tejčica30
|
Živjo borke! Ste hecne s temi stavnicami, he,he... Jaz vam želim ! Moram vam povedat, da sem včeraj pogumno prestala HSG. Je bilo kar boleče, G je čisto prešvicala, ko mi je ono cevko vstavljala, ker imam maternični vrat malo pod kotom, me je mrcvarila kar dolgo. Potem je rekla da še enkrat proba.... no v zadnjem poskusu je uspelo, potem je bilo pa hitro konec. So me pohvalili in rekli, da kar dosti prenesem. V glavnem - izvid je bil takšen, da z mano ni nič narobe! Tudi pregrade, ki jo je zadnjič omenila, se je izkazalo, da je nimam, le zgornji del maternice je malo vleknjen, kar pa ni nič hudega. Tako se pridružujem tistim, ki ne vedo razloga zakaj ne rata . G mi je rekla, da naj gre mož še enkrat na spermiogram, pa naslednji mesec nadaljujem s K. A je katera med vami kljub dobremu HSG vseeno šla potem na laparo? Pojma nimam kaj me sedaj čaka, najbolje bi bilo da kar zanosim, he, he! Zdaj naju čaka dopust, šla bova planinarit, imela bom kmalu plodne dneve; pa da vidimo, če imajo gorske trate in gorske koče kakšen dober vpliv... Imejte se karseda lepo
< Sporočilo je popravil tejčica30 -- 9.8.2008 13:52:07 >
|