|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
2.9.2008 21:40:28   
miska73
Miška se javlja na večerni raport.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
3.9.2008 7:34:20   
Anonimen
Jutro.

Kaj je zdej, babe žabe?? Bote kaj čvekale ali nič?? user posted image

Najprej vsem eno veliko user posted image . Smo že na sredini tedna, kmalu bo spet petek!!!!

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4802
3.9.2008 8:25:02   
miska73
Skuštranka hvala za kavico. Drgač je pa konec poletja in pri vseh manj časa za čvekanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
3.9.2008 8:35:06   
little angel
dobro jutro. no pa je prisla user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo drugi krog bolj uspesen. mam pa take bolecine kot se nikoliuser posted image groza.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
3.9.2008 8:37:19   
Anonimen
little angel, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška, jaz mam pa vedno čas za čvekanje. Sploh takole v službi.user posted image

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
3.9.2008 8:55:26   
miska73
little angel, že v naprej držim pesti za drugi krog.

skuštranka, saj jaz tudi veči del čvekanja naredim v službi. Se pa pozna, da je bilo poleti večje mrtvilo in sem lahko več tu gor visela. Zdaj je pa včasih taka gužva, da čez dopoldan komaj za kak trenutek sem gor skočim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
3.9.2008 8:58:10   
tinč407
pozdravljene čveke

nič kaj pridne niste ble. sem vas uspela hitro prebrati user posted image

no, mojauser posted image  se je pojavila po celih 40. dneh. In to kljub dvem tabletkam K na dan. Groza. No, zdaj pa začnem težko pričakovani 3. ciklus z slavnimi štiremi tabletkami na dan user posted image   upam da me ne raznese user posted image

vidim pa da nas ma kar nekaj podaljšane cikluse kljub klomifenu. Očitno ta čudežna tabletka nas sploh ne porajta user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
3.9.2008 9:30:32   
tejčica30
Živjo!
skuštrana suziuser posted image , little angeluser posted image , tinč407user posted image - saj gremo z novim upanjem v nov ciklus, kajne?

Tale K nam pa res vsaki drugače dela

IZVIRNO SPOROČILO: little angel
mam pa take bolecine kot se nikoliuser posted image groza.

Pri meni je bilo pa ravno obratno - po K-ju ful šibka in temnorjava, krčev minimalno. Enkrat je bila tako švoh, da sem za ziher naredila test pred novim jemanjem K.

Danes začnem spet s K in upam da ta mesec ratauser posted image .

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
3.9.2008 9:57:11   
nf
Meni se je pa danes zjutraj pojavil rjavi izcedek. user posted image  Pa še glava me boli. Očitno je pujsa že pripravlja na prihod. Meni se je pa cikel čist zmešal po laparoskopiji. Danes je šele 25. dan in že neki znaki prihajajoče M?? user posted image  Upam, da bo s K kaj bolje.
Tinč, Skuštranka user posted image  user posted image  Vam jaz pravim, da bomo pa naslednji mesec! Sicer pa Tinč, če pa tebi ne rata s 4 tabletkami, pa res ne vem nooo user posted image  Ampak to pa je konjska doza! A te bodo spremljali z UZ??

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
3.9.2008 10:10:36   
Anonimen
tinč, tud zate user posted image user posted image  Le glej, da te bo G spremljala z UZ. Drugače sem jaz tud na 3 tabletah že pristala in imam obljubljene 4. Čeprav mislim, da ji bom jutri predlagala, da prekinemo z K , ker sem že jemala 5.ciklusov, pa naj me da raje na HSG in bom potem jemala naprej.

nf, dokler jo ni je še upanje. Saj veš!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 3.9.2008 10:11:03 >

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 4810
3.9.2008 10:21:56   
miska73
skuštranka, veš kaj mi je hecno glede na to, da imava isto G.
Mene je najprej dala na HSG, pol šele na K.

Punce moje, vsem en velik user posted image
Drgač pa, vsem nam bo ratalo, boste vidle.
Samo vprašanje časa je vse skup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
3.9.2008 10:22:35   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Meni se je pa danes zjutraj pojavil rjavi izcedek. user posted image  Pa še glava me boli. Očitno je pujsa že pripravlja na prihod. Meni se je pa cikel čist zmešal po laparoskopiji. Danes je šele 25. dan in že neki znaki prihajajoče M?? user posted image  Upam, da bo s K kaj bolje.
Tinč, Skuštranka user posted image  user posted image  Vam jaz pravim, da bomo pa naslednji mesec! Sicer pa Tinč, če pa tebi ne rata s 4 tabletkami, pa res ne vem nooo user posted image  Ampak to pa je konjska doza! A te bodo spremljali z UZ??

