|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
28.1.2008 22:14:05   
annnna
Didlina mogoče sem tak dvoumno napisala ampak depresije ne preživljam jaz temveč se zdravi za njo moj user posted image   je pa res da njega silim k temu da se vstane s postle pa da ga zamotim skozi dan da se ma s čim ukvarjat ipd. hvala vseeno, če pa sem jaz narobe razumela pa si mislila ti prav pa se opravičujemuser posted image

no očitno bom tudi jaz morala po krove ker ste take lušte naredile z njimi. upam da jih majo v mb tudi...

moram pa povedat da sma z mojim najdražjim izbrala ime in sicer Maiuser posted image user posted image user posted image na željo mojegače si sluuuučajno ne premislima do konca kar je čisto mogoče ampak zaenkrat drži.  mogoče še dobi drugo ime zraven meni je zlo všeč Liam, tako da bi bil Mai Liam ampak še ni odločeno...user posted image pričakujem komentarje proooosimuser posted image

no lepo spite pa nočkouser posted image



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
   RE: Junijčice 2008- 2. del
28.1.2008 22:25:11   
tweetek
Glede antidepresivov in stranskih učinkov - midva ozr točneje moj dragi sva bila na tem kar nekaj časa, še zdaj jemlje tablete in ti lahko  iz izkušenj povem, da je pač s seksom tako kot z drugimi stvarmi; ko ga bo zaečlo počasi zanimat okolje okrog njega in stvari ki jih je prej rad počel, ko bo spet opazil svet okrog sebe bo pa tud želja po spolnosti prišla nazaj - samo pri nama je blo tko, da je sicer želja že bla, pa še nismo mogli prit do vrhunca ker se dragi ni mogel sprostit. Od tebe rabi pač veliko nežnosti, potrpežljivosti in dobre volje, pa da paziš na njegov občutljiv ego (ker pri depresiji je samopodoba že tako ali tako problem). Zaupaj,  da bo terapija pomagala, ampak zavedat se moraš da ne gre čez noč. Jaz sem iz tega potegnila ogromno moči in zavest da mam partnerja neizmerno rada in da me potrebuje; v bistvu sem "zrasla" kot oseba (on pa tudi) in danes lahko obadva rečeva da čeprav je blo ful hudo (hospitalizacija, dolgotrajno okrevanje....) sva zarad tega zrelejša, močnejša in bova gotovo tud boljša starša. Tako da bo tvoja user posted image na koncu profitirala- svako zlo za nešto dobro, bi rekl naši sosedje.... Saj boš zmogla!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   RE: Junijčice 2008- 2. del
28.1.2008 22:30:40   
tweetek
Aja, pa še kometar na ime; meni je Liam všeč (sice rje tuje ime,ampak lepo), Mai mi je pa bolj pri srcu če se z j piše; jaz mam sama malo nenavadno ime, pa je kar smotano ko moraš ljudem skoz črkovat. Ampak sliši se pa lepo.

Btw. če rabiš kake ideje kako  zmotivirat user posted image   al pa kako spodbudno literaturo, mi lahko na zs pišeš, pa tud čebi rada samo pojamrala. Je res naporno tako enega "nosit" skoz življenje nekaj časa ampak je vredno ker je iz ljubezni. Sem bla pa jaz po enemu letu tega precej utrujena, mam pa zato zdaj zdravega zadovoljnega in srečnega moža!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 253
   RE: Junijčice 2008- 2. del
28.1.2008 22:31:43   
tweetek
pa lahko noč! user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 254
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 7:29:46   
l.daisy
dobro jutro... najprej vsem ena poštena user posted image ...
ste bile pa pridne zvečer... ...medtem ko sem se jaz kregala z mojimuser posted image ... kaj pa drugega... kot da bi še enkrat brala vse napisano... user posted image
v glavnem: danes me čaka zobar, končnouser posted image , da mi poštima, kar je za popravt... jooooj, pa vsakič mi je bad it do njega, ker je moj prijatelj in mu moram kazat svoje (ne ravno bleščeče, čeprav se trudim) zobeuser posted image ... ampak me vzame takoj, ko je panika... sicer mu pa ne težim, če lahko počakam, pokličem sestro za "redni termin"... tako da jaz pičim zobke drgnit, da bojo čim bolj spodobni pa se tipkamo kasneje....
aja... user posted image ... spet ista pesem kot pri večini... s to razliko, da se moj o tem noče pogovarjat... in mi je potem še bolj bad.... mah, če razume, ok, če ne... se pa pač ne...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 7:40:11   
aleksandra silvija
Dobro jutro junijčice!

