|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
10.8.2008 19:37:41   
Fargesia
evo mene z morja...madonca ste tok naklepetale da vsa nisem brala...bom jutri...user posted image user posted image

Kako ste?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
10.8.2008 19:43:55   
miska73
Neela, pri meni se je M pojavila kot se je nakazovala - včeraj zvečer.
Kje je pa Lučka danes, da še ona poroča o svoji M...

O Fargi, te je lepo videt.

Mene grabi klasična predponedeljkova depresija...
Še dobro, da bo teden krajši.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 10.8.2008 19:44:03 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
10.8.2008 20:03:12   
neela
OOOOO Fargi's in the town again!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako smo? Tako kot se je miska krasno izrazila....preponedeljkovo depresivno....user posted image ...ampak bo že.
Ja res - kje je lučka?!?!?!? Še kar visi na wc-ju in gleda hlačke???? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
10.8.2008 20:22:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Ja res - kje je lučka?!?!?!? Še kar visi na wc-ju in gleda hlačke???? user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, ne. user posted image  Nič več ne gledam hlačk, ker je moja user posted image  danes zjutraj prišla, midva pa sva bila takrat že veselo na izletu, na Roglji. Sva do zdajle uživala, bilo je enkratno,... Zdaj pa poročam, da je moja user posted image   končno prišla. Jutri zjutraj (že ob 6h zjutraj user posted image ) greva k Rešu po prvo inekcijo, da nama pokaže kako se temu streže. Potem pa sledi špikalna terapija naprej doma, si bo moj dragi lahko dal duška. user posted image  Zdaj sem pa res zajadrala v postopek in upam, da bo uspešen. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
10.8.2008 20:22:37   
lučka 25

neela, user posted image  vseeno če je ni, tako kot sem že rekla. Se pa tudi jaz veselim tega tedna, ki je malo krajši, kar se delovnih dni tiče, Glih prav zame, da bom lažje prešla spet na delovne navade. user posted image

miška, ti ti. Si me prehitela s sojo user posted image . Zdaj sem pa izgubila stavo.user posted image  

Fargi, dobrodošla spet med nami. user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da si se naužila morskega zraka. Kako si?

tejčica, pa nas je res po moje vse zvabil sonček, da smo šle malo na zrak. user posted image  vidva pa lepo uživajata v prečudovitih Alpah, pa čisto zares kakšnega gorskega škrata prinesita s seboj. user posted image

little angel, lepo še naprej jej 2 dni K, pa naj bodo potem učinki res dobri, tako da bodo možne vse kombinacije, ki si jih napisala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
10.8.2008 20:26:24   
miska73
O, pa se je le lučka tudi javila.
Čestitam, da je končno prišla tvoja M in da si zdaj čisto zares v postopku.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
10.8.2008 20:30:20   
neela
lučka, čestitke!!! Sedaj pa hitro spat, da boš jutri zelo pozorna na inštrukcijah za špikanje. Jutri pa le poročaj, kako je šlo. Še enkrat čestitam - sedaj gre pa zares!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
10.8.2008 20:41:23   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, čestitke!!! Sedaj pa hitro spat, da boš jutri zelo pozorna na inštrukcijah za špikanje. Jutri pa le poročaj, kako je šlo. Še enkrat čestitam - sedaj gre pa zares!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala punce. Ja, zdaj gre pa zares. Bom jutri bolj podrobno poročala kako je šlo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
11.8.2008 9:21:40   
Fargesia

podpis pod tole!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
11.8.2008 9:22:28   
Fargesia
jaz sem ok...ful je blo luštna na morju...

mene zdej matra tale moj šiht...ne morem se odločit kam it delat...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
11.8.2008 10:07:57   
nf
Hello!!!
Nazaj z morja! Sem pa še čisto out, zmatrana + M user posted image  In to kakšna M! Tako močne M pa nisem imela že več let. Očitno je laparoskopija res odprla neke kanale user posted image
In kaj je kej z vami? Ne ljubi se mi brati za nazaj... user posted image
Lučkica ti pa kar že v akciji!!!! Kako je hitro minilo! Mene zanima vse, tako da pliz poročaj na dolgo in široko, kako vse poteka, ok? In seveda, sej veš kaj vama želim user posted image  user posted image  ali user posted image  

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
11.8.2008 12:38:05   
nf
Ja madoniš kje pa ste vse??? Dejmo dejmo, zmigajte se na RR in klepetajmo user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
11.8.2008 13:23:40   
Fargesia
nfka, povej, kako je bilo na morju?!

ej, punce a je že bila katera v dolenjskih toplicah? midva greva v četrtek do ponedeljka in me zanima kako je tam?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
11.8.2008 13:29:55   
nf
Fargi user posted image  kje si ti? Joj sori da nisem zadnjič niti odgovorila na sms niti posredovala ostalim klomifenkam. Sem bila že čisto zmešana pred morjem pa še takrat, ko sem ga prebrala, smo bile z babami zunaj, tak da mi je malo ušlo...sorry! user posted image
Morje je bilo fantastično! Hvar mi je res eden izmed najlepših otokov z najlepšimi uvalcami in dobrim sladoledom. Če se mi bo dalo, bom dala enkrat v teh dneh kakšno fotko v album. Samo moram še poštekat kako haha... user posted image
Aja za dolenjske pa nimam pojma, samo sem pa od prijateljice slišala, da so super!

