|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
10.6.2008 19:07:01   
trinity22
poleg vsega tega pa sem danes kupila še pol domače lekarne vse možne čaje in vitamine, če pa sedaj ne rata pol pa res ne vem ....pa še počitnice bodo, kar pomeni da bo čas za slončkanje, pa še poročim se pa sedaj pa res mora bituser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
10.6.2008 19:07:05   
lučka 25
trinity, jaz sem še vedno mnenja, da raje vzemi 1/2 tablete kot 2 1/2. da se telo navadi na to dozo hormonov.

če pa si še celo lekarno privlekla domov user posted image  in se bliža poroka user posted image  , pa dopusti, ti pa res mora uspeti.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 10.6.2008 19:08:29 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.6.2008 19:23:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pa še poročim se pa sedaj pa res mora bituser posted image

iiiiiiiiiiiiii....poročila se boš????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj pa?????? Povej povej povej....vse!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.6.2008 19:42:18   
sonček85

tudi jaz danes kar naprej mislim na mašo in se mi zraven kar smeji hi, hi maša je pa nosečka kak fajn

neela ti si naslednja saj veš smo se ja že zadnič dogovorile, najprej ti, potem pa nf, pa potem lučka, pa sonček85 -- zaradi mene ste lahko ves že kar naslednji mesec, stiskam pesti , ker potem sem pa že jaz na vrsti, tako da hitro, hitro v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj trinity :naj res drži kar si napisala da najprej maša -je že ,potem nf in pa lučka in potem jaz počasi.naj se te tvoje besede pozlatijo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiii:kdaj maš pa za mene kaj občutek kdaj bom srečka nosečka.tinč naša nova borka mi je rekla julija ali tudi ti vidiš ta mesec ali že juinj.

tinč :a še vedno drži za mesec julij ali je že drugače.veselo čakam plusek.sej veš da sem ti rekla če bom srečka nosečka v mesecu juniju ali juliju da te iščem po vsej sloveniji samo da grema na kavo -ups čaj

SEDAJ PA RESNO
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaašššššššššššššššššššššššššššššaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa ti si nosečka,sem videla šele sedaj saj sem včeraj prehitro šla dol sem se tako zmatrano počutila in sem si misla da bom danes videla da si srečka nosečka -no in res je ,kot sem rekla slabe misli na stran ,ker je sigurno vse ok in je pokazalo +.vvvsssssssooooooooooooooooooooo sreeeeeeečččččččččččččččččooooooooooooooooo in naj se vse lepo izteče do konca.lepih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo lepo poletje.jupi ko se ti bo že malo buši videl.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.6.2008 20:18:38   
trinity22
ja neela konec meseca (28. 6. 2008) se poročiva, tako da bo veselouser posted image  Imava pa poroko na gradu v Laškem, meni je tam ful lepo in komi že čakam ... pol pa še bebica, pri nas vsehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.6.2008 20:29:38   
neela

ja neela konec meseca (28. 6. 2008) se poročiva, tako da bo veselouser posted image  Imava pa poroko na gradu v Laškem, meni je tam ful lepo in komi že čakam ... pol pa še bebica, pri nas vsehuser posted image user posted image user posted image

ej, sem ti kar fouš, ker sama bi takoj še enkrat podoživela najin poročni dan.... ti lahko dam nasvet??? 1. Nikar se na noben način ne pusti sprovocirati raznim mamam ali tetam z raznovrstnimi nasveti - ti naredi, kot je vama všeč in 2. na dan D pozabita na vse, to je samo in izključno vajin dan in vidva si ga bosta najbolj zapomnila, zato se prepustita sreči in UŽIVAJTA vsak trenutek tistega dne!

Čestitke pa pošljem, ko bo poročni prstan že na tvoji roki....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2431
10.6.2008 20:30:28   
neela
ooooo....novopečena srečka user posted image je zopet on line!!!!! Go MAŠA!!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.6.2008 20:31:01   
Fargesia
sonček hvala!!!!

Neelika, pri nas doma že vsi vedo, ker živimo v isti hiši in so dihali z nama...valda vsi prerečni...moj?! jokal je kot mali otrok.....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.6.2008 20:31:39   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ooooo....novopečena srečka user posted image je zopet on line!!!!! Go MAŠA!!!!

je on line, ampak ne za dolgo, ker sem utrujena k user posted image ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.6.2008 20:36:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

jokal je kot mali otrok.....user posted image

hmm...šele ob takih trenutkih vidimo, kako so naši user posted image čustveni in občutljivi, kajne? Si mislimo, me ženske, da smo me tiste krhke - pa se potem šele ob takih trenutkih izkaže, kako ranljivi so tudi oni... čestitke tudi z moje strani bodočemu očku.... In kdaj imaš prvi pregled, že veš???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.6.2008 20:49:09   
trinity22
neela hvala za nasvete, se jih bom poskušala čim bolj držatuser posted image , upam da me res ne bodo kake tete in strici s tira vrgli, to bo res najin dan in ga že komi čakamuser posted image  bom poročala, kako bo, ko bo

maša še od mene čestitke tudi srečnemu bodočemu očku .... itaq da so ful čustveni samo dolgo ne pokažejo svojih čustev, ko pa izbruhne je pa to veliko bolj intenzivno kot pa pri nas ženskahuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.6.2008 20:52:57   
neela
itaq da so ful čustveni samo dolgo ne pokažejo svojih čustev, ko pa izbruhne je pa to veliko bolj intenzivno kot pa pri nas ženskahuser posted image

hja...me ženske smo skoz po malo čustvene pa jokave pa občutljive...no, tud tečne...ampak jaz tega ne bom itak nikoli na glas priznala...user posted image ...zato pa nas tudi bolj presenetijo takšni čustveni odzivi naših dragih - k jih nismo vajene...

Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.6.2008 21:17:59   
ključek
maša moja draga.........user posted image ....................iskrene čestitke!!!!!!!!!! da ti še tukaj čestitam, tok sem vesela zate!!!!!!!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 10.6.2008 21:18:17 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.6.2008 8:29:14   
Fargesia
me to you...user posted image user posted image user posted image HVALA!!!!!! ti pa počivaj!!!!

ja, moj dragi je zdaj prvič v teh dveh letih rekel, da zdej pa bo in je tudi prvič sam začel o tem govorit... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.6.2008 8:53:22   
Fargesia
evo ga...8.7. imam prvi pregled...a ni to daaaallllečččč?!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.6.2008 9:16:54   
Anonimen
tinč407, dobrodošla.. Upam, da čimprej zagledaš user posted image . Aja, pa da ti povem mojo izkušnjo glede G: meni je G že kakšno leto prej začela govorit, kdaj mislim imet user posted image . Pa se mi je ful čudno zdelo, da me tok sprašuje, pa še takrat sem bila 22 let stara. user posted image  No, potem mi je pa povedala, da imam PCO in da naj že preden bova poskušala pridem k njej po Klomifen. Tako, da ga jemljem že od samega začetka..

trinity, težko rečem kaj je boljše. Jaz bi se vsekakor prijavila k G na 12. dan na UZ. In bi pri tem vztrajala.. Lahko rečeš da te kaj boli ali pa da imaš izcedek. Karkoli, samo da boš videla kaj se sploh dogaja. Ker jaz sem štartala z 2 tableti na dan (prvi mesec je bil viden en folikel 19mm, drug mesec pa 14 mm). Naslednji mesec sem šla na 3 tablete na dan in sta bila dva folikla velikosti 18 mm).

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.6.2008 11:14:13   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Itak pa sva se zmenile, da odpreva medve julij....takoj za nf, kajne?? Nf - slišiš, naslednja za odstrel si!!! he, he, he,....obsojena na odstrel brez prisotnosti na sojenju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ok no, če že res tko vztrajate user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdej ste se pa vse name spravle!!! Ubožica jst, minding my own business, potem pa vidim takle user posted image  No babe, že boste navijale, potem navijajte za 17.6.! user posted image  user posted image  user posted image  In itak še vedno drži runda za vse, če rata!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.6.2008 11:17:18   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

evo ga...8.7. imam prvi pregled...a ni to daaaallllečččč?!!!

hahaha jaz imam 8.7. laparo...a ni to bliiiiiiizuuuuuuuu?!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.6.2008 11:19:20   
nf

Čestitke Trinity! user posted image  user posted image  user posted image  Želim ti maksimalno lep dan, kot si ga ti in tvoj bodoči mož želita. In se strinjam z Neeliko, ne se sekirat glede tet in ostalega sorodstva, oni so povabljenci in nimajo pravnega glasa, da odločajo. user posted image  Seveda te bomo do poroke nonstop spodbujale, da ti ne sluuuucajjjnoo ušel kakšen "ne"! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.6.2008 11:49:49   
Anonimen
Trinity, potem si pa ti bol iz mojih koncev... Jaz mam ravno nekje 10 -15 minut do Laškega.. user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.6.2008 12:35:42   
METULJ1
Hoj,

da se spet mal oglasim. Mene je user posted image  spet obiskala. Drug teden grem na HSG. A mi lahko ker pove kej več o tem postopku? A drži, da v tem ciklusu pol ni priporočljivo zanosit?Po tem začnem pa spet s K (sem ga dobila še za dva mesca). Skratka G je rekla, da če do jeseni nič ne rata, gremo pol kr na umetno.

Že vnaprej hvala za odgovore.

Jaz močno upam, da nama zdej pa res uspe. Greva že v 17. krog (vsa sreča, da mam tko kratke cikle).

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.6.2008 13:06:01   
Anonimen
metulj, kolikor jaz vem res ni priporočljivo zanositi tisti mesec, ko imaš HSG. Mene tud to čaka, tako da prosim, da potem poročaš.

ja, drugače je pa res tole glede ciklusov - če so kratki še gre, če so pa dolgi pa zgubiš kak mesec ali dva na leto. user posted image

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.6.2008 13:09:15   
METULJ1
biba12 - drži, bom poročala.

pozdravčki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.6.2008 13:20:17   
nf
Metulji a ti pa že kar razmišljaš o umetni? Jaz sem že 22. al 23. cikel (sploh ne vem več) in mi je Reš rekel, da jeseni potem še enkrat klomifen, potem pa po nekem času šele umetna. user posted image  Maša, dej še ti povej, koliko časa si potem še čakala na IUI? Ne vem no punce, jaz tudi počasi začenjam razmišljat, da ne bi več zgubljala časa s klomifenom, ampak bi šla kr direkt na umetno. Kaj se vam zdi?

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.6.2008 14:26:44   
METULJ1
nf - ne vem no. Moja G ni prevelik pristaš kemije. Je rekla, da če po 4 ciklusih K ne rata, potem je bolš, da grem kr na umetno. Zdele bomo vidl, kaj bo po HSG-ju in še po dveh ciklusih K. Če do septembra, oktorba res nč ne bo, bova pol z dragim premislila, kaj in kako naprej. Jaz zaenkrat namreč nč še ne mislim preveč na umetno.

Po drugi strani pa zakaj bi čakala. Moja sestrična je čakala 3 leta in pol. Pošiljali so jo od poncija do pilata. Na redila je vse možne preiskave (hsg, laparo....) - pa nič. Z njo in njenim dragim vse ok. Zdej ko je šla 1. na umetno, je noseča 9 tednov.

Pozdravčki

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.