|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Včerajšnja katastrofa
24.1.2008 15:18:02   
Skratek46
V glavnem se je moji tašči zrolalo...dobesedno-zaradi poroke. Bogi njej mož, jo je miril in pravil, da to ni njena stvar-ona je pa kr penla in penla...
Je rekla, da naj si ne sanjava kakšne družine,ker ona sovraži otroke in je sploh "premlada", da bi imela vnuke. Pa da me bo itak njen sin pustil do poroke...
Moj jo je skoraj zadavil, jaz sem pa molčala in samo gledala-GROZNO!

Kr eni fleši...
Tako, da sem vgotovila kako "taščico" bom imela.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.1.2008 21:55:46 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VČERAJŠNJA KATASTROFA...
24.1.2008 15:20:14   
Anonimen
O groza. Ta je pa res zrela za kkšne močne tablete.

Upam da ne živite skupaj. Če pa.....bejž stran.

(odgovor članu Skratek46)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 15:21:43   
Mešamdrek
Joj,joj...pa kaj si ene domišljajo.user posted image
Pa ti to resno?!  Kaj naj rečem......baba zmešana je tale tvoja bodoča tašča.

Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 15:22:30   
Skratek46
Ne-ne živimo skupaj in nikoli ne bomo-raje grem pod most.A je bla do zdej cela mehka in prijazna do mene-včeraj je pa take streljala da mi je zaslabelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 15:22:39   
Anonimen
Sej ni bilo potrebno kričanje v naslovu. Smo dojeli vseeno.

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 15:23:39   
ajna12
Te čist razumem.user posted image

Moja tašča je bila čist ok, do tistega dne ko sva povedala da se bova poročila. Takrat sem bila vse druga sam človek ne. Slišala sem o sebi vse najslabše besede. Na dan poroke sploh nisem vedela ali pride ali ne. user posted image  Sicer na koncu je prišla, ampak od takrat naprej se je zlo spremenil najin odnos.

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2008 15:24:58   
Skratek46
Kakšno kričanje? Sej so tri pike, ne pa klicaji...nekateri se res v neke bedarije zapičite-a nimate boljšega dela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 15:26:19   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: Skratek46

Kakšno kričanje? Sej so tri pike, ne pa klicaji...nekateri se res v neke bedarije zapičite-a nimate boljšega dela?

Velike začetnice so kričanje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 15:27:29   
fragola
Kričanje pomeni da pišeš z velikimi črkami v naslovu!

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2008 15:28:42   
Anonimen
Pozdravljena.
(a je to ta tema, ki si jo želela pisat pod anonimno?)

Ujej. Boga. Jaz sem po tistem, ko si zadnjič napisala, da družini nasprotujeta poroki pričakovala kaj takega. Sam če bi vsi živeli za starše in tašče, in taste, in sorodnike, pa tko naprej, mislim, da bi nas malo živelo življenje, kot bi si sami želeli. Če ona ne vrjame v vajino ljuebezen, je to njen problem, ne vajin. Če se imata rada, in če ne dvomita v vezo, in v prihodnost, ne dovolita, da vaju samo zmede. Razmislita, kaj sploh želi povedati s tem, kar počne. Morda kaj pomembnega. Morda se boji, d abo zaradi tebe izgubila sina. Sam pr tem ti nimaš besede. Držita skupaj z dragim, naj vaju nič ne razdvoji, če je vajina ljubezen močna. In jaz ne dvomim v to.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica 

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2008 15:29:54   
Anonimen
Sem samo opozorila. Ker v nasprotnem primeru delaš moderatorju samo nepotrebno delo.

Zaradi mene lahko pišeš kakor hočeš slovniočno pravilno, narečno, slengovsko... dol mi maha. Velike tiskane pa pomenijo kričanje - tudi v naslovu (preberi si pravila), to ni tako kot pri spisih v OŠ, veš.

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2008 15:31:52   
fickofacko
S taščo se skregaj in boš imela mir. Dokler boste govorili, ne bo miru.

Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2008 15:37:59   
kovač
Najboljš, da ji Karin posreduje anonimno vizitko od psihiatra.

