|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VČERAJŠNJA KATASTROFA...
24.1.2008 16:05:07   
lara larissa
Moja tašča bo tud maja babica postala, prvič sicer, pa bo stara 44 let. Zaenkrat še je vesela pa se ne buni niti malo, samo pa še ne vem kaj jo lahko prime, po vaših prebranih postih sodeč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.1.2008 16:19:22   
Majuska
Ajoj, kot da gre zanjo ... za taščo mislim. Ta pa res nima koleščkov poštimanih. Za vajino življenje gre, ne pa za to, da je ona "premlada" ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.1.2008 16:25:55   
Anonimen
A je bila pijana ,al kugauser posted image Je grozno ampak si ne ženi h srcu.Sej ne boš družine ustvarjala s taščo.Morda pa se bo po poroki spremenila.Sam je pa res da nekatere še niso pripravljene biti babice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
24.1.2008 18:24:27   
Teya*D.
Poznam primer, ko je tašča snahi povedala že ko jo je spoznala, da ona nebo članica njihove družine.
Potem veš, da nimaš tam kaj iskat...Je pa res, da se počutijo stare ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.1.2008 18:44:18   
piščanc
poznam take razmere, samo da je to moja mami ne tašča. in njeno nasprotovanje naju je samo še bolj združilo. najbolje, da jo data na off, dokler se ne skulira. ne upaj, da bo svojega mnenja kdaj spremenila, samo bolj diplomatska bo postala.

tvoj partner jo mora odklopiti in potem spet priklopiti, ko bo odnos boljši. nekateri starši ne razumejo, da se bodo njihovi otroci osamosvojili in odrasli, nekateri tega nikoli ne sprejmejo. moja mami je sedaj kar OK, ker je vnukinjo sprejela za otroka, tko v tolažbo ji je in se spet počuti mama. mala je še moj karakter in kar dobro skupaj shajata, sedaj ko je malo večja, ko je bila dojenček je ni sploh porajtala. samo ne živimo skupaj, pridemo na vsake toliko časa in tudi kmalu gremo. ampak tko je.

zaupaj partnerju in se mu izpovej, kako te je prizadela.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Včerajšnja katastrofa...
24.1.2008 18:50:49   
Anonimen
Moj jo je skoraj zadavil, jaz sem pa molčala in samo gledala-GROZNO!

Umiri tvojega :). Če jo bo zadavil, ne bo nič kaj dobrega iz tega nastalo..user posted image .

Pa toliko kolerične ljudi umiriš samo z mirnim nastopom, brez reakcij. V takem stanju niso sposobni ničesar razumet.

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
24.1.2008 19:07:19   
sneška_
Iiiiiiiiiiiiiiii kakšne tašče pa nekateri imajo. Moja tašča  se ni vmešavala samo mojemu je rekla kako si boš postlal l tako boš ležal. In je okrog tega bilo konec. Uh šele zdaj vidim kakšno fajn taščo imam.  Res je zlata . 

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.1.2008 19:23:27   
silvya
user posted image Tašče na tisoč in en način. Moji tudi včasih kakšna neumesna uide, kaj takega pa še nisem imela čast slišati. Grozno! Še dobro da ne živite skupaj, ker pol bi spoznala pekel na zemlji.
Mislim, da bi ta ženska res rabila eno strokovno pomoč.

Nič se ne ozirajta na njo. Poroka je vajina odločitev, ona je povabljena, če hoče priti pride, če ne pa tudi prav user posted image . To ji tudi dajta vedeti, da ne bo mislila, da vaju lahko s tem prizadene. Verjemi, da pali. Ker sem tako jaz rekla tudi svojemu očetu, ko me je mislil prizadeti z besedami, da ga ne bo na mojo poroko, ker sem jo hotela imeti v ožjem krogu, on bi pa vabil vso žlahto user posted image . Pa je kljub temu prišel user posted image .

Kar se pa otrok tiče je tudi to vajina odločitev. Tudi, če se ona na trepalnice meče. O tem ali hoče biti babica ali ne ne odloča ona. Ali pa tudi. Prej bi na to študirala, ko je sama rodila otroke user posted image .

Kljub težavam, ki jih imata vama želim, da bi vajin poročni dan bil lep, takšen kot si ga sama želita.

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.1.2008 20:32:03   
mama54
Je pa res, da se počutijo stare ja.

