|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 13:14:22   
Anonimen
Po mojem zdaj že malce pretiravamo. Pač, enim je imeti doma žival ok, drugim pa ne. Ali ni lepo, da smo si različni?

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 14:11:43   
Trebnje
Mi imamo nemško ovčarko že 7 let.Nabavili smo jo za psa čuvaja,ampak je hitro postala predvsem varuška otrok.Non-stop je s fantoma,z njima koplje po pesku,se skriva,lovi,podi,je pa tudi čuvaj,tak,da ga ni daleč naokoli.Zunaj ima svoj pesjak,njen bivalni prostor je celo dvorišče,okoli in okoli ograjeno,v hiši pa res nima kej delat.Včasih naredi en krog po veži,to je pa tudi vse.:kuza:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 16:35:50   
TARA in MAJ
mene spremljajo živali že od malega in tako bojo tudi moje otroke imamo :kuza:in dlake pa je vse brez panike .
Če imaš rad živali imaš tudi ljudi:kuza:

:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 17:06:29   
willma
Če imaš rad živali potem imaš rad ljudi.
A res?
Žival nikoli ne bo šla nekaj naredit iz hudobije, nekateri ljudje pa znajo prav uživat v hudobiji! Koga bom potem imela raje?

Ja.....fino, če najdete čas, da 2 krat na dan posesate, jaz žal ne morem, moj Žan je tako zahteven otrok, da se včasih še (po domače) poscat ne morem.
To da bo moj otrok prikrajšan za družbo in kaj jaz vem še kaj, ker nimam mojih psov doma....ok......mogoče, samo pa redno hodimo tja na obisk - to šteje?
Drugače pa hodim na srečanja in sprehode, da se socializira med ljudmi.

Ja, še to, drage moje, te ko še nimate otrok, verjamite, da vaše mnenje ne šteje! Sama sem bila strogo za to in ono pa sem zeloooo prilagodila svoja načela od kar imam otroka! (brez zamere)

Nejcko in splisni....a imajo pujsi toliko dlak, da se lahko primerjajo z pesi in mačkami???

No, da ne bo pomot....otroci znajo na cesti s krdelom pesov preživet....koliko pa jim to koristi ali škodi...hmmmm

lp
willma:sloncek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 17:49:50   
Seven*
Mi pa zivimo v krasnem sozitju. Oglejte si slike. :)

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=83

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=57

Haha. Zadnje pa boljse, da tisti, ki niste pristasi zivali sploh ne pogledate.

http://capybara.lubica.net/Pics/Jakob/?show=226

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 17:59:32   
Seven*
Nejcko. Ful lepa zgodba. Pujseki so zlate zivalce, ampak nazalost jih imamo samo za prehrano. Ko bom imela hiso bom imela enega prasca na vrtu namesto psa. Komaj cakam, da slisim zgrazanje okolice.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 18:46:51   
nejcko
Willma, tista zgodbica o pujsku je bila samo malo za popestritev, meni se zdi zelo lepa, pa sem jo hotela deliti še z vami, samo to. Drugače pa, moj sin je bil tudi zelo naporen in sem hodila (pardon izrazu) scat z njim v naročju ali pa sem ga v ležalniku s seboj nesla, ko sem šla... hja no, kakat, pa večinoma sem bila sama z njim in psom in sem zmogla. Tudi zdaj, ko imam dva otroka in sem še vedno večinoma sama, kadar pride naš kuža domov, zmorem. Kjer je volja, je moč.

Seven, trikrat hura za tvojega bodočega pujsa, moj mož pa si želi imeti gosko, ko bomo v svoji hiški. No, in ko bo hiška, bo pa še pes, pa gos, pa upam da trije otroci in midva.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 19:01:03   
nejcko
Seven, lušne slikce!!! Me spominjajo na nekaj.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 19:05:55   
TARA in MAJ
Seven res lepe slikce zadnja pa je najbolša
lp:kuza:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 19:19:02   
Anonimen
Seven če bi bila zraven bi te kušnla:ups:

Ni lepšega kot otrok in njegov veliki zvesti prijatelj, edini ki ga ne bo nikoli izdal:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:KRASNOOO!!!
Smo se kar topili nad slikicami:bravo::)-:bravo::)-

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 19:21:05   
Nogavička
Nikoli na svetu ne bi mogla oddat naše psičke Done. To je najino prvo dete, prvi družinski član.

