Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eno mleko v redu, drugo ne? 27.1.2008 8:52:44
|
|
|
|
Lunca1
|
Z Aptamilom mu prebave ne boš spodbudila, ker le ta zapira. Jaz ti svetujem ali Bebo ali Milumil. Možno pa je, da je alergičen na katerega od teh proizvodov. Aja pa te formule niso narejene iz kravjega mleka.
|
|
|
|
RE: Eno mleko v redu, drugo ne? 27.1.2008 9:08:08
|
|
|
|
metkica1
|
Ja saj aptamil comfort ureja prebavo.
|
|
|
|
RE: Eno mleko v redu, drugo ne? 27.1.2008 10:54:39
|
|
|
|
žarnica
|
Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni. Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?
|
|
|
|
RE: Eno mleko v redu, drugo ne? 27.1.2008 13:10:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni. Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec? Jaz sem tudi mešala, ampak kar v enem obroku recimo pol Comformila in pol Aptamila. Pojma pa nimam, zakaj pikice. A česa drugega pa pri pol leta še ne je? Mogoče je na kaj drugega alergičen.
|
|
|
|
RE: Eno mleko v redu, drugo ne? 27.1.2008 13:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškot Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko. Aha, aha, se opravičujem, nisem videla, da si že sama na to tudi pomislila. Po moje od menjave mleka kar ne nore biti no. Saj so vse približno na isto foro narejeni.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?