|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
26.3.2008 11:50:08   
ELMA
Aja pa še jokajo zraven ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.3.2008 12:06:10   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
ella79  Jaz tudi pijem skoz jabolčni kompot , ampak domaćega si skuham : jabolke in suhe slive mal ga posladkam in ko se shladi pijem ...Ampak sem jaz mislila iz trgovine kupljen JABOLČNI SOK !Vkaterem so praški ...

jaz si tudi sama kuham kompot iz domačih jabolk. Sem mislila, da je fora ker so jabolka.

katka Tin je pravi frajer user posted image super da bratca tok pomagata user posted image user posted image

jaz mam kakšen dan tudi občutek, k da bi bila user posted image skoz na zizi in da je premalo mleka. Sam sej mi tudi kakšen dan več pojemo, kakšen pa manj. Je pa res, da je glede na povpraševanje v dveh dneh takoj tok več mleka user posted image
mal smo že povozičkali, je krasno danes user posted image se bomo še popoldan šli mal pomartinčkat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.3.2008 12:09:41   
ELMA
Pa tudi gdaj pa gdaj pojem svežo olupljeno jabolko , ker baje da lupina od jabolk napenja , samo mi se zdi da tudi sveža jabolka napenja !

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.3.2008 12:36:38   
mlavla
drage moje kaj pa menite o tem članku:

http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2004/oktober/naslovna_tema_5.htm

Drugače pa smo na naši ritki sprobali že nešteto krem, tudi praško pasto, Canesten, Tea tree, bepanthen, bepanthen plus, sudocream, eno mustelenino kremo, nek antibiotik (ki ga je dala patronažna), Gencijano (vijolična raztopina)..pa najbrž sem ša katero pozabila...trenutno te kreme izmenično nanašamo..pa se mi zdi,da se je stvar vsaj širiti nehala...no bomo videli kakšno bo stanje pri naslednjem previjanju...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.3.2008 12:55:21   
Februarka08
Ojla, čvekice. Pridno čvekate.user posted image Vas sploh ne dohajam, ni časa.user posted image
Včeraj sem šla mal v KR po opravkih in po user posted image za mamico, mala je bila v varstvu pri očku in sta kar v redu tim.user posted image Pridem domov, jih povsod iščem kje sta, nazadnje pogledam še v otroško in tam Larisa leži na previjalni, očka jo pa gleda prav debelo...user posted image Jo namreč ni še nikol previl (prav da ne zna in da raj vse drugo dela, sam kakca ne preneseuser posted image ) in jo je odvil, potem pa gledal, da se je ritka posušila od vode.user posted image Sem ravno pravi čas prišla, ker bi drugače živce zgubil. Mala je pridno kakala včeraj, tako da me glede tega ni več strah, se je potem še na previjalno podelala, sem bila prav vesela.user posted image
Danes sva se pa tud že eno rundo navozičkale, po kosilu bova šle pa še mal ven. Sem mislila da bo spala naprej, je bil takoj vik ko sem jo dala v zibko, jo vzamem ven, sedaj pa na meni spi.

Naši user posted image najbolj paše pokončen položaj, da jo nosimo okol. A to se ne sme, al kako?
Jaz tud pijem domači kompot iz jabolk. Pa tud sem dala ene 2x suhe slive not, samo so mi rekli, da naj bi slive napenjale, tako da dajem sedaj samo jabolka.
Kako lepo panča naša princesa... se jo kar ne morm nagledat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
26.3.2008 12:59:22   
itata
jaz imam pa danes eno kuharskouser posted image  to itak vste, da sem NEkuharica bolj: sem naredila makarone (široke rezance) z jabolki - recept v prilogi Nedela tazadnjega in je prav super izpadlo. sicer sem mogla 2 gor skakat kej je mali nekaj jokcal, ampak drugač je pa uspel podvig. bravo zameuser posted image