Danes pa jaz kuham user posted image .

Annnna-kar se moževe depresije tiče in stranskih učinkov zdravil---se popolnoma strinjam z AnjoPH. Odvisno od vrste terapije so potem stranski učinki. Ampak REDNO jemanje terapije je nujno za ozdravitev!

Žanka : otroci in šola. Imam prvošolko. težave smo imeli cel prvi mesec, saj ni hotela doma narediti niti 1 domače naloge, odklanjala je vse, kar je bilo povezano s šolo, najbolj pa je odklanjala popoldansko varstvo.
september in še del oktobra je bil katastrofalen čas.
Sedaj prav rada hodi v šolo in je slika popolnoma drugačna.
Je pa res, da je šola nekaj drugega kot vrtec. Domače naloge, kaj prinesti v šolo,....branje za bralno značko--naj bi prebrali cca. 20 knjig.

Pa še dokler so otroci v vrtcu, so lahko kakšen dan doma in greš npr. na izlet ali kamorkoli brez skrbi. To nam kar manjka.user posted image  No, sedaj, ko sem na bolniški ravno ne.


Ime Mai oz, Maj--mi zveni zelo lepo. Ampak se mi zdi, da bo moral v vsakem primeru (vsaj v vseh uradnih rečeh) se predstaviti s stavkom:
- Mai z i ali Maj z j
(Podobne težave imam, ker moram črkovati svoje ime, da ga ljudje sploh razumejo)

-Liam: zveni mi zelo lepo

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 256
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 8:06:15   
čbela
uvuv user posted image user posted image user posted image
so ti že an nuhalni rekli za user posted image ali šele sedaj na morfo....
joj komi čakam da imam spet pregled.......šele 25.02

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 257
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 8:06:44   
čbela
aja pa skosss imam mravljince user posted image
prov grozaaa

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 10:23:36   
babysolza
ojla,

sem vas prej sam prebrala, zdej se pa še mal javljam. ja jst se pa še vedno dobro držim (bravo mene user posted image ) in me razni krči, zgage in podobne nadloge niso še nič zadele. Počasi edino začenjam verjet ginekologu, da moja pikica leži bl zadi, ker me vsake tolko križ mal boli. Sploh ne morem dolgo sedet oziroma se moram mal pretegnt, potli je pa spet boljše. Do zdaj sem mislila, da me heca, ker mam že kr velik buši - vsaj meni se zdi. Če bo še naprej tako rastel, bo v 4 mesecih lih eksplodiral... user posted image
Sicer sem pa seveda že spet lačna (po zajtrku in malici) in komaj čakam, da grem s sodelavci na kosilo! user posted image

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 10:56:24   
lonapo
Cao beybe,

sem med branjem vaših posto zmazala en veliiiiiiikkkkkkkkk flancat. Joj, kolk je bil dober-mam še dva za rezervo user posted image . Pa v hladilniku še 4 pudinge (joj, kakšno rit bom imela)Kile zaenkrat še vedno +2- upam da tako tudi ostane.

Mali/a brca ko nor-posebej takrat, ko sem živčnauser posted image . Drugače me pa zdajle čaka generalno pospravljanje stanovanja-user posted image  je v službi, user posted image  v vrtcu, tako da ima mami čas vse pospravit +  zlikat.

Ime Liam-moj bi bil takoj za, saj je pevec od Oasis tud Liam (je že ene parkrat predlagal, pa sem ga preslišala, ker mi ni najbolj všeč). Meni se še vedno plete po glavi Žiga za fanta, pa Nika za punco (moj že protestira-bi imel rajši Evo) Ne vem kaj bomo naredili.

Lep dan, grem delat!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 260
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 11:03:19   
Anonimen
Da se vam oglasim.

