stunfek
|
Lep pozdrav punce! No, bila na pregledu. Moj G je najprej rekel..."o, super" sem mislila da leti na folikle, pa je letelo na odebeljeno sluznico, ki je menda lepo pripravljena na karkoli že :) in dodal, da je zadebeljena sluznica prvi znak, da je jajčnik lepo odreagiral. Potem na desni strani ni našel nič (oziroma nekaj drobiža, kot se je izrazil), na levi pa 1 folikel velik 17,6 mm. Rekel je, da bo ovulacija v soboto. Jaz sem bila malo razočarana. Sem mislila, da bo kaj več . Naj vas spomnim, da sem si sama dvignila dozo klomifena iz ene tabletke na eno in pol, pa izgleda ni prav nič zaleglo. Vseeno mi ni žal, da sem malo eksperimentirala. Zaželel mi je srečo in dodal, da se v primeru neuspeha zopet vrnem 13. dan ciklusa in jemljem po 1 tabletko klomifena. V soboto bo torej akcija. No, jaz mislim, da bo že jutri...za vsak slučaj. Ta mesec sva ubrala drugo taktiko. In sicer sva ponavadi začela z akcijo takoj po M in kar vsak dan ampak nama je do pravih dni ponavadi že zmanjkalo inercije in sva popustila ravno takrat, ko bi bilo najbolj treba. Ta mesec pa nisva še nič in se bova entuzijastično vrgla na stvar jutri in v soboto in dokler naju bo držalo. Drugo še boljša novica je, da je ta mala boljša. Izvedela sem tudi, da jih v vrtcu od skupno 24 otrok zaradi boleznimanjka 16!!! Jih je pošteno pokosilo! Ok, pupe. Saj ne vem, ali sem zadovoljna ali ne...mah, sem. Kaj pa čem drugega. Me je tako žokal s tistim vaginalnim uz-jem, da sem kar malo zakrvavela...ali pa je od tega, ker je sluznica tako bogato pripravljena na vgnezditev. Dejmo folikelček, pridno rasti in počakaj na plavalčka potem pa pridno se zasidrat v steno maternice in zrast v zdravega . Skrajni čas je.