|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
10.6.2008 8:04:08   
Lu33
maša 82

Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  A user posted image  M  user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.6.2008 8:07:16   
Fargesia
...jokam...sej ne vem kaj mi je...ne dojemam še...hvala punce za vse besede...res hvala!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.6.2008 8:10:26   
Lu33
TI kar joči! (od sreče seveda ). Naj ti solze sreče izperejo in odplaknejo vsa razočaranja, ki si jih doživela v tem boju za user posted image !user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.6.2008 9:55:35   
PENCA
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Draga Maša,
čeprav se ne poznava, sem ob tvojem user posted image kar zajokala, kot da bi šlo zame. Resnično ti iz vsega srca želim neskončo srečnih in zadovoljnih user posted image , potem pa enega sončka navihančka, ki vaju bo še bolj povezal kot družinico. Res sta si zaslužila. In vidiš, tudi ti si dočakala svoj + in zato iskrene čestitke. Res se veselimo zate, za vaju! Končno je ta zmedena štorklja našla vajine skrivne koordinate, kajne???

Jaz se kar podpišem pod tole kar je napisala neela. Zelo, zelo, zelo sem vesela zate, da vama je končno uspelo. Še posebno kadar rata kateri fosilki, je to nekaj najlepšega, ker vemo koliko muk je treba prestat, da končno ugledaš user posted image user posted image , ampak me se ne damo, smo trmaste in na koncu pridemo do cilja. Tako, da Maša82 pridemo za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maša82 še enkrat bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš, da pa vendarle moška intuicija ni kar tako in je tvoj dragi vedel....
ŠE ENKRAT - ISKRENE ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PENCA -- 10.6.2008 9:59:59 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.6.2008 10:11:24   
nf
uuuu ****ti zaštekal mi je pri pošiljanju posta! pa tolk sem že napisala!!!!!!!!! grrrrrr!!!!!!

Skratka na hitrico, Maša, dej nam zaupaj, ali se sploh kej drugače počutiš, a je kakšna razlika?

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.6.2008 10:18:35   
Fargesia
nobene razlike ni! res ne...zvijal me je isto kot pred M, občutek sem imela da bo vsak čas pritekla...je pa res, da so se mi žile po prsih in prsnem košu ful bolj poznale kot ponavadi. če ma to kako vezo sploh. sem pa nekak čutla, da bo zdaj to to...ful čudn filing...ležala sva v postelji in kar naeknrat sem bila ful ful pomirjena in čutila sem prijeten filing okol trebuha...ne znam opisat...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.6.2008 10:34:32   
Detece
Maša 82 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti prijetno nosečnost in čim več crkljanja, pusti se razvajati.
Res je lepo po dolgem času odpreti stran klomifenke in videti čudovito novico!

Zdaj pa držimo pesti še za vse ostale. Biba12, Hator (ki me je pustila pri januarčicahuser posted image )........

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.6.2008 10:52:47   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

nobene razlike ni! res ne...zvijal me je isto kot pred M, občutek sem imela da bo vsak čas pritekla...je pa res, da so se mi žile po prsih in prsnem košu ful bolj poznale kot ponavadi. če ma to kako vezo sploh. sem pa nekak čutla, da bo zdaj to to...ful čudn filing...ležala sva v postelji in kar naeknrat sem bila ful ful pomirjena in čutila sem prijeten filing okol trebuha...ne znam opisat...

Joj kako lepo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.6.2008 16:44:06   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

To je pa parv lepo slišat, brat. user posted image
A datum za pregled si že dobila? pomoje je ta prvi pegled prav tako zelo težko čakat, kot pa dan D za test. A imam prav? No do  pregleda čim prej mine, da boš lahko opazovala svojo pikico (a pikici user posted image ).
joj, še zdaj se mi kar neprestano smeji ob misli, da si srečka nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.6.2008 16:48:01   
Fargesia
o lučka moja draga, jst mam tebe tak rada!!!!

nisem še dobla maila nazaj iz GK. ko izvem, ti sporoim kdaj imam pregled.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.6.2008 16:55:25   
lučka 25
Veš mašika, mam jaz tudi tebe rada!
user posted image

Ko bo kaj novega pa kar sporoči.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.6.2008 17:54:23   
neela
Joj, kako smo se raznežile.....ampak to je tolk fajn!!! Najbolj me razveseli, če katera članica ugleda user posted image , če pa je še veteranka težkokategornica user posted image , pa sem toliko bolj vesela, ker sama vem, kako je to čakanje ubijajoče...