dolenjka: jaz totalno sočustvujem s tabo. moram pa priznat, da imam malce nižja pričakovanja od svojega, ker dejansko sem mnenja, da smo me na porodniški zato, da male pedenamo. ampak to pa ne pomeni to, da ne pomagajo. sam eni so z dojenčki ful levi pač, ene je strah, eni se v kuhinji bolš znajdejo, pač neki druzga jim naložiš... to se vse zirhta, ko so mal večji. večina tega kar pišeš je pa po mojem bolj na osnovi hormonov. mene so ful zajebaval. sem mojga napizdila ponoč sam da je usta odprl. pa je imel ponavadi še celo prav ko mi je kar predlagal kaj naj še naredim, da se bo mali umiril. pa je blo men tko k da bi me fental. čist norela vsakič. sem mu pol lepo povedala enkrat da naj bo raje tiho. zdej se tega držiuser posted image  sam so se men tud hormoni uredili, tko da držim pesti, da se tebi tudi kmalu, ker je potem vse veliko lažjeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
26.3.2008 13:06:37   
itata
naš se pa najraje nosi tko da leži na trebušču in buli okol. sam me je pediatrinja opozorila, da ga moram tko držat, da bo mel glavo naslonjeno (pod takim kotom pač) na roko in je ne bo sam gor držal. pa se tko pač trudim, da je skoz tko. položaj za kupčke podirat mu pa sploh ne ustreza, tko da to ni problem...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.3.2008 13:17:38   
buči
Joj, grem ven za 1,5 ure, pa pridelate skoraj 2 strani! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa šunko porabila, ker je nihče noče jest, sem naredila takoooo dobro omakco za špagete, samo ne vem, če bo mojemu všeč. Naša velikonočna šunka je bila neprekajena, samo kuhana, nič mastna, in jo je moj pojedel le en kos. Cele kile pa ne morem zbasat sama, čeprav jo imam zelo rada. Sem jo narezala na kocke, dodala grah, paradižnikovo mezgo in tekočo smetano za kuhnaje od Dukata - ful je dober! Začinit ni bilo potrebno, ker je šunka že dovolj okusna. Bom pa sama jedla! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
26.3.2008 13:23:18   
buči
mlavla, sem prebrala članek. Ga ne bom kometirala, ker ne dojim, ampak tole mi je pa padlo v oči: Če zmanjšate svoj dnevni vnos kalorij za 100 kalorij dnevno (toliko kalorij je v treh čajnih žličkah masla ali v 2 dcl sadnega soka), boste mesečno izgubili okoli 1 kg. Kaj pa naj jem?!? Jaz bi že rada shujšala, pa ne le par kg, ker jih imam 11 še viška od Aljaža, pa zdaj so mi ostali 4 kg, torej bi morala hujšati skoraj leto in pol, da bi mi to šlo dol, pa vsak dan živet od zraka, pa tečt z vozičkom , apka se v bistvi normalno prehranjevat, kot tam piše. user posted image Nič mi ni jasno!!!!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
26.3.2008 13:25:37   
buči
No, v bistvu se želim zaenkrat znebit vsaj odvečne kože in malo materiala, ki je na trebuhu, ker mi vse še res visi. A ima katere kakšno idejo z kakšne fajn vaje ali pa napravico, kjer ni treba duše spustit, saj vem, da je treba telovadit, ampak jaz bi zmerno, ker se mi ne da. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.3.2008 13:26:21   
buči
Vidim, da imam spet samogovore. Če bom tako nadaljevala, bom imela kmalu 4 ****. user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.3.2008 13:44:13   
itata
buči: nimaš glih samogovorovuser posted image  najprej lepo da si se javla za organizacijo srečanja!! odlično. maja bo super!

kar se hujšanja tiče je pa moje mnenje tako: med dojenjem res ni pametno po mojem kakšnih diet izvajat, ker mamo že tko dost "težav" s prehrano... tiste, ki pa ne dojite: fora je v zmernosti po mojem: tako telovadbe kot tudi prehrane - vem da je lažje bit pameten, ampak mislim, da se moraš pač skoz mal "pazit" in se redno migat pa se nimaš česa bat. diete so pa tko kot kilaža pridejo in grejo... nekaj je pa tudi na prebavi in genihuser posted image

men so šle skor vse kile dol v roku 2 tednov. sploh ne vem kako pa jedla sem non stop. očitno sem bla tolk švoh... zdej imam pa 2 kile več kot sem jih imela pred zanositvijo, ampak sem bila prej res zelo suha (še zaradi trebušne bolezni), tko da se s tema dvama kilama ne ubadam in štejem, da sem na "moji" kilaži, ki sem jo imela preden sem zbolela lansko leto... obleke so mi namreč vse prav. očitno imam pa tud kožo zlo fleksibilno, ker mi je na trebuhu že čist nazaj zlezla, čeprav nimam več tko zlo ozek pas kot je bil prej - ostali deli telesa se mi pa niso nič spreminjali, tko da nima kaj nazaj hodit - boki so mi tudi nazaj zlezli za unih 5 cm kot so se mi "razširili".

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.3.2008 14:40:33   
buči
itata, moje kile so kar fine ... ok, malo imamo v familiji, ampak najbrž ti vse pove, da sem šla s 34 kg v prvi razred in sr. šolo zaključila z 78 kg, potem se je pa počasi nehala redna telovadba, 6 let faksa s sedenjem je pa tudi naredilo svoje ... user posted image  Pa nisem ravno neki fanatik za telovadbo, pa saj se ne obremenjujem tolk s kg, ampak vsaj na 90 bi jih pa spravila.

Janey, zakaj misliš, da ti ne bi g dala kontracepcije?

