci že od pol 6. Sem pa danes začuda samo enkrat šla na wc in se po dolgem času zbudila naspana in spočita. Zanimivo, da tudi moja prebava ni več tako lena zadnje dni kot je bila, sem že pomislila, da se kaj pripravlja, ampak zdaj že mal predolg traja vse skupi. Me pa vsake tolk časa kje kaj špikne, ampak nič konkretnega. Zgleda da bom lahko moj datum zamenjala z katero iz konca seznama. Ojla, ! Evo mene, sem bila na obisku pri friendici, ki ima 5 mesečnega in je tak . Pr men je blo danes ponoči isto (sam 2x lulanje), sm ko sem se zbudila, sem pa komi prišla, tko me je vse tiščalo. Za zamenjavo datuma, Pingvinčica, se pa lahko zmeniš z mano.. Sem takoj za! Zofy, ta tvoja G in kile , halo? Mal pretirava, po nosečniških knjigah, revijah itd povsod piše, da je optimalno ene 12 kg. No, bom prepisala iz ene knjige: priporočena celotna rast teže: - podhranjenost: 12,5 do 18 kg - normalna teža: 11,5 do 16 kg - prekomerna teža: 7 do 11,5 kg - debelost: 7 kg Za dvojčke pa seveda še več! Ene punce se zredijo pa še več in takoj zgubijo kile., v enem ali dveh mesecih. Zgaga, mene tud matra danes... in jem vanilijev sladoled . Res vlada zatišje glede rojevanja, a bomo vse romale na polno luno???? Dudo sem si tudi pripravila in jo prekuhala skupi z nastavki za prsa 10 minut. Včeri sem pa še kupila posodico za shranjevanje dude, tak da mam vse ready. IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Zdej bo pa že počasi Lucalu domov prišla s svojim Tai-jem , upam, da se nam kaj oglasi. Dinki, jaz tud pogrešam Lucalu!!