In nikoli ne bi mogla Hane prikrajšati za vse te lepe trenutke, ki jih preživljata z Dono že zdaj, ko je še majhna. Hani se usta razlezejo do ušes, ko zagleda Dono, strašno rada jo boža in zraven vriska in mislim, da bo Dona tudi njena prva resna beseda.:. Da o Doni ne govorim. Eno samo veselje.

Tudi prej nismo bili kakšni packi in smo Dono redno negovali, razglistevali, cepili in bili redni gost pri veterinarju.

Kar se je spremenilo odkar je Hana prišla na svet, je to, da večkrat sesam in pomivam kot prej, vmes uporabljam statične krpice za prah, na katere se dlake izvrstno primejo. V dnevni sobi ni več kavča, kjer smo se prej mi trije stiskali in se crkljali, ampak ima vsak svoj fotelj (ne se smejat - tudi Dona):)-.

Dona že prej ni smela k nama v spalnico (no ob nedeljah), zdaj, ko je to otroška soba, smo na vhod namestili zaščitno ograjico, da nas vidi, noter pa zaenkrat ne sme.

Dona je srednje velik pes (bokserka), živahna in otročja, zelo rada ima otroke in zato včasih med igro pozabi na mero in bi kar skakala čez Hano in v tisti silni igri bi jo lahko podrla, zato Hane nikoli ne puščam same na tleh, ampak sem seveda vedno zraven.

Seveda pustimo, da Dona Hano poliže (mi rečemo polubčka:)) in tudi, da se Hana plazi po njej in imamo zato pri roku čistilne robčke.

Prav tako pa obe učimo, katere igrače so Donine in katere Hanine.
Imeli smo tudi muco Lolo, ki pa je na žalost že v mačjih nebesih.

In še - žalostno za tisto deklico o kateri govoriš Villma, ampak je moralo biti še kaj drugega.

Dlake so še najmanjši problem. Se kdaj vprašate kaj vse vdihujemo?!?

L.p.

Tea

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 19:33:34   
KATY&TIMMY
TIMI:"hvala,mami:love:,ker mi omogočaš ,da bom boljši človek,ko bom večji:).vem,da ne me maraš vzgajat po knjigah,vendar si se zadnjič ustavila na članku v mojem malčku,ko je psiholog razlagal kako lepše in boljše se otroci razvijajo v stiku z živalmi:bravo:,koliko bolj so družabni in še zelo veliko pozitivnih stvari:bravo:.bolj bom odporen,itd......moja velika ljubezen je :muca: Miki in :kuza: Lili.vsak dan dobim ljubčka,še rito mi je Lili umivala (ko naju nisi vidla:)- ),pa kako me Miki greje ko spim:)-,mmmmmmm,kako je toplo9nebesa,ampak mora pa vedno zelooo od blizu gledat,ko papam pri tebi:ups::)-res,najlepše je ko ležimi vsi skupaj,:kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca: na tleh in se igramo,lovimo,smejemo in smejemo:)-:)-:)-:)-!!!!še enkrat hvala mami:love: ,ko bom velik bom POSKRBEL da bodo tudi moji otroci IMELI RADI ŽIVALI(se pravi tudi ljudi okoli sebe;) ) oz. da jih bomo imeli polno hišo!!! TVOJ TIMOTHY:love::love:

:kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca::kuza::muca:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 20:13:40   
willma
Seven a si cisto znorela?!?!?
Upam, da si menjala posteljnino preden si dala Jakoba spat v njegovo posteljco!

Glede pujsa za domačo žival....hmmm...ne maram če je kdo pametnejši od mene, še posebej pa domača žival:)-

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 20:27:25   
Seven*
Haha. Ja wilma, sem menjala. Pa razkuzla sem tudi. Da nebi slucajno kaksen mikrob prisel v Jakobova usta. V bistvu ne pocnem nic drugega kot s cunjo laufam po stanovanju in pazim, ker saj ves.. SAMO DEZINFICIRANO JE RES CISTO!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 20:45:04   
willma
Uf!
Seven, oprosti če sem stopila tja kamor boli!
Zdaj mi prosim razloži, kaj ti bo pomagalo, če boš pri Jakobu pazila na prehrano in ostale reči (gluten, kravje mleko, zobna pasta, kreme,..), če ga vzgajaš poleg psice, ki je verjetno ne okopaš po vsakem sprehdu in dopuščaš, da se ti otrok naje dlak in svinjarije, ki jo psica privleče iz sprehoda?