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.3.2008 14:44:15   
itata
buči ja hvala bogu da se ne obremenjuješ preveč s kg - zdravje je treba pazit , mal telovadbe sigurno koristiuser posted image  sam to je pač moje mnenje glede na to, da rada telovadim in je to zame sproščanje...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.3.2008 14:49:56   
buči
itata, daj mi kakšno idejo za kašne na easy vaje, ker vem, da drugače ne bom odvečne kože stran spravila. Je res razvlečen trebuh.

Sem dala še fotke od mojih user posted image  gor.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.3.2008 14:53:49   
MetiLu
Zdel vas berem že po ure, pa sem vmes 2x rižoto prikurla user posted image  user posted image , no v tadrugem piskru sem jo komaj rešila ....

Mi smo se dones malo potepali, sem šla po moje hlače k šivilji, pa potem do kolegice, ki je rodila 10 dni za mano. Sem ji nesla cel paket pleničk št. 2, ki so nam že premajhne user posted image

Mali mož pa še kar pančka v lupinci, že eno uro user posted image , sem ga kar oblečenega pustila, pa balkon nastežaj odprla, da mu ni vroče v dnevni sobi, pa še fajn se bo stanovanje preluftalo.

Pol šibam še na voskanje user posted image  upam, da bo mir, da mi ga ne bo treba sabo jemat.

Glede pomanjkanja mleka se tudi meni zadnje dni zdi, kot da ga je manj oz. da hoče mali več jest, zato se pa tudi pogosteje dojimo in posledično manj spimo user posted image  upam,da se bo kmalu uredilo...

Za srečanje sem tudi jaz za Kavala, kadarkoli. Tko da mene lahko kar štejete zraven user posted image

Zdej grem pa jest, pa se vam še zvečer kaj oglasim, če bo možnost.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
26.3.2008 14:54:32   
Lanchy
Punce cau!
Midve sva sle pa danes z nano v shopping in se zdaj ne morem verjet kaksna gneca je bila pred previjalnico v Emporiumu, sva mogle se en dodaten krog naredit, da sva prisle na vrstouser posted image ... Potem sem pa 1. prakticirala dojenje v nakupovalnem srediscu, sicer sem se skrila v en kot in me ni nihce videl, samo vseeno mi je bilo malo nelagodno, ampak ce drugace ne gre je pa tudi to za zdrzat. Potem se je pa nasa mala, kot ponavadi, takoj ko sva se previli in zaceli hranit, pokakala kot ta velika in sva spet v vrsti staliuser posted image user posted image user posted image ...
Je pa mamica bogatejsa za ene hlace in novo torbicouser posted image user posted image ...No, saj naj niti omenim ne da sem sla po cevlje in srajcouser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
26.3.2008 15:09:02   
buči
Joj, jaz tudi komaj čakam šoping! Samo moram počakat na $. Upam, da pade kakšne prispevek za rojstni dan ... user posted image

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
26.3.2008 15:13:57   
itata
buči: poleg seveda sprehajanja z vozičkom, bi ti mogoče priporočala kake trebušnjake in počepe pa vaje za noge (tko da ležiš na boku in jih dviguješ vsako posebej). pa da delaš lepo počasi. ampak vsak dan vsaj 20 minut - pa podaljšaš pol tko recimo na pol ure. važno je pa da redno telovadiš. pol boš pa vidla mogoče ti zapaše več delat. lahko telovadiš ob gledanju tv medtem ko mali spi. recimo. da ti ne bo dolgčasuser posted image  je pa drugače najbolše in najbolj univerzalno dobro za vse: tek (al pa hitra hoja), to lahk mogoče s ta večjim tud skupi delata (predvidevam, da ima otrok itak preveč energijeuser posted image ). jaz sem (zase govorim) pristaš teka in aerobike - sam to bomo zdej vidl kako bo z varstvom. če mi ga bo mama čuvala bom zihr spet hodila - te zadeve organizirane so ful odvisne od varstva, tko da to ti težko rečem! imam pa doma tudi stepper (orbitrek) in se mi zdi tud super zadevica tko za včasih mal potelovadit gor. bom zdej začela - se počutim telesno dobro, sam ni za pretiravat takoj v štartu.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
26.3.2008 15:16:50   
itata
sem ugotovila, da se moram mal drugač organizirat za ven it. ok danes sem brez avta pa itak ne morem nikamor, ampak za naprej. jaz dam jakoba spat ob 11h dop. približno. prej ga nisem ven peljala, ker se mi je zdel premrzlo, pol je spal 3 ure, sem rekla no zdej bova pa lahk šla ven, pa mi je ob podiranju kupčka na rami zaspal - niti previt ga nisem uspela in spi že spet eno urouser posted image  