(odgovor članu fickofacko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2008 15:40:08   
mateyka

velike črke so kričanje - ne klicaj user posted image sej ni panike, np - pozdrav lubija, ne si k srcu jemat in odpeketajta na svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2008 15:40:26   
žigolino
A bi rada mela sinčka samo za sebe?????
Najboljše da se poročiš tako kot jaz,da nobeden ni vedel za poroko(samo moja mami ampak sma ji razložla zakaj hočema tako poroko),midva in najine priče smo šli in pol smo jih samo obvestili,pa če je komu pasalo al pa ne.
Sigurna pa sem ,da si želita lepo poroko, potem pa jo že na vsem začetku pokvari tašča.
Glede mlade babice pa, tudi moja je imela ene izpade da je moji otroci ne smejo klicat "stara mama,babica,oma....",da naj jo kar po imenu kličejo,ker da je premlada za takšne nazive.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2008 15:40:30   
Netopirčy81
Mogoče je pa še mal luna od torka vplivala nanjo user posted image . Ah te tašče, vedno je nekaj, kar jim ne paše, za povrh so pa še zmeri tko blazno pametne in more bit kao vse po njihovem... Ti se sam ne pusti in še sreča, da ne živite skupajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2008 15:49:11   
Anonimen
Premlada?? user posted image user posted image user posted image

Jaz bi že kar zdaj babica postala user posted image user posted image Pa jih imam KOMAAAJ 20 let... user posted image

Jaz bi ji rekla : če nisi bila premlada za OTROKA, potem tudi za vnuka ne boš... user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2008 15:49:20   
Skratek46
Šokiralo me je zato,ker si nisem predstavljala da lahko kaj takega reče-vam pravim, da je bla vedno vsa sladka-zdej pa tako.Sem vedela da se ne bo strinjala...sam da bo pa take streljala-to pa ne!
Pa zamislite si če bi bla res noseča in čuješ take izjave-še ker so nosečnice zelo občutljive-to je grozno...res grozno.

Neposredna povezava do sporočila: 18
24.1.2008 15:51:40   
Anonimen
Ja kot je že ena rekla skregaj se z njo pa bo mir.Nebo več govorila s tabo.
Sicer pa a ji ni kapnilo,če ma sin punco,da bo enkrat tudi mel otroke ali kako?

Opica nora,zmešana krava........user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19
24.1.2008 15:55:13   
Skratek46
Sama imam ločene starše in nekako zelo skrhan odnos z očeto in vem kaj pomeni ko družina ni tisto kar bi morala biti...sem na žalost navajena, da so ljudje dostikrat zlobna in zadržim v sebi-pol se skrijem in se zjočem-sej vem da to nič ne pomaga-sam nočem bit razlog za kreganje in sem upala, da se bo vsa zadeva odvijala drugače.Ampak se pač ni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.1.2008 15:57:14   
lara larissa
Vrži jo na ignor, čeprav vem da si presenečana pa šokirana, sam ni vredno  da si zarad nje slabe volje, ali pa da se kaj živciraš, glavno je da maš ti svojega dragega, da se razumeta, da se ljubita, če pa se ona ne more sprijaznit da tud sinek enkrat odpeketa od mamice pa je to njen problem, mogla bi bit srečna za njega ne pa da take spušča. Kar pa zadeva otrok da je premlada in da sovraži otroke- bedarija, sicer pa kdo pa je rekel da bo jih mogla merkat ali pa kaj. Za otroka je najbolj pomembno da ima mamo in očeta in jaz bi ji dala vedet da bo se mali mel lepo tud brez nje,če že tako hoče.
Mogoče malo kruto se sliši, ampak tako je , meni že ne bi tašča  govorila če se lahko poročim ali ne, če lahko imam družino ali ne, sploh pa kaj je to njej mar saj ne živite pod isto streho.

Neposredna povezava do sporočila: 21
24.1.2008 15:57:46   
Anonimen
Moja se je tudi spremenila v zmaja čim je postala babica. Pred tem pa sem jo 10 let poslušala da kako samo čaka na vnukeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
24.1.2008 16:00:41   
lara larissa
Aja pa še to..... daj ji čas da se pomiri... Nisi ti razlog za kreganje je pa ona tista ki ga išče, tako da kr korajžno, upam da čimprej rešite, tebi pa tvojemu pa želim vso srečo.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.1.2008 16:01:29   
lemavrica
Pri nas je bilo skoraj isto kot pri srčku. Prej je težila da kako sploh ne bo imela vnukov in podobne fore in mi tik takala kadar je imela prilko, zdaj se pa ne zmeni preveč za vnuka.
Bejži, to so zmešane ženske ki še same ne vedo kaj bi rade.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.1.2008 16:02:25   
Anonimen
Ene se ko postanejo babice počutijo ful stareeeeeee.

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?