Midve s ta malo sva šele pred dobro uro vstale, je vse prehlajena, včeraj je imela vročino, danes je ni več, tako da bova notri, čeprav je tako lepo spomladansko vreme.
Krofi, me dajejo odkar jih je Didilina jedla, pa sem bila že dvakrat v Hoferju,pa jih je zmeraj zmanjkalo tako, da še nisem do njih prišla. Sem se odločila, da bom šla jutri takoj ob osmih takoj ko se odpreuser posted image

Brcike čutim skoraj vsak dan, razen če imam cel dan kakšno letanje jih ne čutim.

Kg? Ja, ne vem nisem že 14 dni nič stopila na vago, pa bom mal morala da vidim kje sem.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 11:40:13   
pikica_30
Se še jaz malo javim. Sem bila prejšnji teden bolj aktivna, ker sem bila na bolniški, ta teden pa sem spet čisto zasedena v službi. Za RR pa kakšna minutka vseeno ostane. user posted image  
Jaz sem pa čist živčna, ker sem sedaj ravno dopolnila 22t pa imam že tako velik trebuh, da med tuširanjem dol spodi sploh NIČ več ne vidim, pa kg naraščajo s polno paro!  Če bo tako šlo naprej, ne vem, kako bo v 40 t. user posted image Ali kg isto naraščajo prav do konca ali se že prej kaj ustavi? Pa ali je normalno, da je tako velik trebuh, ali to pomeni velikega user posted image ? Posteljico pa nosim zadaj.

Seks: pri nama je tud suša, moj zaenkrat razume, ker se poigrava na drug način. user posted image

Imena: za punčko jih imava nekaj izbranih, za fantka pa nikakor ne prideva skupaj! Pa mislim, da bova ravno fantka imela. user posted image  Liam je pa meni osebno ful lepo ime. Ga bom predlagala mojemu, da vidim kaj bo rekel!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 12:04:23   
aleksandra silvija
Pikica_30 običajno kg po 30 tednu(včasih 28) počasneje naraščajo.
Najhitreje od 20. do 24. t., oz. od 24.t. do 28. t.

Po 36 t. skorajda ne naraščajo, običajno ostanejo enaki, nekatere po 36. t. celo izgubijo kak kg. Pa se na slednje ni za zanašatiuser posted image .

Jaz imam do sedaj že 7 kg +, v 1. nosečnosti pa sem CELO user posted image  pridelala tolikouser posted image .

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 12:05:30   
aleksandra silvija
Aha, v teh tednih je normalno pridobivati +0,5 kg/teden

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 264
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 12:24:19   
Anonimen
Po 36 t. skorajda ne naraščajo, običajno ostanejo enaki, nekatere po 36. t. celo izgubijo kak kg. Pa se na slednje ni za zanašati .


ja ni se za zanašati, ker sem jaz v prvi največ dobila zadnja dva meseca- ampak se nisem nič sekirala

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 13:06:27   
babysolza
joj, a potli te kile šele pridejo? Jaz sem zaenkrat na +4 (oziroma sem bila prejšnji teden, ne vem če je še isto user posted image ), ampak trebuh imam pa že zelo velik. Se mi tudi zdi, da počasi postajam vedno bolj lena. Pa ravno zdaj, ko je končno mal lepše vreme!!! user posted image
Pa da mal zamenjam temo: a že kej šopingirate? Cunjice pa to mislim? Jaz grem vsake toliko po kakšnega pajacka in nerviram prodajalke, ker želim nekaj, kar bo primerno za punčke in fantke. user posted image  Ne vem, kaj toliko komplicirajo okrog teh pajackov in bodijev - a ne morejo nevtralno narest pa mir? Jaz zaenkrat kupujem rumeno, zeleno, bež in rdeče, potli pa... Še dobro da ne vem, kaj dobiva!!! user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 13:46:06   
cv3rklic4
Pozdravljene, upam da je povsod tak sonček, kot v Ljubljani!
Imam eno vprašanje - a katere ve kako so v Italiji odprte trgovine. Jutri greva z možekom na morje, pa bova skočila še v Trst ali pa v Monfalcone pogledat vozičke, pa ne bi rada, da bi potem 2 uri stala pred zaprto trgovino user posted image
Hvala za odgovore, če bo katera vedela.
Lepo se imejte še naprej.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 13:57:37   
Anonimen
Cverklica, v Italiji je načeloma odprto od 9-12h in 15-19h.


