|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
3.9.2008 16:36:23   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

NF-ka ti povem da je user posted image . voham te že na daleč user posted image

iiiii pa še punčka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
3.9.2008 16:40:21   
tinč407
ja itak user posted image  da je punčka

jaz bom mela par user posted image  user posted image  in user posted image  
že tako dolgo napovedujem moja dvojčka da bojo še četvorčki iz tega prišli user posted image  ampak zdaj je dupla doza K-ja in bojo dupli tudi otroci user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
3.9.2008 16:43:08   
nf
matr Tinč, pa sej ti boš cel vrtec pridelala v enem samem poskusu! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
3.9.2008 16:48:23   
tinč407
moram. saj ne vem če se bo drugič prijelo. Bom vse na en mah spravlauser posted image user posted image user posted image

no, pa saj ne vem če se bo sploh prvič prijelo user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
3.9.2008 16:57:25   
Fargesia
ojla čvekice!

jaz vas sam na hitrico pozdravim...hej hoj!

zdej pa letim naprej delat pa pucat...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
3.9.2008 17:21:25   
tinč407
o fargi stara sablja! user posted image user posted image   kako kaj? da ne boš preveč zglancala. se moški hitro navadijo na to, pa moraš potem vedno isto čisto met user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
3.9.2008 19:50:05   
Fargesia
hihi tinč, se ni za bat!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
3.9.2008 20:01:27   
lučka 25
Joj, kao sem jezna. Vse že napišem, potem pa me ven vrže. Upam, da bo zdaj uspelo.

little angeluser posted image user posted image user posted image  . Upam, da bo naslednji krog uspešen.

tinč, user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa s to velikooo dozo, ma da uspe. Seveda z dvojčki. user posted image

tejčica, naj bo danes dober začetek s K, da bo zdaj pa res uspelo. user posted image

nf, šč šč šč s temi izcedki in user posted image . Kaj se to pravi, bom huda. Me že čakamo na user posted image .

skuštrana suzi, kaj pa če bi ti res šla še na HSG, da se vsaj prepričaš, da ti bo K lahko koristil.

miška, kako kaj priprave na postopek. A si zrelaksirana, a komaj čakaš? Zdaj uživajta, se spočijta, da bosta imela potem polno energije. user posted image

Fargi, kako i? Polno zaposlena s lužbo? Še malo pa bo vse utečeno in potem boš lahko bolj mirno zadihala.

neela, kako si kaj? A ne bi malo prišla in  z repom pomigala, pa malo  jezik pokazala?  user posted image

Kako pa je z mano? Polno zaposlena. Ne vem kje se me drži glava. Polno enih opravkov, razmišljan,... Kaj bi dala za en dan miru, da bi bilo vse na izi, tišina oz. samo zvoki narave,.....nič se bo treba zbudit. user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
3.9.2008 20:30:58   
miska73
nf, šč šč šč s temi izcedki in . Kaj se to pravi, bom huda. Me že čakamo na .

Še moj podpis pod tole.

miška, kako kaj priprave na postopek. A si zrelaksirana, a komaj čakaš? Zdaj uživajta, se spočijta, da bosta imela potem polno energije.

Še nisem v nizkem štartu... Trenutno sem v pripravah za na dopust.
Ko pa pridem z dopusta, bom pa itak zrelaksirana in polna energije.

Pa ti lučka, si se lotila diet in čajčkov, ki so ti jih priporočile IVF-ovke?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
3.9.2008 21:27:48   
miska73
No, pravkar je pa mene moja M čist presenetila.
Nekaj me je začelo šraufat, grem na WC in na hlačkah rjavi fleki...
Sem kr debelo pogledala.
Danes je namreč šele 25. dan ciklusa, sicer imam cikluse dolge 27-32 dni.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
3.9.2008 22:21:37   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

nf, šč šč šč s temi izcedki in . Kaj se to pravi, bom huda. Me že čakamo na .

Še moj podpis pod tole.

miška, kako kaj priprave na postopek. A si zrelaksirana, a komaj čakaš? Zdaj uživajta, se spočijta, da bosta imela potem polno energije.

Še nisem v nizkem štartu... Trenutno sem v pripravah za na dopust.
Ko pa pridem z dopusta, bom pa itak zrelaksirana in polna energije.

Pa ti lučka, si se lotila diet in čajčkov, ki so ti jih priporočile IVF-ovke?

Diete sem se že lotila. sem šla že 1 kg dol. Počasi, pa za sigurno. Čajčki pa tako. Nekaj jih že pijem, druge si še moram nabavit. Tako, da bom kmalu štartala na polno, da se pripravim.

