|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
9.8.2008 12:13:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, a svakinjo so obdržali v bolnici ali so jo že poslali domov?

Se mi ful dobr zdi, da nisem edina, ki na pol ure preverja, kaj se ji dogaja v hlačkah...user posted image user posted image user posted image

Svakinja je še zmeraj v bolnici, so jo obdržali. po moje bo kar do konca tam, mogoče jo bodo za kak vikebnd, če bo vse O.K. , poslali domov. Je v sobi s še 2 takima in imajo kar tam svojo TV, jo je ena prinesla, ena ima računalnik, da zvečer pogledajo kak film. Tko, da ni es čas tako dolgočasno in napeto.

Ja nisi edina, ki preverjaš. Jaz mislim, da se mi sedaj pa le nasmiha sreča (kdo bi si mislil), da se mi napoveduje user posted image . Kaj psiha naredi, ko sem tako nervozna in neučakana zaradi IVF in špikanja, mi še user posted image  zamuja. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
9.8.2008 12:21:50   
neela
Joj smo hecna trojka....čakajoče na user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...najbolje, da še za hec stavnico naredimo, katera bo prva dobila obisk na vrata...user posted image ..upsi...na hlačke.....user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka - res držim pesti, da svakinji uspe 'povlečt' še vsaj nekaj tednov. Vseeno pa mislim, da je res bolje, da ostane skoz pod nadzorom v B, kot pa doma v skrbeh. Sploh pa če ima še 2 soborki v sobi - si kar predstavljam, da mora biti kar zanimivo in še zdaleč nedolgočasno.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
9.8.2008 12:24:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Joj smo hecna trojka....čakajoče na user posted image ...user posted image user posted image user posted image ...najbolje, da še za hec stavnico naredimo, katera bo prva dobila obisk na vrata...user posted image ..upsi...na hlačke.....user posted image user posted image user posted image user posted image

lučka - res držim pesti, da svakinji uspe 'povlečt' še vsaj nekaj tednov. Vseeno pa mislim, da je res bolje, da ostane skoz pod nadzorom v B, kot pa doma v skrbeh. Sploh pa če ima še 2 soborki v sobi - si kar predstavljam, da mora biti kar zanimivo in še zdaleč nedolgočasno.

za 1. točko: Jaz stavim, da bom jaz prva dobila user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  Vedve, je pa sploh ne bosta.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ......................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kar se pa tiče svakinje je pa res bolje da je skoz gor. Drugače je pa tako in tako samo 2km oddaljena od bolnice, da je v skoraj enakem času pri g, kot če bi jo peljali iz sobe. Je pa po moje bolj za živce, otroka,... da se vse še podaljša za velikooo tednov, pa saj v sobi jim tudi res ni preveč dolgčas.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
9.8.2008 12:26:33   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

za 1. točko: Jaz stavim, da bom jaz prva dobila user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  Vedve, je pa sploh ne bosta.user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ......................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz zase stavim, da jo dobim konec tedna - nekje do petka....še miska, pa bo stavnica popolna....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
9.8.2008 12:27:49   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Jaz zase stavim, da jo dobim konec tedna - nekje do petka....še miska, pa bo stavnica popolna....

Miškaaaaa, kje si? Kako pa ti staviš?

Aj, mi dogaja.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
9.8.2008 12:35:36   
miska73
Sem bučke pekla za solato.
Jaz stavim, da jo dobim druga - pa recimo v ponedeljek.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
9.8.2008 12:39:38   
miska73
Lučka, upam da bodo svakinjo obdržali do konca v bolnici.
Saj veš kako je če si doma - takoj nisi tako priden pri počivanju kot bi moral biti...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
9.8.2008 12:42:36   
miska73
Kako je pa kaj z našo prejšnjo stavnico, ki smo jo delale ene 2-3 tedne nazaj...
Ko smo stavile kdaj bo katera noseča.

Jst sem stavila za ta cikel. Tak, da če dobim user posted image pol sem zgubla stavo...
Pa vidve?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
9.8.2008 13:08:59   
andre3a
Pozdravček!Spet sem vas malo prišla pogledat.Nela,miska in lucka za vas držim pesti da je ne zagledate in potem čimprej javite ko zagledate user posted image .Jaz pa bom pridno telovadila čez vikend in potem upala da je kaj ratalo.

ANDREJA

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
9.8.2008 13:14:56   
neela

Kako je pa kaj z našo prejšnjo stavnico, ki smo jo delale ene 2-3 tedne nazaj...
Ko smo stavile kdaj bo katera noseča.