(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 14:06:04   
Anonimen
Pa da mal zamenjam temo: a že kej šopingirate? Cunjice pa to mislim? Jaz grem vsake toliko po kakšnega pajacka in nerviram prodajalke, ker želim nekaj, kar bo primerno za punčke in fantke. Ne vem, kaj toliko komplicirajo okrog teh pajackov in bodijev - a ne morejo nevtralno narest pa mir? Jaz zaenkrat kupujem rumeno, zeleno, bež in rdeče, potli pa... Še dobro da ne vem, kaj dobiva!!!


zaenkrat še ne, ker imam še veliko do ta prve, pa še čakam, da izvem kaj bomo imeli potem bom pa šla še kakšno stvar kupiti, kar mi manjka.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 14:14:10   
Anonimen
Jaz tudi še nič ne kupujem. Razen voziček s športnim delom, košaro, lupinico in nastavkom za v avto sem že kupila.

Za oblekice pa še nimam inspiracije user posted image  Pomoje bom začela kupovati konec aprila ali maja...ko bo že poletna kolekcija user posted image

Nimam pa niti malo občutka o številkah oblekic in razsežnosti vseh potrebščin user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 14:16:45   
Anonimen
Nimam pa niti malo občutka o številkah oblekic in razsežnosti vseh potrebščin


Za številke ti priporočam, da kupiješ kar 62, ker 56 je res prehitro premajhna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 14:17:19   
čbela
jaz nism še čisto nič kupla....
mam mal ogledan vozek:)ostalo pa nič še
še dober ker na ns je rekel user posted image  zdej pa user posted image  tko da ...nevtralne barve......
sm se že kr mal ufurala da bomo imeli TIJO al pa Tiso:)
katera kupovala v Tosami....mene kr mal vleče ke:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 14:34:14   
lonapo
čbela: v prvi user posted image  sem šla kupit vse v tosamo-plenice, palčke, vatke itd. pa sem na koncu ugotovila, da v bistvu niso čisto nič cenejši, tako da je vseeno če kupiš kje kjer ti je bližje.

aja, Sex; khmmuser posted image -kaj je že to?-ponavadi itak prej zaspim kot moj mulc.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 15:35:43   
D.anna 76
No pa da dodam še jaz mal:

Hrana - za enkrat se kar dobro upiram sladkim razvadam, kot so čokolada, piškoti, krofi, torte ipd., me pa vsaketoliko časa zagrabi da bi jedla VIKI KREMO in to kar tako ''na žlico''. Za sedaj mi jo je zmanjkalo tako da se v trgovini na veliko izogibam polici z raznimi čokoladnimi namazi.

Kilogrami - potem ko me je moja medicijska sestara moje G malce na trdo prijela se malce več tehtam tako da sproti nadziram težo, ki je do sedaj + 6 kg. Poskušala se bom držati tega da od enega do drugega pregleda, ki jih imam na 5 tednov ne pridobim več kot 1,5 kg.

Sex - meni paše, tako da položaje usklajujeva glede na moj trebuh oz. mojim željam. Je bilo pa na začetku januraja bolj sušno obdobje, kre sva bila z mojim en za drugim bolana pa sva bacile raje za sebe obdržala kukr se je le dalo.

Nakupovanje - za sedaj se otroškim trgovinam za oblačili še izogibam, se mi še ne zdi potrebno. Sem pa malce pogledala za vozičke v Ljubljani, da dobim malce občutek o tem kaj sploh potrebujem in hočem ter o ceni vsega skupaj. Sedaj se bova pa z mojim še malce v Italijo odpravola da primerjava cene in izbiro. Ali se samo meni zdi, da neke pestre barvne izbire oz. kombinacije pri trikolesnikih v LJ ni!?

Redna telesna aktivnost - kot ljibitelica kolesarstva sedaj kolesarim na sobnem kolesu ob lepem vremenu pa hoja v naravi in v hribe. Pretekli vikend sem osvojila Slavnik in se potem počutila fantastično. Kaj pa ve počnete in kako pogosto?


(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 274
   RE: Junijčice 2008- 2. del
29.1.2008 16:46:02   
cv3rklic4
AnjaPH - hvala za pomoc, upam da ne bova prišla ravno v pavzi, ce ne bova pa sla malo naokrog.
Lp vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?