|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj v svojo posteljico?
22.1.2008 9:04:57   
Pobalami
Moj je zdaj star dobri 2 leti. Že kakšne dva tedna spi v svoji postelji v svoji sobi.

Zbuja se ponoči večkrat že od rojstva. V svoji sobi ima mičkeno lučko. Nočna lučka se mi ne zdi slaba. Seveda je veliko odvisno kako je otrok navajen, veliko pa je odvisno tudi od otroka samega. Ponavadi, če zaspi zvečer s prižgano lučko jo rad vidi tudi ponoči. Mu je vse bolj domače. Seveda pa ene otroke niti malo ne gane da je tema.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
22.1.2008 9:26:01   
TIA22
Mali je spal do 3h v svoji sobi, potem pa sem ga nesla lulat, ker se zbujal in premetaval. Pa je potem sam hotel spati pri meni, no kar prišel  je k meni. Ko je nazaj zaspal sem ga hotela nesti nazaj v njegovo sobo, pa se je takoj zbudil in mi reko: mami, ne me nest v sobo, bi zraven tebe spal. Pa sem ga nesla v dnevno na sedežno, ker jaz sem itak gledala tv do 5:30user posted image . Potem pa sem šla v svojo postlo, pa je spal sam do 7h!!!!

Juhu, prav ponosen je bil sam na sebe.user posted image

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.1.2008 9:59:35   
Teni_
Ta večja je šla v svojo sobo pri skoraj 2 letih, ker prej ni bilo možnosti. Ta mlajša pa se ji je potem pri 3 mesecih pridružila.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.1.2008 10:12:02   
Lianna
V svojo pojsteljo paše otrok že od rojstva. V svojo sobo pa kakor kdo. Moje mnenje od rojstva, samo če ni prostora ga pač ni.  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.1.2008 10:24:54   
emaa
Od prvega dne oba spita v svoji postelji in svoji sobi. 

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.1.2008 10:44:42   
tannya
Od 4 meseca. Nikoli ni bilo kakšnih težav.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.1.2008 11:49:23   
Pikaču
Pred božičem je šla v svojo sobico in velikooo posteljico, na kateri takoj zaspi, pa tud če se ponoči zbudi, jo ne nesem k nama, ker tudi nikoli prej ni spala med nama. Jo samo malo pobožam, pa takoj nazaj zaspi, najbrž kaj takega sanja. Vedno pa ji vse luči ugasnem.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.1.2008 15:45:06   
corfu
Sin je od rojstva spal v svoji posteljici, z 1,5 leti je šel v svojo sobo na veliko posteljo. Hčerka je stara 6 mesecev in spi v posteljici v spalnici, spomladi gre v svojo sobo.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.1.2008 9:21:45   
vvns
Ja, mislim da imaš resno zadevo glede tega, namreč napako si naredila že takoj,user posted image ko je bil še dojenček bi moral spati v svoji posteljici ne pa med vama. Tako, da ga boš sedaj težko navadila samostojnosti.

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.1.2008 11:03:42   
TIA22
IZVIRNO SPOROČILO: vvns

Ja, mislim da imaš resno zadevo glede tega, namreč napako si naredila že takoj,user posted image ko je bil še dojenček bi moral spati v svoji posteljici ne pa med vama. Tako, da ga boš sedaj težko navadila samostojnosti.

No, z največjim veseljem ti povem da se motiš!!!!!!! JUHUHUHU

Spi v svoji sobici in si lučko sam ugasne, ker pravi da mu gre na živce, ker je svetlo,ker potem misli da je že sonce in da mora v vrtecuser posted image user posted image user posted image .

Mali spi sam-ponosna mamica, ampak zdaj pa mami sama spiuser posted image

(odgovor članu vvns)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?