Jst sem stavila za ta cikel. Tak, da če dobim user posted image pol sem zgubla stavo...
Pa vidve?

...jaz sem stavila na september, ker bi želela imeti majčka...user posted image ...tako, da ni še vse zgubljeno!

andre3a - takoj dol z RR in pridno user posted image !!! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
9.8.2008 13:22:25   
andre3a
Že grem  neela samo počakati moram da pride možek iz službe in da dam malo še tamalo spat,potem pa akcija in upam da ne bo preveč utrujen.

ANDREJA

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
9.8.2008 13:25:30   
sonček85
dajmo klomifenke,veselo slončkanje.  evo stavnico,sem malo pokukale nazaj . user posted image user posted image user posted image

user posted image  

julij:
  • miska73
  • biba12 (  in )
avgust:
  • nf
  • lučka25 (dvojčka )
  • tinč407 (dvojčka )
  • pikaV
  • BEBIII
  • sonček85
september:
  • neela
  • little angel

oktober:
  • Fargesia
november:
december:

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
9.8.2008 13:43:54   
tejčica30
Živjo borke!

Ste hecne s temi stavnicami, he,he... Jaz vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image !

Moram vam povedat, da sem včeraj pogumno prestala HSG. Je bilo kar boleče, G je čisto prešvicala, ko mi je ono cevko vstavljala, ker imam maternični vrat malo pod kotom, me je mrcvarila kar dolgo. Potem je rekla da še enkrat proba.... no v zadnjem poskusu je uspelo, potem je bilo pa hitro konec. So me pohvalili in rekli, da kar dosti prenesem.
V glavnem - izvid je bil takšen, da z mano ni nič narobe! Tudi pregrade, ki jo je zadnjič  omenila, se je izkazalo, da je nimam, le zgornji del maternice je malo vleknjen, kar pa ni nič hudega. Tako se pridružujem tistim, ki ne vedo razloga zakaj ne ratauser posted image . G mi je rekla, da naj gre mož še enkrat na spermiogram, pa naslednji mesec nadaljujem s K.
A je katera med vami kljub dobremu HSG vseeno šla potem na laparo? Pojma nimam kaj me sedaj čaka, najbolje bi bilo da kar zanosim, he, he!

Zdaj naju čaka dopust, šla bova planinarit, imela bom kmalu plodne dneve; pa da vidimo, če imajo gorske trate in gorske koče kakšen dober vpliv...user posted image user posted image user posted image

Imejte se karseda lepouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica30 -- 9.8.2008 13:52:07 >

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
9.8.2008 13:56:13   
miska73
O, danes se je pa nabralo klomifenk...

En hitri komentar za tejčico:
Moji osebni G se je začudila, da so mi v LJ delali laparo kljub vsem ostalim odličnim rezultatom (HSG je bil bp).
Ampak baje se nekatere stavri - recimo endometrioza ugotovijo samo z laparo.

Jst pa zdej grem.
Mamo piknik - bomo dojenčka od kolega zapili.

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
9.8.2008 13:59:23   
neela
tejčica - jaz sem ena takih, ki je opravila vse preiskave (manjkajo mi samo še preiskave na spolno prenosljive bolezni) in niso našli ničesar. Vse je v odličnem stanju, kot mora biti. Od invazivnih postopkih pa je pri meni bilo tako: maj 07 - hsg, sept. 07 - histero, maj 08 - laparo. Torej lahko tudi iz tega zaključiš, da te v primeru, da bo še vedno neuspešno, da te čakajo vsi ti postopki, saj baje lahko samo z vsemi opravljenimi preiskavami pristopiš k OBMP (vsaj v GK Lj je tako). Ampak zate upam, da bosta prej ugledala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
9.8.2008 14:01:21   
neela

O, danes se je pa nabralo klomifenk...

ja miska, malo sem zjutraj pojamrala, kje ste klomifenke...pa ste se takoj odzvale....pridne! To je sloga, kajne??? user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
9.8.2008 14:33:35   
lučka 25
Ojal.

Sonček, hvala za stavnico, ki si jo potegnila iz naftalina.user posted image  Jaz sem tako in tako stavila, da mi avgusta v postopku uspe z user posted image user posted image  in na to še kar računam. user posted image  user posted image  user posted image  kakšen bo rezultat bo pa tako in tako viden šele v začetku septembra.

