Eno mleko v redu, drugo ne? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

miškot -> Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 8:23:37)

Moj mali je imel žeo rojstvu hude krče. Ko mi je zmanjkalo mleka smo šli na adaptiranega Novalac AC. Za krče nam je zelo pomagal je pa precej zaustavil prebavo. Sedaj je star 6 mesecev - sklepam, da krčev več nima in poskusila sem preiti na Aptamil comfort, da uštimamo kakanje pa je naš mali dobil po trebuščku pikice. A je lahko alergičen na Aptamil? Na kravje mleko nasplošno očitno ni, ker bi se to pokazalo že pri Novalacu. 

Lunca1 -> RE: Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 8:52:44)

Z Aptamilom mu prebave ne boš spodbudila, ker le ta zapira. Jaz ti svetujem ali Bebo ali Milumil. Možno pa je, da je alergičen na katerega od teh proizvodov. Aja pa te formule niso narejene iz kravjega mleka.

metkica1 -> RE: Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 9:08:08)

Ja saj aptamil comfort ureja prebavo.

žarnica -> RE: Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 10:54:39)

Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni.

Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

miškot -> RE: Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 11:44:53)

Nisem menjala mehčalca- ga sploh ne uporabljam, zna bit kriva pa tut kakšna reč od goste hrane; karfijola, krompir........sam me je zanimalo , če ima katera takšne izkušnje ob menjavi mleka. Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko.

Anonimen -> RE: Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 13:10:11)

IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

Mi mešamo aptamil in comfort (ima 2-3 obroke comforta,ostalo aptamil),pa kaka na dva dni.

Nevem pa zakaj pikice po trebuhu. Si mogoče menjala mehčalec?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Jaz sem tudi mešala, ampak kar v enem obroku recimo pol Comformila in pol Aptamila. Pojma pa nimam, zakaj pikice. A česa drugega pa pri pol leta še ne je? Mogoče je na kaj drugega alergičen.

Anonimen -> RE: Eno mleko v redu, drugo ne? (27.1.2008 13:11:09)

IZVIRNO SPOROČILO: miškot
Kr zdej smo gosto hrano že kar dobro osvojili in če je alergija na nekaj od GH si bom mogla mal evidenco vodit sam najprej sm hotla izključit mleko.

Aha, aha, se opravičujem, nisem videla, da si že sama na to tudi pomislila.

Po moje od menjave mleka kar ne nore biti no. Saj so vse približno na isto foro narejeni.

Stran: [1]