Vidva pa se kar zrelaksirajta na dopustu, da bosta polna moči in potem veselo na delo. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
3.9.2008 22:22:53   
lučka 25

Sem kr debelo pogledala.

Pa kaj je zadnje čase s to user posted image ? Pri nekaterih pride pozno, da so že vse na trnih, pri drugih pa tako kmalu, da je prav šok.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
3.9.2008 22:26:38   
lučka 25
Punce, jaz pa sem imela prejle spet krizo. sem se spomnila, da sem pred enim tednom študirala kako bo na punkciji, danes pa se zavem, da je šlo vse v nič, da sploh ni prišlo do oploditve. Sem tako user posted image  user posted image  user posted image , kot še nikoli. Pa kot zakleto sem sama doma (moj ima tekmo) in se nikakor nisem mogla potolažit. Zdaj je že malo bolje. Zgleda, da je še zmeraj kriza, da ne bo šlo še vse tako na lahko.

Najbolj pa sem šokirana, ko sem prvič sploh zares pomislila, kaj če nikoli ne bom imela otrok. Saj se mi bo svet podrl, če se mi to zgodi.  Ne, ne ne smem tako razmišljat.user posted image

Zdaj sem pa naredila šmoren, vse zamorila, spet slabo voljo spravla sem gor,... Saj bo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
3.9.2008 22:30:58   
miska73
Lučka, rr imamo da si delimo dobro in slabo... kot v zakonuuser posted image user posted image

Drugače pa, tudi kriza mora priti...
Saj bo to tudi minila, pa boš spet polna tistega lučkinega pozitivzma, ki ga imamo tako rade.

Drgač pa tiste misli pa kr ven iz glave.
Ratal nam bo, boš vidla da nam bo.

Še en user posted image za povrhu.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 3.9.2008 22:31:20 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
3.9.2008 22:34:36   
lučka 25
miška, hvala. user posted image user posted image user posted image

Saj vem, prvo moram tiste črne misli ven spravit iz svoje glave. Po eni strani pa moram dat iz sebe vse te občudke, zmedenost, razočaranje, strah. 

Amapk saj se bom pobrala in spet tista norčava luška. user posted image

Še dobro, da imamo  RR, da lahko damo vse iz sebe, kar nas teži.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
3.9.2008 22:36:19   
miska73
Jst grem pa pančat. Lahko noč, pa se pišemo in beremo jutri.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
3.9.2008 22:41:21   
lučka 25
Nočko. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
4.9.2008 7:10:20   
Anonimen
Dobro jutro.

Tudi danes kuham user posted image . Bi vam ponudla še kakšno pecivo, sam mi ga ni uspelo spečt. user posted image

miška, ja, res čudno, da je bilo pri tebi tako, pri meni pa obratno. Saj sedaj mi je žal, da nisem takrat rekla, da naj me da najprej na HSG, pa potem K. Sam sem res verjela, da nama bo s K ratalo. Jo bom danes vprašala kako in kaj. Ampak najbrž če me da drug mesec na HSG, potem ne smem kar takoj spet jemat K, glede na to, da sem jih že sedaj 5 mesecev?? user posted image

tinč, ful fajn se mi zdi tole, da ti bo delala test. Nikol se ne ve. Jaz tud razmišljam, da ga bom delala v soboto, čeprav sem dobila M. Ampak je takšna čudna - prvi dan je bila normalna, sedaj pa že dva dni toliko da moram imeti vložek.user posted image  aja, pa itak da bomo mele dvojčke. Jaz user posted image  in user posted image , ti pa tud raj nared user posted image  in user posted image , da bomo kdaj v žlahti. user posted image   user posted image

nf, tud jaz držim pesti, da je bila vgnezditvena in da M ne bo prišla!!!!!! Kdaj jo pa nepričakuješ?? user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, olja. Kaj si ti službo menjala, da nimaš več časa za nas??user posted image

lučka, vem kako se počutiš. Tud jaz sem mela ornk krizo v soboto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da čimprej mine.