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 20:48:34   
Seven*
Ej wilma! Njam njam. :)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 20:58:45   
Anonimen
Ej, Wilma, poglej še moj nov album. Naslov Otrok in pes - ali nekaj takega. Pa Seven in ostale udeleženke debate seveda tudi. Supeeeeeer!

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 21:12:06   
KATY&TIMMY
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::kuza::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::muca:

kaj je kakšna,ki je proti živalim z otroki,pomislila koliko SVINJARIJE :hudicek:prinese ona domov??!!:zmeden2::zmeden:z čevlji,oblačili,.....že z zrakom,ki ga spusti v stanovanje,ko "zrači"??!!:zmeden2::zmeden:
kaj imate doma pred vhodom dekontaminacijsko komoro????:hudicek:nekateri pa res pretiravate!!!:hudicek:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 21:29:25   
willma
Seven, dober tek!

Sam ne se potem it v kot jokat, če bo kaj narobe.

Pri nas pač res vse steriliziramo in prekuhavamo...pa kaj!
Ste ljubusumne, ker imam žensko, ki mi hodi čistit?
Govorite o izražanju mnenja....jaz sem tudi samo svoje mnenje izrazila pa ste me tako grdo napadle:(

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 21:39:11   
Anonimen
Wilma, jaz te nisem nič napadla. V imenu osatlih ne morem govoriti, ampak po moje samo izražamo pač naša stališča. Meni je vse to skupaj hecno.

Samo če res vse prekuhavate in sterilizirate, pa res ni zdravo. Taki sterilni otroci potem ob stiku s čim novim zbolijo. Moja dobivati "svinjarijo po delčkih", da se jim na tem gradi imunski sistem. A nisi tega še nikjer prebrala? Saj je vsepovsod polno napisanega o tem. Tudi televizijska oddaja je bila pred kratkim.

V glavnem jat mislim, tako kot povsod: pretiravanje v nobeni smeri ni dobro. Srednja pot je najboljša, a najtežja.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 21:52:03   
Anonimen
Willma, pri vas pa morate biti zelo bogati, da si lahko privoščiš žensko, ki ti hodi čistit!!! Pa si pomislila, koliko alergij boš svojemu ubogemu otročku s tem, da imaš tako čisto stanovanje, kupila?

Pa zakaj misliš, da smo te napadle? Saj so samo povedale svoje mnenje.

Seven, tebi pa... vse v meji zdravega razuma. Zakaj si pa potem toliko proti kravjemu mleku in pampers pleničkah? Hm, le kje je zdaj moj BigWhale, da bi ti kaj napisal? :)-

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:17:00   
tajara
Midva s fantom sva tudi imela oziroma jo še imava kužiko Gino. Ko sem rodila je Gina šla k mojim staršem. Rekla sem da gre tja samo za kratek čas, vendar zdaj ko vidim kako lepo ji je tam, sem se odločila, da bo tam ostala. Sicer jo vsak dan vidimo, saj živimo zelo blizu. Je pa tam srečna ker je v hiši in tam je vrt njen prostor za igranje. Midva pa živiva v bloku. Pa še mami se je tako navezala na njo, da bi ji bilo hudu, če bi jo vzela (vem kako je blo meni).:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:23:03   
lucika
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, pa je le lahko povedla, da ma cistilko. ja, to je pa pri tem pogovoru res važno. kolk ma kdo denarja, ja to je najbolj važno.

seven in splisni, jaz sem z vama. ljubezen do zivali je ali je ni. ce se ti zacnejo gabit....hm, je ni.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:23:17   
Anonimen
O.K., to je pa res že malo preveč. Ona samo očisti!

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   otrok in pasje dlake
20.1.2005 22:24:06   
lucika
prvi stavek: neizmerno je imela rada svoja dva psa. aha... tak malo, da se ni dalo izmerit? drugace ne razumem konteksta

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Otroški voziček
pikpiki

Koliko ste pripravljene odšteti za otroški voziček?

do 400eur (55%)

med 400 in 700eur (30%)

med 700 in 1000eur (10%)

več kot 1000eur (5%)

Število vseh glasov: 100

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!