Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zgodba se nadaljuje... 27.1.2008 11:06:11
|
|
|
|
Marogica
|
Skratek46, saj ti noben nič noče. Če se ne motim, se poznata nekje pol leta, ali ne? In v takem primeru in vajini starosti se meni to pač zdi prehitro in premalo pretehtano. Njegovi mami pa najbrž tudi. In poročiti se iz ljubezni? Seveda, to je tako ali tako dejstvo.....vendar pa če je vajina ljubezen tako močna, bi vzdržala še kakšne pol leta tudi brez prstana. Če je ljubezen, tako ali tako je. Poroka ni merilo. In pravi preizkus se kaže ravno v tem, da bi čakala. Takrat se najbolj vidi, če je to res prava ljubezen ali pa življenje v oblakih.
|
|
RE: Zgodba se nadaljuje... 27.1.2008 11:22:16
|
|
|
|
karmy
|
nobeden mi ne bo preprečil, da bom 8.8.2008 mu nataknila tisti prstan na roko-to vam lahko zagarantiram!!! si se pa malo zagovorila...seveda da ti lahko nekdo prepreči... ženin si premisli... kam boš pa pol nataknila tist prstan? a da sta samo 6 mesecev skupaj... a ni nekam zgodi za ohcet?
|
|
RE: Zgodba se nadaljuje... 27.1.2008 11:32:31
|
|
|
|
Skratek46
|
Vsak pač misli tako kot želi-on si ne bo premislil...Drugače pa če je prezgodaj ali ne pa najbolje veva midva. Počakat še pol leta?Poroka bo avgusta-tako da bova "počakala" še pol leta. Sploh se nama ne mudi-lih zato sva se za poroko odločila toliko mesecev prej,ker že vse urejava, da bo tako kot si želiva. Nobenih garancij ni v času "pametne" moje punce. Zame je to prava stvar in edina napaka,ki bi jo lahko naredila je ta, da bi poroko premaknila ali karkoli drugega naredila zaradi tega kar drugi mislijo. Življenje je prekratko! Nekateri pač delujejo po instinktu-drugi po razumu in nikjer ne piše, da je eno bolj pravilno kot drugo. Prej sem imela dolge veze, ki mi niso pomenile eno stotino tega,kar imam zdej z njim-tako, da mislim, da dokler takih stvari ne doživiš-enostavno ne razumeš.
|
|
|
|
RE: Zgodba se nadaljuje... 27.1.2008 11:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
SKRATEK46 jest se čist strinjam s tabo.Marsikdo dolga leta vstraja v neki vezi in potem konča in ko spozna nekoga novega se(kar nekaj primerov poznam)poroči v zelo kratkem času.Jest sem tudi bila v dolgi zvezi z nekom ,ki sem ga imela zelo rada pa se je vse končalo, čez 3 leta sem spoznala svojega sedanjega moza in sem takoj vedela da je to človek s katerim si zelim biti celo zivljenje.Domov sem ga predstavla ze po 14 dneh poročila sva se pa ko sva bla skupaj malo manj kot 2 leti(skoraj eno leto prej pa sva se pripravljala na poroko).Tako da ne poslušat drugih naredi tako kot ti pravi tvoje srce,zarad tašče se pa ne sekiraj če je tvoj tok da bo drzal s tabo pa če bosta zivela na svojem se nanjo sploh ne oziraj. veliko sreče vama zelim
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?