|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.8.2008 9:43:16   
neela
Dobro jutro!

ja, lučka, saj sem ti jaz že enkrat rekla, da moraš samo počakat, da jajčniki pridejo na delovno temperaturo, pa bo. Sicer pa, počasi se daleč pride! Boš vidla, da bo v ponedeljek ocena odlično! user posted image

Kje ste pa ostale? Še vseuser posted image ???
Dajmo, dajmo.... user posted image !!!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
23.8.2008 9:58:14   
sonček85
neela:ne pleši tako hitro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi bo še rolat začel .user posted image user posted image user posted image in kaj počneš

oglej si ta linkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.genspot.com/video-1689/plesoca-zaba.aspx

in ta

http://www.genspot.org/video-15535/happy-feet-trailer-2006.aspx

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 23.8.2008 10:03:11 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
23.8.2008 10:03:55   
neela
Kaj ne tako hitro sonček, saj smo še mladi!! Ej, ta žaba, ki v bistvu sploh ni žaba ampak želva user posted image , pa je res huda. Kaj delam? Učit bi se morala, pa se mi ne da.....me je zopet obiskala najboljša prijateljica 'lenoba', ki se ji težko uprem. user posted image
Pa ti?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
23.8.2008 10:06:16   
neela
Ej ta happy feet mi je še bolj všeč....!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
23.8.2008 10:07:48   
sonček85
ja malo prebiram tle pa risanke gledam na pop tv.si perilo se mi pere bo potrebno obesit,potem pa kosilo in potepanje malo okoli,seveda z user posted image user posted image user posted image in malim pikecom v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
23.8.2008 10:10:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ej ta happy feet mi je še bolj všeč....!user posted image
ja res je dober

ta je še boljši ko se gre res o žabah 
http://www.youtube.com/watch?v=eaDeDedmo9I&feature=related

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
23.8.2008 10:20:57   
neela
ja, so mi pingvinčki bli bolj všeč....
Nič, sedaj pa se grem premaknit h user posted image ... 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
23.8.2008 11:25:23   
sonček85
pridnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
23.8.2008 12:26:41   
little angel
dobro jutro vsem. moje bradavicke vsak dan bolj bolijouser posted image user posted image user posted image bolet so me zacele na 19 dan ciklusa, danes pa je 22 dan.... tak da mam kr neko upanje. pa pravijo da ponavadi ko nisi prevec pridn user posted image glih rata.... tak da... kr midva res nisma bla prevec pridnauser posted image user posted image user posted image je pa blo eno jutro res posebno ko sem se zbudila s tako zeljo po user posted image da joooj sem mojega dragega ki se je spal kr napadlauser posted image user posted image user posted image no to jutro mi je malo sumljivouser posted image user posted image   se opravicujem kr tak bluzimuser posted image sej bo rezultat kmalu viden.... treba je bit vsak mes bolj optimisticen, kr si z vsakim mesecem blizje bebiuser posted image user posted image user posted image lep dan vsem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
23.8.2008 12:39:32   
miska73
Little angel
Dobro jutro ob 12:26? A si do zdajle spala?

Super za optimizem. Ampak telovadita pa le malo pogosteje.
Baje da se s tem poveča verjetnost za zanositev.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
23.8.2008 13:29:26   
little angel
ja skoraj do takrat jauser posted image smo sli vceraj spat zeeeelo pozno, ker smo bli na enem roj dnevu in sma danes polezavalauser posted image ja sej midva drugace prav pridno telovadima, ampak dragi je mel 16 dni nazaj operacijo tak da sem mu mogla dat mir.... operirano je mel nogo in je dobil gibs gor in je mel tudi bolecine tak da bi blo res bvz da mi nekaj nasilo ce eden od naju zaradi bolecin ne bi uzival..... treba je user posted image ko ti pase.... en mes bi jaz zelela 2x na dan vsak dan. en mes vsak drugi.... cisto odvisno... glavno da takrat ko user posted image oba uzivama. rezultat pa bo ze prisel v to pa sem prepricana. sma se oba zelo mlada in mam cas. ce ne bo po naravni poti bo pa po umetni. 

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
23.8.2008 13:44:35   
sonček85
to mi diši po  user posted image -mislim ,.da te bomo lahko kmalu dali v rozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4412
23.8.2008 14:08:15   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

to mi diši po  user posted image -mislim ,.da te bomo lahko kmalu dali v rozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image meni tudi vsaki dan bolj to disi po user posted image . sej sploh ne morem vrjet da sem lahko rekla to naglasuser posted image pa vsak dan se s tezavo premagam da ne delam testa, ceprav je res se vsaj 5 dni prehitro. no cez en teden bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
23.8.2008 15:32:06   
neela
Kje ste moje čvekice???? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
23.8.2008 15:55:21   
little angel
jaz sem tukaj ce zelis klepetat mi je zeeeelo tecnouser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
23.8.2008 16:14:31   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

jaz sem tukaj ce zelis klepetat mi je zeeeelo tecnouser posted image

tecno????? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4416
23.8.2008 17:31:10   
little angel
tečno..... zunaj je dez pa se nama nikamor ne da in se samo prestavljama po stanovanju sem pa tja.... boma se zdaj odpravla nekam na kavo, da ne boma glih cisto cel dan doma....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.8.2008 18:14:15   
lučka 25
Ojla punce.

