Skratek46 -> Zgodba se nadaljuje... (26.1.2008 14:40:57)
|
No da vam povem kako je šel "slavni" sestanek včeraj...Groza.Zbombardirali so ga z bedarijami in obljubljali razna "darila"-sam, da se ne poroči.Še dobro, da je on tako močen in se sploh ne pusti zamajat...Jst sm pa na koncu z živci. Danes je šel na kosilce k mamici-tako, da mu še ona zabluzi po svoje-kera čarovnica(začenjam jo sovražiti). Itak se ne bo pustil in je rekel tudi, da jih bo razjasnil za vse večne čase, da ima tega dovolj in da naj povejo kar imajo za povedat in pol naj utihnejo do avgusta.Zdej me pa tko firbec matra in še za njega me skrbi,ker je čisto bogi(vročino je imel zjutraj in cel zabuhel), pa še to mora poslušat.... Da povem še eno PODROBNOST-poroko bova plačala v celoti sama-tako da ne bo kakih "pomot"... EVO!!!Zdej me je klical, da mu je priznala, da jo grize ljubosumje-da sm ji ga jst ukradla-o moj bože!!!???A to še res obstaja-za se posrat. Ne vem kaj bi vam rekle punce-res ne vem... Poroka pa vam lahko zagarantiram, da bo-pa naj se postavi na trepalnice. Moje so sanje,moje življenje in mam dovolj nevoščljivih parazitov. Verjetno bo še kak dan,ko bom jokala in se živcirala-sam nobeden mi ne bo preprečil, da bom 8.8.2008 mu nataknila tisti prstan na roko-to vam lahko zagarantiram!!! Hvala za vso podporo ki mi jo vsak dan znova dajete-res ste super!!!
|
|
|
|