bamby
|
kati kati, ful lepe slike in Maj je čudovit fantek, prav tako mami in očka . lanchy, jaz jo na trebušček obrnem prav za kratek čas, ko se previjava in je treba kakšen pajacek na hrbtu zapet, pa še paše ji ne prav zelo. Za spanje ponoči in podnevi jo dajem pa samo na bok- izmenično. ella in ostale, interes po igračkah se začne kazat šele od cca.3. meseca naprej, do takrat pa otroci večinoma dneva prespijo. Naša je budna le kakšne pol urce od enkrat. Takrat se pa z njo pogovarjamo in ji s kakšno ropotuljco ropotam ali kakšno igračko pokažem. Jo skušm dati v rokice, pa ji včasih uspe celo,da jo za kratek čas prime. Kakšnega velikega interesa po igračah pa zaenkrat tudi pri nas še ni. meti, tvoj Janez je še zelo majhen in ni dolgo tega, ko je šele prikukal na svet. Zato mu daj čas, da se bo privadil, pa bo zato vse bolj začel podalševati čas med obroki. Saj je Anaja sprva tudi jedla celo na 2 uri, sedaj pa je že podaljšala na 4 ure, kdaj tudi več. Čez en mesec bo slika čisto drugačna, verjemi. No, morda je malce nadležno, če ti ponoči po hranjenju ne zaspi takoj naprej in ti je buden po celo uro in več . Pa se bo tudi to uredilo, samo ne ga ogovarjat, ker tako ga samo spodbujaš k bujenju, pa kakšne pretirane razsvetljave tudi ne imej ponoči. itata, jaz sem že nehala krvavet, čeprav še vedno sledim rjavkast izedek, ko se s papirjem obrišem, ampak vložka pa že nekaj dni nimam. Za joto bo treba še mal počakat , da se stanje popolnoma umiri, pa kakšno zaščito, da ne bomo prec ponovno zibali . Anaja je največkrat že v mižulah, ko jo odnesem spat, saj ko enkrat poje, takoj nazaj zaspi. Moram pa rečt, da hitro ugotovi, da je v posteljici, ker se največkrat začne oglašat (dret), pa traja to kratek čas, tako da ne grem niti gledat, ker traja le kake 3 minute. Jaz pa sinoči nisem kopala Anaje . Se mi je nekaj tekega zgodilo, da sploh nisem bila sposobna, da bi jo še v banjico dala. Kmalu po tistem, ko sem se vam sinoči še javila, sem šla sama pod tuš. Ko sem se ravno namilila, pride Tim v kopalnico in pravi:"Mami, na tu Anajo." "Kako Anajo, kje pa je?" se začudim, pa pravi on:" Ja tukaj je." Mene je kar pogrelo in stopim ven iz kabine in zagledam Tima z Anajo v naročju in ji glavica visi navzdol . Sem šla takoj ven, Tim pa pred mano beži takoj v dnevno z Anajo vred in jo položi nazaj na kavč. Jaz vam povem,da sem bila čist fertik, jokala sem od sreče in strahu, ker sem samo pomislila, kakšno srečo sem imela,da mu ni Anaja padla na tla . Tima sicer nisem nič kregala, ampak sem mu lepo povedala, da tega ne sme nikoli več narediti, da Anajo sam vzame v naročje, da mu jo lahko samo jaz dam. Še celo uro sem se tresla in jokala in Anajo stiskala in lubčkala in se zahvaljevala, da se je tako srečno končalo.
|