Ampak najbolj hecno pa mi je, da tiste čakajoče občasno kar obupujemo, da bomo kdaj same ugledale user posted image , potem pa ko ena vendarle ugleda pa vedno napiše ....''boste videle, tudi vam je namenjen user posted image ''...user posted image user posted image user posted image ...

Maša - še enkrat res iskrene čestitke! Povej, kako pa je kaj tvoj dragi reagiral??? Boš počakala z novico svojim bližnjim??? Si si že izračunala PDP??? In še: saj nas ne boš zaradi tega, ker si srečka user posted image pa kar zapustila, kajne??? user posted image

No, katera je naslednja, da jo izčlanimo iz kluba...user posted image ...pobiram stave!!!!! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.6.2008 18:09:05   
trinity22
tudi jaz danes kar naprej mislim na mašo in se mi zraven kar smeji hi, hi maša je pa nosečka kak fajn

neela ti si naslednja saj veš smo se ja že zadnič dogovorile, najprej ti, potem pa nf, pa potem lučka, pa sonček85 -- zaradi mene ste lahko ves že kar naslednji mesec, stiskam pesti , ker potem sem pa že jaz na vrsti, tako da hitro, hitro v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.6.2008 18:12:57   
tinč407
pozdravljene

zdaj pa bi se še jaz včlanila v vaš klub če lahko user posted image  sem danes od G klomifen dobila, ampak še najprej moram pojesti neke tablete da bom sploh dobila M, potem pa klomifen in upam tudi na prvo O po več kot osmih letih user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.6.2008 18:17:32   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

neela ti si naslednja saj veš smo se ja že zadnič dogovorile, najprej ti, potem pa nf, pa potem lučka, pa sonček85 -- zaradi mene ste lahko ves že kar naslednji mesec, stiskam pesti , ker potem sem pa že jaz na vrsti, tako da hitro, hitro v akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo je bela cesta....sedaj sem pa že jaz za odstrel??? user posted image A kar tako se me hočete rešiti??? user posted image user posted image user posted image ... Ok, pa sej bom šla no....samo pred julijem bo bolj težka, ker sem ravno odslovila user posted image , tako da z veseljem prepustim vrstni red kakšni drugi veteranki....men se zdi, da si ti, trinity, tud bolj pri nas, kot pa pri pionirkah....user posted image user posted image user posted image

tinč407 - welcome to the club!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.6.2008 18:33:00   
tinč407
hvala neela user posted image user posted image user posted image
sem še malo potrta od današnjega razkritja, ampak bo že kako...
sam da gremo dalje in vidimo kako ta O sploh zgleda user posted image
pa kako sva se trudila user posted image  prejšnji mesec, potem pa zveš da je vse zaman..
hvala bogu, da je tako fajn.. pa že pretrpišuser posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
10.6.2008 18:33:24   
trinity22
ja neela se strinjam s tabo, da sem že jaz tudi med fosilkami - skoraj toda tudi jaz bom najprej na vrsti šele julija, se moja rdeča pravkar poslavlja, zato sem vrsto prepustila tebi in drugim, no potem bom pa kar nf, določila za naslednjo, če se bova midve v juliju skupaj borile in veselileuser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.6.2008 18:34:55   
trinity22
tinč407 dobrodošlauser posted image user posted image  se strinjam, da se pri tem z veseljem malo potrpi, saj bo boš vidla

Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.6.2008 18:37:53   
tinč407
ja saj bo. sem še čisto na začetku in me zato verjetno tako hitro potere...
sva komaj končala drugi krog za bebiko, pa je že vse narobe user posted image  dobro pa je, da je moj G zakon in me je takoj sprejel in proba to urediti. vsaka mu čast, da me ni pustil čakati eno leto v negotovosti za brez veze, kot to včasih preberem da ima katera takega g.

sijaj, sijaj sončece...

Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.6.2008 18:41:49   
trinity22
imam eno vprašanje
prejšni mesec sem na svojo roko jemala le po pol tabletke Klomifena, čeprav bi morala jest 3 tabletke, sedaj mi je ostalo še toliko tablet, da lahko v sredo začnem jest ali 2, 5 tabletke ali pa se spet odločim za kuro 0, 5 tabletke. Pa ne vem kako naj se odločim, uspeha očitno tudi s pol tabletke ni bilo, vseeno pa me malo bega, ker je tokrat prišla M na 29 dni, prej vedno s Klomifenom na 32 dni, brez Klomifena pa je prišla na 47 dan ali pa še več. Tudi M je sedaj zgledala bolj normalana, več krvavitve, ni bilo toliko strdkov, tako da res ne vem kako naj se odločim, kaj bi vi naredile v takem primeru??? Je pa res dilema toliko večja, ker sploh ne vem kaj se dogaja z mano sedaj ko jem Klomifen, ker me moja G ni še niti enkrat spremljala z UZ, tako da sploh ne vem če reagiram na malo dozo ali na veliko ali sploh na nič od tega ...