Hvala za lepe želje, napovedi,...danes zelooo čutim špikanje v jajčnikih, kar je dober znak.

little angel, voh voh.  user posted image  Meni tudi diši po user posted image . Še malo in bo dan D in test bo okazal user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.8.2008 22:26:01   
little angel
ja da bi blo le res jauser posted image zdaj so me zacele bolet tudi koza oz misice al kak naj povem. zgornji del trebuha pa koza na rebrih je na dotik zelo obcutljiva in kr malo zaboli  ce se dotaknemuser posted image to pa mi je res zdaj ze cudno... da ma take stranske ucinke klomifen?zdaj mi je postalo ze vse skupaj cudno...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
24.8.2008 9:26:17   
nf
Dobro jutro! Kje ste klepetulje?
Lučkica user posted image  user posted image  Jutri pa bo! A potem fašeš stopko in čez par dni je že punkcija? Navijam za lepe foliklčke jutri! user posted image  user posted image
Little angel, ti pa imaš celo burko user posted image  Mislim, da se nosečniški znaki začnejo kazat šele v kakšnem 5.-6. tednu, na 21. oz 22. dan so pa naši običajni znakci, ki so pri K še malo bolj poudarjeni. Mislim, da se v 7 dneh po ovulaciji user posted image  začne šele sidrat in se dobro vsidra do tam nekje, ko bi morala priti M. Tak nekak. user posted image
Neelči, a si že kej nabildala? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
24.8.2008 10:02:34   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Lučkica user posted image  user posted image  Jutri pa bo! A potem fašeš stopko in čez par dni je že punkcija? Navijam za lepe foliklčke jutri! user posted image  user posted image

Folikli ma da rastejo, če ne bo joj. Jih bom tako okregala.user posted image  Če bodo jutri že dovolj veliki, zvečer dobiš stopko, potem pa čez en dan in pol punkcija. Ko bi bila vsaj.
Tako sem računala, kako bom dala vse skoz pred začetkom šolskega leta, pa kaj ko so moji folikli tako počasni. Bo pa pač tahuj akcija ravno na začetku največjega dela, uvajanja,... Bodo že zmogli brez mene, samo a bom jaz zdržala, da ne bom imela vse pod kontrolo.user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
24.8.2008 10:28:29   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Folikli ma da rastejo, če ne bo joj. Jih bom tako okregala.user posted image  Če bodo jutri že dovolj veliki, zvečer dobiš stopko, potem pa čez en dan in pol punkcija. Ko bi bila vsaj.
Tako sem računala, kako bom dala vse skoz pred začetkom šolskega leta, pa kaj ko so moji folikli tako počasni. Bo pa pač tahuj akcija ravno na začetku največjega dela, uvajanja,... Bodo že zmogli brez mene, samo a bom jaz zdržala, da ne bom imela vse pod kontrolo.user posted image  

Ufffff te prfokse! user posted image  user posted image  Kaj ti si v vrtcu, OŠ ali SŠ? itak da bo punkcija!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
24.8.2008 11:06:22   
little angel
nf sej zzato sem napisala da mi je cudno vse skupaj... zgleda da je kriv klomifen.... ponavadi pred M nisem mela nobenega znaka razen spikanja zdaj pa kr nekaj....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
24.8.2008 11:54:39   
neela
Ciao ragazze!
Jaz sem dosti burno začela današnji dan, ko sem ugotovila, da mi je strela sesula računalnik. user posted image  To pa pomeni, da bom vsaj en teden bolj 'na suhem' z RR-jem. Za danes imam sicer sposojen laptop, ki pa jutri več ne bo dosegljiv...user posted image ...
Nič, sedaj ko pa računalnika in RR-ja ne bo, pa mi res drugega ne preostane, kot da samo še user posted image user posted image ...

nf, nabildala? misliš moj avatar???

Neposredna povezava do sporočila: 4424
24.8.2008 17:11:02   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Ufffff te prfokse! user posted image  user posted image  Kaj ti si v vrtcu, OŠ ali SŠ? itak da bo punkcija!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Jz sem še vedno otrok user posted image   in mi vsako leto leto pravijio, da še nisem dovolj zrela, da bi šla iz vrtca v šolo. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?