cv3rklic4 -> RE: Junijčice 2008- 2. del (3.4.2008 20:02:18)
|
polly80 - bravo za slikice ninazwerina - strinjam se z vama z mojco - rumena bi bila super Punce, a vam kaj zatekajo noge? Ne vem a smo o tem že nekaj pisale, ali sem to brala na kaki drugi temi - meni smo malo začele zatekati. Popoldne imam kar kako številko večjo nogo. Zadnjič sem šla kupovat čevlje za na eno poroko, pa je bilo ful čudno. En dan sem bila v trgovini dopoldne, okoli 11h, pa so mi bili moja običajna številka kar preveliki, tako da mi je dala 37, 5 in so mi bili kot uliti. Ker se nisem mogla čisto odločit, sem šla čevlje še enkrat pogledat čez 2 dni, tokrat pa ob 4h popoldne. Takrat pa so mi bili prav šele 38,5. No, kupila sem slednje, ker jih bom imela na poroki, ki bo popoldne in zvečer, pa mi bodo noge sigurno zatekle. Upam samo, da ne bom kot kak slon, ker bo obleka kratka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Sicer pa so nam na MŠ rekli, da je fino, če kupimo kompresijske nogavice. A jih katera ima in a vam kaj pomagajo? Jaz sem jih mislila kupit, če je res kaj na tem ...
|
|
|
|