PENCA
|
Čao, punce Ma, par dni me ni bol, k mi net ni delu, pa se tolk dogaja, da komaj dohajam. Maša82, super si. Full dobr, da mamo tale seznam, da vsaj vemo kaj se dogaja. Kar težko vam je že sledit, ker nas je že tako veliko. Tako da, bravo! Andre3a tud jaz hodim v Trbovlje k Dr. Pogačniku. H komu pa ti? A še katera hodi v Trbovlje? Moram vam povedat, da sva malo gledala plavalčke pod mikroskopom. In sedaj sem čist prestrašena. Glede na to, da so bli skor vsi v moji sluznici že po parih minutah mrtvi al pa vsaj defektni, me skrbi, da zastonj jem klomifen. To sva že večkrat gledala, pri ovulaciji in potem, pa je vedno tako. Če imam preveč kislo sluznico, mi K ne more pomagat. Saj je problem mrtvih spermijev v prekisli sluznici, ane? Kot, da bi se moje telo branilo proti zanositvi, tko kot pri posilstvu, al kaj? No, res se bojim poroda, ampak bom tud to preživela, da pridem do . Drugač so pa sami plavalčki full migal, pa tud spermiogram je bil nadpovprečno doder . Punce, ne vem, kaj naj si mislim . Ali obstajajo kakšne preiskave in zdravljenje? Al mi preostane samo še umetna? Res sem kar malo v depri. Kaj če ne bo rezultata še čez 4 mesece, ko mi bo zmanjkal K. Pa kako naj svoje strahove razložim G? Natresla sem vam kar nekaj vprašanj in hvala vsem, ki mi boste pomagale razjasnit to dilemo Rada vas imam
|