Anonimen -> RE: "Da ti ne bo kasneje žal!" (23.1.2008 11:41:42)
|
Meni je enkrat pred leti rekel, da sem "brezoblična gmota mesa". Te izjave mu nikoli ne odpustim in mu jo velikokrat serviram na pladnju. Tudi njemu ni vseeno, itak da se mi je že velikokrat opravičil za to. Veš kaj bi ti rekla, da je to možno zato, ker je bil on debel, pa zdaj ni, pa ve, kako je težko shujšat in potem ne vem, se morda boji, da bi bila ti enkrat debela. Moj je bil tudi pred leti debelinko, danes ima 20 kil manj, pa ne tako zelo ultra načrtno, pač se je zgodilo, je pa zato čist posušen v faco in postaran za moje pojme. Pa živčen kot žvau. Pa mi tudi kdaj kaj spusti glede mojega prehranjevanja, recimo: spet ješ? samo jaz se ne dam. Jaz se potegnem nazaj od žretja takrat, ko sama začutim, da je preveč in da je treba kakšno kilo oklestitl. Takrat, ko se sama ne počutim dobro v svoji koži. Samo zaradi njega pa nisem nikoli manj žrla, kvečjemu več...vačsih, ko smo pri moji mami na kosilu zanalašč z mami čez kosilo še potico natepavava, ker ve, da me včas tastar špikne, češ koliko pojem. In potem se z mami baševa z dvema, tremi kosi potice. Skoraj že za kozlat, ampak predstava pa je.
|
|
|
|