Aja punce, moja stavnica za avgusta je propadla, ampak zihr zihr bo pa ratalo oktobra in to user posted image  in user posted image ! Na poti domov sva namreč videla 2 štorklji! user posted image  ...ki prvič v življenju nista laufali stran od naju, ampak sta se mirno sprehajali, tko da it's a sign! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
11.8.2008 13:32:34   
Fargesia
nf, 2 štorklji!!! ena naj men prinese eno štručko, ena pa tebi user posted image user posted image !!! na Hvaru pa še nisem bila...

nove slikice sem dodala v album...geslo ostaja enakouser posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
11.8.2008 13:48:44   
nf
joj kako lepe slikce! Kakšna cukra sta tamala!!!!! Aaaaaaaah jaaaaaaa, ko bi mela vsaj enega... user posted image
Ok, deal, eni bom zabičala, naj tebi prinese, ena pa boljš da meni kaj dostavi! user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
11.8.2008 13:52:48   
Fargesia
hja, bolš za tile dve štorklji da se ne izgubita na poti!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
11.8.2008 13:57:18   
nf
če sta kej pametni, nama bosta dostavili paket in to hitro! user posted image
Jaz sem se pa že odločila, da bom Rešu čez dva tedna na pregledu rekla, da naj mi še enkrat predpiše klomifen. Zdaj se mi zdi, da bo imel celo nek smisel.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
11.8.2008 14:09:05   
lučka 25
Punce, zdaj malo n hitro, kasneje pa malo na daljše. Kako ste mi? Vidim, da obujate spomine na morje in kujete nove načrte za boje, ki bodo prinesli zmago - to je user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem danes dobila prvo inekcijo v rito, od mojega dragega pod budnim očesom Reškota. Je kar bil učna ura. user posted image

Hvala za lepe želje. Midva sva tudi optimistična.

nf, bom pa potem bolj na dolgo in široko povedala kako vse poteka.

Fargi, jaz pa ne vem gesla za slikice, pa me ful firbec matra. Pa povej mi kašne imaš težave, pogoje pri izbiri za službo, če ti lahko kaj pomagam. Lahko tudi na ZS.
Zdaj pa letim.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
11.8.2008 14:13:36   
nf
Lučkica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Navijam da me že roke bolijo!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
11.8.2008 14:14:59   
miska73
Samo na hitro se javim.

Nf, ful te je lepo spet videt.
Ko omenjaš štorklje... pred dvema mesecema sva se v prekmurju peljala mimo ene, ki je mirno sedela v svojem gnezdu.
Kaj bi pa to pomenilo? Jo bom dala v album, ker sva jo fotkala... mogoče bo pa kej pomagalo...

Fargi, ful lepe slikce in seveda modeli na slikcah. Meni je pa najbolj všeč zadnja fotka - fargi smile user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
11.8.2008 14:28:32   
Fargesia

Fargi, ful lepe slikce in seveda modeli na slikcah. Meni je pa najbolj všeč zadnja fotka - fargi smile user posted image

miska, je taprava fotka a ne? odsev mojega avatarja!!!user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
11.8.2008 14:34:32   
PikaV
Oj punce,

sicer ne pišem pogosto, ampak zdaj moram to deliti; glede stavnice - jaz sem se zapisala pod avgust in zgleda da dobila. M sicer ne pričakujem v sredo, ampak je bila danes zjutraj že vidna rahla črtica. Ker sem mislila, da je kaj narobe s testom, sem ga maloprej naredila še enkrat in spet user posted image . Tako da zgleda da to je to. Aja, znakov pa nobenih, sem jih imela vse prejšne mesece več. Je pa res, da ta mesec nisem jemala K, ker me je vse preveč špikalo po njem in sem tako na lastno pest prekinila - zgleda da pravilno.

Držim pesti še za vas ki čakate svoje magične user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
11.8.2008 15:14:17   
Fargesia
PikaV, hudoooo!!!! ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PikaV)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
11.8.2008 15:28:14   
nf
Ja PikaV hudo, čestitke!!!!!! Pa malo večkrat se oglasi in nam poročaj, kako gre, ok?
Fargi, nisi še povedala, kje si bila ti na morju??

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?