Jaz sem bila pa včeraj cel dan tako zmatrana, da sem hotla že popoldne it spat. No, ampak mi ni uspelo, tako, da sem potem ob 19.30 pršla domov in ob 20.00 že spala kot top. Pa bi še kar...user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 4843
4.9.2008 9:51:58   
frula
Dobro jutro punce! Samo da vas malo pozdravim.
Suzi, hvala za kavico. Je pasala mmm.
Lučka, si predstavljam kako se morš počutit. Ne pusti, da ti te črne misli zameglijo optimizem. Tut jest sama sebe ves čas opazujem in ko se zasačim, da padam v eno melanhonijo al pa da se začnem smilt sama sebi se zavestno ven potegnem, če mi rata (včasih grem tut tečt - pomaga). Pač, nimamo vse iste sreče, ampak boš vidla, da ti bo uspelo. Pa tut cenila boš tvoj zaklad user posted image  ko ga boš dobila. Glavo gor.
Pozdravček tut vsem ostalim puncam user posted image
Jest pa (ne) čakam da pride user posted image  - mam že znake - me joške bolijo pa mal me špika na vsake tolk cajta v jajčnikih pa tečna sem tut že user posted image user posted image user posted image . No, upanje vseen umre zadnje. user posted image  naj ne bi dobila ta vikend enkrat. Vseen upam, da je bil moj prvi poskus s K uspešen user posted image
Čau!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
4.9.2008 10:45:56   
nf

Sem kr debelo pogledala.

A tebe tudi! Mogoče smo imele pa včeraj klomifenke take vibracije! user posted image  In se ti je že vlila? Meni se še ni. Me je pa danes zjutraj ful zvijalo v trebuhu, sem se morala kar vsest. Zdaj je pa spet ok.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
4.9.2008 10:51:19   
nf
Lučkica naša user posted image  Veš da boš imela otročka! ITAK! Zdaj malo dietice, čajčke, aktivnosti,... in boš imela naslednjič 10 jajčec.
Punce ste gledale včeraj spet tisto oddajo Against all odss al neki tazga? K sta imela 2 zamrznjenčka 2 leti in jima je ratalo potem z obema zanosit user posted image  Res, ko gledam take oddaje, se ful napolnim z optimizmom.
Skuštranka, ti si pa tudi sumljivka! Najprej čudna M, potem spiš cele dneve...hmhmhm user posted image  Zakaj pa ne bi kar danes naredila testa? user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
4.9.2008 11:11:29   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tinč, ful fajn se mi zdi tole, da ti bo delala test. Nikol se ne ve. Jaz tud razmišljam, da ga bom delala v soboto, čeprav sem dobila M. Ampak je takšna čudna - prvi dan je bila normalna, sedaj pa že dva dni toliko da moram imeti vložek.user posted image  aja, pa itak da bomo mele dvojčke. Jaz user posted image  in user posted image , ti pa tud raj nared user posted image  in user posted image , da bomo kdaj v žlahti. user posted image   user posted image

ne, jaz bom imela user posted image  in user posted image . je že vse zmenjeno user posted image user posted image
saj z enim sma pa lahko v žlahti. z obema bi blo že preveč user posted image user posted image
tudi jaz sem mela neko čudno M. Neka sluz je bla, kot da bi mela O in M hkrati user posted image . potem pa samo neka sluz in rjav izcedek. Res čudno. Komaj čakam na jutri da bom verjetno res sigurna če je kaj user posted image user posted image user posted image

draga lučka, glavo gor! naslednjič bo uspelo. Jaz sem zdaj na montignacovi dieti ki znižuje raven insulina v krvi. Ker baje je insulin lahko tudi kriv za nedelovanje jajčnikov in odsotne O. Se je res strogo držim. In prvič v življenju imam močno motivacijo za dieto user posted image user posted image user posted image . Sem že šla skoraj 4kg dol user posted image user posted image user posted image user posted image  in to samo v dveh tednih. pa še lačna nisem nikdar bila user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
4.9.2008 11:39:39   
Anonimen
nf, nič nisem sumljiva. Samo za vsak slučaj bom naredila test pred naslednjim ciklusom Klomifena. Drugače pa ne verjamem, da bi bilo kaj. Res ne.user posted image
Ti si meni bolj sumljiva. Samo malo izcedka, sedaj pa nikjer nič... user posted image  Upam, da je to to. user posted image
zate tinč, pa močno močno držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 4848
4.9.2008 11:44:18   
miska73
Pri meni se je M ulila.
Je pa drgač kr pridna tale M ta mesec, če odmislim dejstvo, da bi raje vidla, da je ne bi bilo...
Prišla je včeraj zvečer. Krče in prebavne motnje, ki me spremljajo ponavadi na začetku, sem kot kaže prespala.
Pa še do dopusta se bo vse spucalo...

Nfka, poročaj kako je pri tebi z M ali ne z M...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
4.9.2008 12:06:10   
little angel
upam, da nsa razveseli katera z lepo novicko!bi ze bil cas!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?