nf, tole pa smrdi po vgnezditveni user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

ja itak da me bo spremljal z UZ. Je rekel da je res obvezno da pridem. Sicer pa začnem jemati konjsko dozo v petek. In ker sem mela ta ciklus dolgi 40 dni mi je še sestra naročila, da moram priti v petek prej ko vzamem K k njej da mi še ona naredi test da bo za ziher. Ker prvi dan M mi je pokazalo čisto rahlo črtico ampak je rekla da je to verjetno zaradi M. Itak pa mam zdaj tako močno M da se ne bi moglo nič obdržati če bi kaj bilo...

skuštranka, midve sva na tako velikih dozah da bojo res dvojčki. Jaz si jih že dolgo napovedujem. In ta mesec bojo ratali. Eden za mamico in drugi za atija. Pa še dedki in babice se ne bojo kregali pri katerem bo dete v varstvi. Vsak dobi enega user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
3.9.2008 10:29:13   
nf
Punce hvala za optimizem! Itak da je bila tudi moja prva misel vgnezditvena user posted image  Potem pa po 2 sekundah razmišljanja se mi zdi še vseeno bolj realno, da bo kr ta prava M user posted image
Ja Tinč, meni je tudi zadnjič Reš rekel, da M sploh ne pomeni, da nisi noseč. user posted image  Malo glej, če te bodo še naprej bolele joške in ostali PMS znaki.
Skuštranka, edino prav, da ji boš rekla za malo pavze od K in da naj te raje spravi na HSG!

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
3.9.2008 11:56:04   
tinč407
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Ja Tinč, meni je tudi zadnjič Reš rekel, da M sploh ne pomeni, da nisi noseč. user posted image  Malo glej, če te bodo še naprej bolele joške in ostali PMS znaki.

ja samo verjetno to potem ni prava močna M?user posted image user posted image user posted image  no, v petek bo vse jasno user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
3.9.2008 11:56:34   
tinč407
aja, pa joške več ne bolijo user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
3.9.2008 12:26:52   
nf
Tinč, baje da je lahko tudi taprava močna M user posted image  user posted image  Kao user posted image  user posted image  user posted image  Meni se zdi sicer ta teorija rahlo dvomljiva.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
3.9.2008 14:40:35   
nf
Ja kje pa ste vse danes??? Pa glih mi je dolgcajt v službi user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
3.9.2008 15:23:17   
tinč407
evo mene :)

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
3.9.2008 15:24:10   
tinč407
kje delaš da maš tolko cajta za net? to maš kaki dodatek pri plači al kak?user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
3.9.2008 15:30:58   
miska73
kje delaš da maš tolko cajta za net? to maš kaki dodatek pri plači al kak?

Tinč, kej si pa še vidla službo, kjer ves čas samo delaš. Halo?
No, mogoče za tekočim trakom. V pisarni pa ziher ne...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
3.9.2008 15:33:21   
tinč407
lepo vam! jaz ne delam za tekočim trakom pa vseeno še na wc ne morem včasih it. Delam v enmu baru in ni šanse da se v miru polulaš. če ne te hočejo linčati... mam že poln kufer ljudi. ful mi včasih paše da sem čisto sama.

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
3.9.2008 15:40:14   
miska73
Tinč... v pisarno bo treba, če boš hotla med šihtom kdaj tudi zabušavat...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
3.9.2008 16:00:24   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Tinč... v pisarno bo treba, če boš hotla med šihtom kdaj tudi zabušavat...

user posted image  user posted image  user posted image  točno tko! user posted image  Pa sej to je samo tistih par minutk vsake tolko, nič škodljivega user posted image
A veste, da od zjutraj nisem imela potem nič več tistega rjavega izcedka. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
3.9.2008 16:03:01   
miska73
A veste, da od zjutraj nisem imela potem nič več tistega rjavega izcedka.

To, nfka!!!! Že močno držim pesti.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
3.9.2008 16:18:49   
tinč407
z veseljem bi delala v pisarni. če pa ni ikjer za dobit. Bi se že naučila posla sam pokat bi mi blo treba user posted image
samo bi mi verjetno po dveh tednih postalo malo tečno. bi pogrešala ljudi, pa pogovore, pa hecanje....  no, saj je fajn dokler ti nehče totalno zateži. te pa nekdo drug spet v dobro voljo spravi. user posted image
no, dokler si ne sprobaš niti ne veš kako naporen je ta poseluser posted image   ker moraš bit vedno prijazen.
onim na občini al pa na banki je vseeno. ljudje morajo čakati če kaj hočejo. tu pa potem vsi jezo ven stresajo. tako kot sem jo zdaj jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NF-ka ti povem da je user posted image . voham te že na daleč user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?