Dobro jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 10:29:33)

Danes ste pa vsi tako prizadevni! Se vidi da se začenja sezona kolokvijev in izpitov! ;) Držite se vsi!

Jaz sem pa kar nekam :( ratala! Mah,...to ni pravično! Zakaj moram imeti toliko problemov z :hudicek:!? Saj vem da se smilim sami sebi, ampak ne morem si pomagati! :((:((:(( Sploh ne vem - ali bi bilo bolj pametno spet h G, ali naj čakam...ali ....ali... Eni pravijo tako, drugi drugače, moja G bi raje čakala, Pušenjak je rekel, da nismo več v kameni dobi in da imamo zdravila zato, da jih uporabljamo... :grrr::grrr::grrr:
Res mi gre kar na :((! To pa v službi ni najbolje!

Skye -> Dobro jutro (20.1.2005 10:33:56)

udb mogoče pa bi bilo vseeno boljše da poslušaš dr. Pušenjaka, obiščeš svojega G in zahtevaš, da naj ukrepa, saj se boš drugače verjetno požrla od nervoze in čakanja na M.

želim ti, da se čim prej vse uredi
:miska::miska::miska:

baguSka -> Dobro jutro (20.1.2005 10:39:19)

Udb nikar ne :((! Res je da s tem malenkost odpraviš bolečino, ampak odpraviš je pa ne! Vse se bo uredilo boš vidla in tud jst mislm da bi blo boljš če bi poslušala dr.Pušija :) in čimprej ukrepala, ker takole čakanje ubija!

:rozica: zate in :)- na usta! Boš vidla da bo čist hitr še vse OK!:)

Udb -> Dobro jutro (20.1.2005 10:56:14)

Imaste prav punce. Res bom kar G poklicala. Jutri, ko bodo šle sodelavke na malico! Mi je zoprno klicat h G, ko vsi poslušajo!:zmeden::(:((

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]