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
26.3.2008 15:19:03   
buči
itata, hvala. Za tek mi ni, pa še kolena me potem ful bolijo, ker sem pač pretežka za to. Vozičkam se, in če bo vreme ok, bom to delal tako kot pri Aljažu - vsaj 5 - 7 km na dan. V fitnes negrem, ker nimam časa. Imamo pa doma sobno kolo, ki je žal na podstrešju, ker ga nimamo kam dat. user posted image  Kaj pa pilates? A obstaja kakšen DVD, da ne bom narobe delala stvari. Saj tolk se pa bom psihično prepričala, da dopoldan malo pomigam, ko Tilen spi. Veš, Aljaž je pa totalen nemotorik, tako da on tudi v vrtcu raje štopa kot pa da bi tekel. Pa tudi golman je vedno, da mu ni treba tečt. Ima pa glavco malo bolj brihtno ... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
26.3.2008 15:21:08   
buči
itata, jaz grem vedno ven okrog 10ih ali 11ih, odvisno, kako je. Previjem ga pred hranjenjem, pa pripravim si vse, da ga samo še v košaro dam, se oblečem in gasa. Saj midve bi se pa kdaj lahko kje dobili. Mogoče potem ko bo bolj stabilno nevetrovno vreme ob SAvi, pa greva malo po Tacnu na sprehod?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
26.3.2008 16:12:33   
itata
buči odlična ideja, sam res da se tale vreme zrihta. mene je kar strah, da ga ne bom kaj prehladila... pa vem da ne gre tko hitr, sam tole s snegom in k tkole piha je konc. pilates je super. dvd pa po mojem pridajajo, če pogledaš holistični center (k je drugač na wolfovi v lj) na netu.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
26.3.2008 16:34:12   
ursikazala
Živjo mamice...
Če katero zanima, prodam Hotsling... je skoraj neuporabljen, naša se ni hotela noter basat, ker ima rada stegnjene noge.
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=31351

Javite se na zs.

NIKA 21.9.2007
http://www.moj-album.com/uredi/ayatutaya/9506966/

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
26.3.2008 17:00:15   
bamby
Mater me jezi user posted image user posted image user posted image ! Sem imela cel roman spet napisan, pa mi je ven vrglo user posted image . Bom samo malo povzela in ne bom vsem odgovarjala, ker bo predolgo trajalo.

Za Mireno sem danes poklicala h G in mi je sestra rekla, da jo najraje vstavljajo še med menstruacijo, ker je baje takrat maternični vrat najbolj odprt in zato ob vstavi manj boli. Jaz grem jutri, če bo M že bolj švoh, drugače pa v petek. Mi je nocoj premočilo skozi super tampon + vložek vir 90 user posted image .

tuna lepo da si se registrirala na RR in da si se nam pridružila. Sem mislila, da si si že premislila. Aptamil jaz najceneje dobim v Kolinski. Mi je šla že 2x ena gospa na blagajni tako na roke, da mi je na račun ene kolegice ki ima dvojčke, računala 20% manj user posted image . Sem pa obakrat vzela celo škatlo po 4 pakete. V Müllerju je pa glede na kilo cenejši. Ga je v škatli sicer le 800 g, ampak glede na celo kilo stane nekaj manj kot 15 €, medtem ko je v Kolinski 900 g taka cena.
Poglej v moj album slike od Anaje. Na zadnjih je stara 6 tednov.
Zdaj se pa le pridno javljaj na naš forum,da te bodo punce bolje spoznale. Jaz lahko rečem,da si zelo fajn punca, pa na srečanje v Kavala pridi, da bova spet skupaj in videli najini sončici. Jaz bom prišla, če bom le mogla.

buči, mi smo včeraj tudi 7x jedli, vendar po malo. Sinoči je jedla zadnji obrok ob 22.30 in potem sem ob 6.10 vstala in ji šla dat flašo, ker drugače bi ona kar naprej spala. Pol je pa problem toliko obrokov čez dan not dobit.
Pilates DVD obstajajo. Jih je 7. Jih imam iz e- mule dol posnete. Če jih nimaš možnosti dol vlečt, ti jih lahko jaz posnamem in pošljem. Nisem pa še nikoli pogledala, ali so isti ali različni user posted image . Po moje so za vsak del telesa in so različni user posted image .
Na tem linku si lahko tudi pogledaš eno debato o hujšanju z enimi tabletami, ki jih dobiš na recept.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2514003
Bom pa sestro o tem povprašala, ker jih je šla ona iskat, pa o tem do danes nisem nič vedela, dokler mi ena soseda tega ni omenila user posted image .
Aljaž in Tilen sta krasna na slikcah user posted image . Super slike!!!
katka, tvoji fantje so pa res super, prave pesterne user posted image .

(odgovor članu ursikazala)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?