Miška, a potem boš ti v senviču med nama z neelo? user posted image  jaz nimam nič proti, edino ta komentar imam, da naj jo jaz kar dobim, vedve pa vseeno če ne. user posted image

andre3a upam da si ubogala neelo: dala otroka spat, začarala možeka in sedaj veselo user posted image . naj bo rezultat tega user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

tejčica, user posted image  user posted image  user posted image  za opravljeni HSG. Jaz sem imela tudi rezultate bp, ampak sem šla na laparo, ker sem imela odebeljene ovarije zaradi močnega PCO. So bili baje kot porcelan trdi, so se kar namatrali, da so jih prešpikali. Hkrati pa so mi še lepotno odstranili manjše miomčke in zunaje zarastline od operacije slepiča. Upam, da bo sedaj vse O.K. Ti pa ta poseg malo prepuca jajcevode, jih razširi in je potem v naslednjih ciklusih možnost za zanositev večja.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
9.8.2008 14:48:22   
kitka1
Tejčica30, pri meni je bilo (je) zelo podobno. HSG bp, dober odziv na klomifen in gonal, rahlo vleknjena maternica... Pa so me poslali še na histero in laparoskopijo (fino je, če ti vse naredijo naenkrat), kjer so odkrili minimalno endometriozo in mi jo odstranili. Sicer upam, da v teh poletnih mesecih kaj uspe (zadnja dva ciklusa klomifena), septembra pa na IUI.

Včasih tudi sam pregled pomaga, malo "prevetri" notranje organe :) Tako da ti želim user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3918
9.8.2008 18:36:02   
tejčica30
IZVIRNO SPOROČILO: kitka1

Včasih tudi sam pregled pomaga, malo "prevetri" notranje organe :)

Ja, to mi je tudi G potem rekla, da punce pogosto zanosijo po HSG in da naj greva kar v akcijo.

Hvala vsem za informacije, zdaj vem da me v primeru neuspeha čakajo še laparo in podobne stvari. Fino je imet take informacije, da greš že z listkom vprašanj k G.  Vsekakor pa sem polna upanja za čimprejšnji user posted image user posted image - ja kar dvojčka bi imela, če že moram tako dolgo čakat. (prejšnji mesec sem se s to mislijo poigravala, ko mi je G na ultrazvoku rekla da dva lepa folikelčka čakata... oj, kaj pa če bosta dva? No, ni bilo nič, ampak misel na dvojčke mi je postala tako prijetna...)

Želim tudi vsem vam čimprejšnjiuser posted image user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
9.8.2008 20:27:40   
sonček85
Sonček, hvala za stavnico, ki si jo potegnila iz naftalina. Jaz sem tako in tako stavila, da mi avgusta v postopku uspe
no problem,saj sem tudi sama na tem seznamu.

grem sedaj ,saj zjutraj šibava na dopust.papa in mislim na vas.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
9.8.2008 22:16:38   
lučka 25
sonček, glej, da bosta uživala do konca in naprej.

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
10.8.2008 8:08:07   
sonček85
BOVA HVALA. Sedaj se počasi poslavljam za teden dni in vedite ,da bom mislila na vas ,ter upam ,da bo kakšna nova klomifenska nosečka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
10.8.2008 16:51:25   
tejčica30
O, lepo da vas je to nedeljsko sonce vse zvabilo ven... saj se nobena že od jutra ni oglasila. Tudi midva sva malo pohajala na našem čudovitem Jezeru, plavala z ribami in opazovala jezersko dno.  Zdaj pa se morava spakirat za v hribe - jutri odrineva za en teden v naše Alpe. Komaj čakam, da bova čisto sama s sabo.

Lepo se imejte in ko pridem nazaj želim slišat za kakšen user posted image !
Jaz pa morda prinesem v dolino kakšnega gorskega škratca v trebuhu user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
10.8.2008 18:11:13   
little angel
hey hey punce, jaz pa zdaj 3 dan jem klomifen se malo pa se bo videlo ali bo koncno ta O ali ne. upam na najboljse in upam, da nas konec meseca razveseli user posted image ali user posted image ali pa kr user posted image user posted image aliuser posted image user posted image aliuser posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image lep dan vsem.
aja moji stranski ucinki po klomifenu pa so zaenkrat rahli glavobili, obcasne rahle slabosti in spikanje po jajcniku. ampak vse je res zelo rahlo.

Neposredna povezava do sporočila: 3924
10.8.2008 19:12:39   
neela
Da se še jaz javim na raport....user posted image še vedno ni - prsi imam ful občutljive....ampak to je lahko tudi znak prihajajoče M. Jutri pa spet pondelk...user posted image ...upam, da bo čimprej četrtek - ker nas čaka podaljšan vikend!

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?