zdaj sem ful zatežila, pa vseeno mi bo vsakeršna vaša pripomba ali nasvet prav prišel...
Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.6.2008 18:51:47   
neela
trinity - kateri krog K pa si imela sedaj??? Ko sem malo bolj po netu brskala glede K sem zasledila, da ta zadeva ni spet tako nedolžna, tako da, če si dala kakšnih 5 ali 6 ciklusov bi jaz na tvojem mestu zatežila G, da K ne prime in da hočeš naprej. Ti sam teži, da greš s postopki naprej, ker gredo meseci resnično prehitro. Itak pa sva se zmenile, da odpreva medve julij....takoj za nf, kajne?? Nf - slišiš, naslednja za odstrel si!!! he, he, he,....obsojena na odstrel brez prisotnosti na sojenju.....user posted image user posted image user posted image user posted image

tinč - če je to vajin 2. krog in če bi vama že v teh dveh mesecih ratalo, bi rekel Pušenjak, da sta zadela sedmico na loteriji... Pri popolnoma zdravem paru se obravnava, da imata vsaj 1 leto časa, da ugledata user posted image in je to čisto normalno....ti poskušaj res čim manj razmišljati na to, ker te še prehitro potegne za sabo, vsak mesec neuspeha posebej.  Ti lepo papcaj K, uživaj poletje in veselo user posted image ....drugo pa naredi mati narava.... Držim pesti zate in pošiljam user posted image , da vama čimprej rata!

Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.6.2008 19:00:19   
lučka 25
tinč407, dobrodošla v našem klubu. Ja, imaš res kar srečo s g, da te je takoj pregledal in te zdravi oz. si K. Si si s tem prišparala 1 leto neuspehov. Zdaj pa naj tvoja user posted image  hitro pride (ampak samo to rundo user posted image ), da boš lahko začela z jemanjem K in boš tako lahko kmalu zagledala user posted image user posted image . me že navijamo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity22, najprej hvala, da računaš name, da bom kmalu v klubu user posted image . Nimam nič proti. user posted image   Kar pa se tiče jemanja K pa ti lahko dam le nasvet, ki pa ni nujno, da je pravi. Če imaš sedaj user posted image  po jemanju 1/2 tabletke bolj normalno, bi jaz ta ciklus tudi jemala 1/2 tabletke. Rajše ne spet spreminjat doze, ker s tem tudi mešaš svoje hormone in begaš svoje telo in ves "mehanizem". Bi ti pa tudi svetovala, da potem malo prekineš s k, če bo ta cikus 4. po vrsti in se spet malo posvetuješ z G. Upam, da bo sedaj vse v redu in boš zagledala user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bozza, sem malo gledala, da boš imela v četrtek posvet pri Rešu za umetno. A boš prosim malo poročala kako in kaj, ker mene to čaka 23.6. Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.6.2008 19:00:23   
trinity22
neela trenutno grem v 4. krog, tako da malo si še dajem časa, grem pa definitivno po juliju nazaj do G, samo saj veš kaj sva se zmenile ..... julija bom šla že na prvi pregled .... no ali pa v začetku avgusta in ti tudi, a ne?user posted image user posted image user posted image  zdaj je pa nf resnično tista, ki je naslednja junijka, sva jo kar določili, vmes nas pa lahko še katera preseneti, ne bova nič jezne, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.6.2008 19:05:10   
trinity22
lučka seveda te štejem zraven za odstrel in ti čim pre privoščim, mogoče pa rata še pred umetnouser posted image ,

vem pa tudi, da ni dobro takole spreminjat doze, vendar so bila taka navodila moje G - ješ tri mesece Klomifen vsak mesec dvigneš za eno tableto, ker pa jaz rada eksperimentiram sem, ko se po dveh tabletah ni nič zgodila vzela namesto 3 samo pol tabletke, sedaj pa močno razmišljam ali naj vzamem pol ali dve in poluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.6.2008 19:05:24   
lučka 25
No, pa naj ima nf še prednost pred vama, ampak vidve pa obljubita, da bosta takoj za njo. Je treba zdaj tempo držat in slediti maši, da ne bo spet taka luknja nastala in spet ne bo prav dolgo za prebrat tu gori "zagledala sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ", kot je bilo sedaj kar nekaj časa.

Zdaj sem pa tako zakomplicirano napisala, da še jaz komaj razumem. To je čist men podobno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.