Jaz pa se ne počutim staroooooooouser posted image ,čeprav imam že vnuke.Sem ponosna babica tralalaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.1.2008 20:41:01   
mama54
V vsakem primeru pa je naloga tvojega partnerja, da se s svojo mamo pogovori.In to takrat, ko bosta oba umirjena in dobre volje.In tašča  se bo morala sprijaznit z dejstvom, da se bo sin slej ko prej poročil in si ustvaril svojo družino.Vsekakor pa nisi v lepi situaciji.Mogoče pa bo prespala vse skupaj in prišla do zaključka da takšno ravnanje ni lepo za eno mamo.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.1.2008 20:53:36   
lelaval
Pa da me bo itak njen sin pustil do poroke...

Mislim, da je s tem stavkom vse povedala - da nisi prava za njenega sina. Očitno si je mislila, da se te bo "navolil" in pustil, ko pa sta omenila poroko, pa to pomeni, "da ga ti ne boš pustila" - in morda si je zamislila črn scenarij - da se vama mudi s poroko, ker si noseča - potem pa bosta večno povezana. In, če si slučajno že user posted image , vama je hotela dat vedet, da tega user posted image  ne želi življenja (pa je pač povedala v smislu, da je premlada za babico).
Dobro, da tvoj ni enakega mnenja, kot njegova mama - imaš močno oporo ob njem.  Tašča je pa vsaj pravi obraz pokazala. In ne pozabi ji rečt, da na poroko lahko pride, če želi - bo prišla, ker ne bo hotela zamudit sinove poroke. Pol pa imej čim manj stikov z njo - ko bo želela, bo že prišla do tebe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 36
24.1.2008 21:33:52   
Kepica83
uh škratek hudo mi je za tebe saj vem kako se veseliš poroke. Ti daj taščo na ignore pa se smej in bodi srečna. Pri nas pa bo ravno obratno. Njegovi starši že zdaj navijajo da bi se poročila, za moje pa vem da bodo verjetno popizdli. Sploh pa ata, ker me hoče imet za sebe celo življenje tak da še mene tudi ziher ludnica čaka. Ti se ne sekiraj želim ti lepo poroko 8.8.2008 in bodi vesela ker tvoj dragi s tabo drži. Me pa malo skrbi taščina izjava da te bo fant pred poroko pustil upam da nima namena vaju narazen spravit. Res upam da ji kaj takega nebo uspelo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.1.2008 22:36:38   
rosen
Še kako dobro poznam ta občutek. Imam taščo,ki še vedno ni prerezala popkovine. Na začetku,pred poroko je bila sladka kot med,po poroki,ko se nama je rodila prva hči,je počlo in čez pet let je spet počlo,ker ni bilo naslednika.
Poklonila mi je kronično bolezen,a se več ne pustim.Po dvanajstih letih še vedno bijem boj in upam,da bo enkrat vse tako kot je treba.
Želim ti vso srečo in duševni mir.

------------------------------------------------
krade mi te cesta, kradu mi te ljudi.........
------------------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 38
25.1.2008 9:49:57   
Anonimen
Ne smeš se sekirat,ne jemlji si k srcu histrično obnašanje.To ni normalno,to meji že na norost,potrebno zdravljenja.
Ko sem babica postala,bi najraje vsemu svetu povedala,če bi se dalo.Sem kvazi tašča,dvakrat,pa nimam namena se vtikat v tuja življenja,naj delajo tako kot si želijo,tako,kot sem jaz to počela.
Srečno v bodočem zakonu,vidva ga bosta živela,ne pa tašča ali mama,samo vajino bo.

(odgovor članu rosen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
25.1.2008 11:55:43   
piščanc
jaz bi rekla, da ona ni bila zadovoljna v svojem življenju, da ni dobila v ljubezni oz. tistega kar je iskala, zato se boji in poskuša preprečiti.

dokažita ji nasprotno

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.1.2008 15:52:33   
Skratek46
Moram povedati, da je njen mož(moj bodoči tast) super oseba-z njo ravna kot s kraljico in jo ima rad-plešeta skupaj,hodita na razne motoristične zbore...prav lepo se imata.Ne vem če je to samo krinka-sam se mi zdi, da se krasno ujameta-mogoče tudi zato,ker jo on "prenaša"-v bistvu je čisto obratno od nje-najbolj umirjen,olikan in prijazen človek kar jih poznam-tako,da mislim da ni nezadovoljna-vsaj razlogov nima, da bi bila.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.1.2008 18:22:24   
natalia
baba zmešana user posted image

ti se nič ne sekiraj, če ne živite skupaj, je vsaj gledat ne rabiš.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?