cv3rklic4 -> RE: Junijčice 2008- 2. del (4.4.2008 16:41:50)
|
Živjo, končno sem doma - sem imela kar malo letanja naokrog danes, najpre MŠ, potem odlična čokolada z aleo01 in Mojco, potem pa kuhat kosilo k moževim staršem (mama je v bolnici, ata je moral poskrbeti za psa, ki je včeraj hudo zbolel, pa še akvarij je spustil vodo, tako da je moj možek prišel prej iz službe, da je porihtal akvarij in pojedel kosilo, zdaj je pa šibal na predavanja). Ravno sem prišla domov in se čisto sesuta, tako da sem rekla, da vas samo malo pogledam in pozdravim, potem pa za kako urico spat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley12.gif[/image] Jaz tudi ne bi upala popka čistit z alkoholom - saj vem, da mene bi ful peklo, če bi mi živo rano polivali s tem. Fiziološka in sterilni zloženci ali pa vatka, pa je. Alkohol je bolj za razkuževanje kakih škarjic pa kaj podobnega. Po moje niti ni nujen, no če ga imaš ravno kaj doma od prej. Mislim, da ga midva ne bova kupila. Čestitke za preglede, pa še vse ostale lepe stvari, ki so se vam zgodile, pa se jih zdaj žal ne morem spomnit. Pridne bodite še naprej, pa se beremo!
|
|
|
|