Anonimen
|
Dobro jutro. Tudi danes kuham . Bi vam ponudla še kakšno pecivo, sam mi ga ni uspelo spečt. miška, ja, res čudno, da je bilo pri tebi tako, pri meni pa obratno. Saj sedaj mi je žal, da nisem takrat rekla, da naj me da najprej na HSG, pa potem K. Sam sem res verjela, da nama bo s K ratalo. Jo bom danes vprašala kako in kaj. Ampak najbrž če me da drug mesec na HSG, potem ne smem kar takoj spet jemat K, glede na to, da sem jih že sedaj 5 mesecev?? tinč, ful fajn se mi zdi tole, da ti bo delala test. Nikol se ne ve. Jaz tud razmišljam, da ga bom delala v soboto, čeprav sem dobila M. Ampak je takšna čudna - prvi dan je bila normalna, sedaj pa že dva dni toliko da moram imeti vložek. aja, pa itak da bomo mele dvojčke. Jaz in , ti pa tud raj nared in , da bomo kdaj v žlahti. nf, tud jaz držim pesti, da je bila vgnezditvena in da M ne bo prišla!!!!!! Kdaj jo pa nepričakuješ?? fargi, olja. Kaj si ti službo menjala, da nimaš več časa za nas?? lučka, vem kako se počutiš. Tud jaz sem mela ornk krizo v soboto. Upam, da čimprej mine. Jaz sem bila pa včeraj cel dan tako zmatrana, da sem hotla že popoldne it spat. No, ampak mi ni uspelo, tako, da sem potem ob 19.30 pršla domov in ob 20.00 že spala kot top. Pa bi še kar...
|