Anonimen -> RE: "Da ti ne bo kasneje žal!" (23.1.2008 13:15:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Čisto zares obstaja par, ki je podpisal predporočno pogodbo v kateri piše da se žena ne sme nikoli zredit več kot 5kg, če ne ima pravico do ločitve . In to v Sloveniji čisto običajen par in ne kaki hollywoodski čudaki. V Sloveniji predporočne pogodbe niso možne. Oz. če se jih že podpiše niso pravnoveljavne, skratka so nične. Hmm, zadeva je stara približno 40 let, govorimo pa o sodelavcu mojega dedka in njegovi drugi ženi. Jaz ju le bežno poznam, sem pa bila vedno fascinirana nad njeno vitkostjo in mi je babi enkrat povedala v čemu je finta. Njemu je to druga žena, s prvo se je ločil po 2 otrokih in njeni "nezmožnosti" shujšat in zanemarjenosti, ker se je spremenila v gospodinjo, on kot direktor pa ob sebi potrebuje damo. Nekako na kratko. Za bruhat v glavnem. Pa si je našel 10 let mlajšo gospodično ki je ustrezala vsem njegovim merilom in jo je bil pripravljen poročiti pod posebnimo pogoji ki sta jih tudi zapisala. Eni od teh so bili da se nikoli ne sme zrediti več kot 5kg, noče otrok ker ti uničijo postavo, urejenost in podobne budalaštine in celo kako pogosto želi seksat. Potrdila pa sta to sama in je takrat mlada gospodična bila celo ponosna na to kako zelo on skrbi za njo in njen videz. Poročena morata sedaj biti že kakih 40 let in ženska prav strašljivo zgleda. Ampak suha je pa še vedno in vedno počesana, naličena in zmanikirana. Bljak. Ni pa toliko pomembno ali pogodba velja, ali sta zadevo overila....gre za to da res obstajajo takšni čudaki in ženske ki to s ponosom podpišejo. Pomembno je samo da se oba s tem čudaštvom strinjata.
|
|
|
|